Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Vidal89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Vidal89 » 06 okt 2014, 13:34

Pep dijete koliko ti je godina? Kakve bolan ovo gluposti pises

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 13:36

Vidal89 je napisao/la:Pep dijete koliko ti je godina? Kakve bolan ovo gluposti pises
Ma @pep je cool, on ti služi za zabavu na forumu, kad želiš da se odmoriš od teške rasprave. :thumbup:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 06 okt 2014, 13:38

Caceres out minimum mjesec dana. Nevjerovatni problemi sa povredama od početka sezone, najviše nazad. Marrone se vraća pa ako baš bude gorilo morat će se koristiti. Vjerovatno je da će se ići na neku soluciju sa Luisaom ili tako nekim stoperom veću januaru. Zašto ne i Nastasića riješiti? :hmmmmm:

Inače, ne gledah Cesenu pretjerano, ali čujem da Magnusson igra samo tako, moram priznati da mi je uz Untersea, Sakora i još njih par uvijek bio jedan od najboljih prospekata primavere. Jak momak, strašna ljevica i slobodnjak, a stoper. VIdjet ćemo i tu šta se može uraditi, puno su se fokusirali na napad, a uz Rugania ovaj momak obećava najviše za tu poziciju stopera.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 okt 2014, 13:41

Vidal89 je napisao/la:Pep dijete koliko ti je godina? Kakve bolan ovo gluposti pises

dovoljno vise , sine isitnu, ne gluposti, istinu :!:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 06 okt 2014, 13:57

@PEP
aj ti lagano u skokovima ****, Kad ostali u ligi dobijaju pomoc sudija onda je to samo obicna sudijska greska, oni vasi folovi nije vidio sudija i tako to :crazy:

Misevi izlazite iz rupe samo kad vam odgovara, sto nisi dosao kad su Romi svirani penali izvan 16 ili milanu kad su otimacinom fiorentini uzeli Ligu Prvaka sto tada nisi pisao da sudije guraju Romu i Milan?

Sudjenje je inace lose ,ali kad se sudi na stetu Juventusa,Juve opet i protiv sudija zabije koji gol pa niko ne bruji o tome,evo ti primjer proslo kolo Cesana Juventus svira penal za Cesanu nikakvog kontakta nije bilo al Djidji skida penal,Juve zabije 3 komada a dusmani zatvore oci i prave se da nisu vidili,i onda sljedee kolo dodje neka greska sudije u korist Juventusa i odma se pisu romani,ali navikli smo na to ŠAMPIONI su vazda trn u oku.

VOZDRA :salut:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 14:26

Prošlo kolo smo mi bili oštečeni kod penala za Atalantu, al jbga kad mi imamo Buffona pa on to odbrani.
Jbi te hejtere, uživajte u dobrim igrama Juventusa, uživajte u činjenici da dolaskom Allegrija predvidjana nam je propast od istih onih koji danas kmeču a ono Allegri radi super posao.Uživajte jer kad navijas za Juve on ti to često ponudi kao sinoć kad se ne odustaje do posljednjeg momenta iako nisu imali sjajnu utakmicu.To je Juve, zato ga vole i drugi iz dna duse mrze, svi bi htjeli onako da pobjede da stisnu kad je najteže al ne mogu i na tome nam zavide.

slika

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 06 okt 2014, 14:28

Mislio sam da smo prevazisli polemisanje o sudijama. Ako je Roma tako jaka ima jos 30 kola da ispravi sudijsku gresku akl je bilo. Zato i ima 38 kola da pokazes od cega si.

Juve je nabio tolike komplekse i toliko su jaki u Italiji da njihovi protivnici jedino mogu biti moralni pobjednici. Branim Juve jer isto kad i nama dosude "sumnjiv" penal u Njemackoj digne se pola lige da moralise. Kao, eto koliko smo jaki da nam sudija pomaze i da smo 15 titula osvojili sudijskim pomaganjem.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 okt 2014, 14:32

Juventus-Napoli, la finale della Supercoppa Italiana, si giocherà in Qatar il prossimo 22 dicembre.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 14:42

muamerc je napisao/la:Mislio sam da smo prevazisli polemisanje o sudijama. Ako je Roma tako jaka ima jos 30 kola da ispravi sudijsku gresku akl je bilo. Zato i ima 38 kola da pokazes od cega si.

Juve je nabio tolike komplekse i toliko su jaki u Italiji da njihovi protivnici jedino mogu biti moralni pobjednici. Branim Juve jer isto kad i nama dosude "sumnjiv" penal u Njemackoj digne se pola lige da moralise. Kao, eto koliko smo jaki da nam sudija pomaze i da smo 15 titula osvojili sudijskim pomaganjem.
Skoro sam to drugu objasnio koji navija za Bayern, kad si jak onda je sve sumnjivo, kad si slab onda si svima simpatičan i drag.

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 06 okt 2014, 15:16

Kad je Juventus harao oko 7 mjesto 2 god unazad onda smo bili simpaticni hejterima i lafo zavoli ovaj novi Juve :lolno:

A gledaj sada kad smo se vratili gdje nam je mjesto Sampioni o da nas mrze.. to je to.. nista novo. kad si najveci i najbolji svak te mrzi. Nabili smo svima komplexe u italiji.. Evo i Garcija jadnik poceo da se jede od muke, al neka se navikne jer ce jos on sobiti po pizdi...

