FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Izdrži Freiburg
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- rob do bagro
- Kontakt:
Mene boli briga za ostale, meni nije fora otic na temu i provocirat kad izgubi neko. Nadji moj post na na temi Manche, Schalkea, Arsenala, Chelsea itd. gdje sam ja provocirao.Zdena04 je napisao/la:Ccc pa malo prolistaj druge teme. Kad druge ekipe gube među prvima su provokatori iz tabora navijača Bayerna. Ali da se osvrnem na ovu temu. Nadam se da će Bayern do kraja utakmice doći do tri boda jer ne bih mogao podnijeti izmišljotine njemačkih medija (simpatizera Bayerna) o Schalkeu, Leverkusenu, Hamburgu itd.rob do bagro je napisao/la:A ti jos veca seljacina sto si postavio tu sliku, koja nema veze sa temom. Samo cekaju da Bayern pocne gubit odma provokacije, samo naprijed, ostavljajte komente, vjerujte da se ja samo smijem vasim komentarima, isto djeca kakva.
Bayern ce doci do ta 3 boda.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pa zašto onda tako žustro ne reaguješ kad "tvoji" provociraju?rob do bagro je napisao/la: Mene boli briga za ostale, meni nije fora otic na temu i provocirat kad izgubi neko. Nadji moj post na na temi Manche, Schalkea, Arsenala, Chelsea itd. gdje sam ja provocirao.
- rob do bagro
- Kontakt:
Nisam ja mod. niti admin pa da ih opominjem, imaju drugi koji su nadlezni za to. To moj posao nije, naravno da nije uredu radit to, jesil ti nasao moj post koji je sadrzio provokatorske sadrzaje kada je tvoj Schalke izgubio? Nisi mogao zato sto nisam, zato brate samo opsuteno, da se sikiram ne dolazi u obzir,a pogotovo radi ovih provokatora NE.Zdena04 je napisao/la:Pa zašto onda tako žustro ne reaguješ kad "tvoji" provociraju?rob do bagro je napisao/la: Mene boli briga za ostale, meni nije fora otic na temu i provocirat kad izgubi neko. Nadji moj post na na temi Manche, Schalkea, Arsenala, Chelsea itd. gdje sam ja provocirao.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Šta god da bude na kraju sezone, neka bude. Ja sam stvarno protiv provokacija pa bih molio sviju da se malo opuste.sarajlija89 je napisao/la:hahaha..joj mitra..znam da ima cudan stajling![]()
al ovo je vrh
![]()
u dresu hahahahhaha......
@zdena ma stipu bavarceprvo ce u kupu dobit sto zasluzuju a onda ce gledat proslavu titule na Schalke areni
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
Robeeenn care moj, ajmo po pobjedu 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Robben 89. min 1-1
Van Buyten 95. min 2-1
Edit: Robben ipak nesto ranije.
Van Buyten 95. min 2-1

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma nemas ti pojmaTrasimaco je napisao/la:Robben 89. min 1-1
Van Buyten 95. min 2-1

83. Robben

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hahha eo ga 2:1 ...... eee jadni freiburg ..... ali tu