Kad sam vidio onu reakciju od Buffona sinoc covjek dotrca kao avion onda se osjetilo koliko je ova grupa jaka kolektivna. Svi za jedan!!!

Kao sto rece prije tekme Tevez zavija dva gola :thumbup:

Steta za Moratnu sansu.. Nadam se da ce biti na terenu sto prije.. Momak ce biti zvijer!

Forza Juve

Forza Juventus ohhhhh..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 okt 2014, 15:18

Žao mi Gigijevog rekorda sinoć. :(
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 okt 2014, 15:52

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 06 okt 2014, 16:00

Sudija jeste griješio, ali u obije situacije lopta/prekršaj su bili na liniji (sudija nije supermen pa da sa svoje pozicije vidi da li je bilo 1-2 cm van ili unutar) ;).. koliko su neispravno dosuđeni, toliko i ispravno..

Navijačima Rome (govorim za Rimljane, prave navijače i skotija, ne forumaše kojima je cilj isprovocirati/vrijeđati, ti se ionako ne uzimaju za ozbiljno) ništa dr i ne preostaje nego da cvile..To i jeste karakteristika malih klubova i navijača koji su navikli da budu gaženi od diva kakav je Juve :cool: Da, teško je nositi se s tim..

Ako je išta sumnjivo, to je dosuđeni penal za smrdljivu Romu..
Ne kažem da Lich nije krkan, jer jeste, zaista je iritantan lik al' jbg, ima moje simpatije..

Uostalom, jako me raduju pobjede na ovakav način protiv mrskih klubova kao što su Napoli i Roma (zbog krkanluka i iritantnih navijača).. pa i Intera, koji je ipak za razliku od navedenih velikan..

Da smo protiv bilo kog kluba slavili "uz kako kažu pomoć sudija" bilo bi mi pomalo krivo. Bio to Sasuolo ili gospodski klub kao što je Milan, nebitno..

FJ :bih:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 06 okt 2014, 16:18

BlueBosnian je napisao/la:Sudija jeste griješio, ali u obije situacije lopta/prekršaj su bili na liniji (sudija nije supermen pa da sa svoje pozicije vidi da li je bilo 1-2 cm van ili unutar) ;).. koliko su neispravno dosuđeni, toliko i ispravno..

Navijačima Rome (govorim za Rimljane, prave navijače i skotija, ne forumaše kojima je cilj isprovocirati/vrijeđati, ti se ionako ne uzimaju za ozbiljno) ništa dr i ne preostaje nego da cvile..To i jeste karakteristika malih klubova i navijača koji su navikli da budu gaženi od diva kakav je Juve :cool: Da, teško je nositi se s tim..

Ako je išta sumnjivo, to je dosuđeni penal za smrdljivu Romu..
Ne kažem da Lich nije krkan, jer jeste, zaista je iritantan lik al' jbg, ima moje simpatije..

Uostalom, jako me raduju pobjede na ovakav način protiv mrskih klubova kao što su Napoli i Roma (zbog krkanluka i iritantnih navijača).. pa i Intera, koji je ipak za razliku od navedenih velikan..

Da smo protiv bilo kog kluba slavili "uz kako kažu pomoć sudija" bilo bi mi pomalo krivo. Bio to Sasuolo ili gospodski klub kao što je Milan, nebitno..

FJ :bih:
Potpis!
Allegri je gospodin!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 06 okt 2014, 17:36

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 06 okt 2014, 18:01

Sramofna kradja,i pobjeda u kojoj ljudi koji imaju imalo morala i simpatisu ovaj klub nebi trebali slavit,odnosni trebali bi se pokrit usima i zapitag okej u Italiji nas sudije nose,al kolikk je to dobro pokazuju vaxi rez u evropskim takmi enjima.zao mi je Rome svu srecu im zelim da se izbore sa ovakvim sudne jem...

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 okt 2014, 18:02

Ako je index. hr ovo napisao, onda je to definitivna potvrda da smo lopovi :kafa:

Opet ponavljam, mi smo Juventus, krademo i time se ponosimo!!! :tralala:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 18:02

Isto pokvarena ploča, po cijeli dan isto pišu. :kafa:

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 okt 2014, 18:04

Pa zapravo se i slažem s Tottijem, Juventus bi trebao imati svoju zasebnu ligu, liga u kojoj skupi 102 boda u sezoni, i pri tom pobjedi svaki klub bar jednom nije ozbiljna liga...

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 18:04

MrParanoic je napisao/la:Sramofna kradja,i pobjeda u kojoj ljudi koji imaju imalo morala i simpatisu ovaj klub nebi trebali slavit,odnosni trebali bi se pokrit usima i zapitag okej u Italiji nas sudije nose,al kolikk je to dobro pokazuju vaxi rez u evropskim takmi enjima.zao mi je Rome svu srecu im zelim da se izbore sa ovakvim sudne jem...
Nej mo Zabje avat? :rol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 4 gosta.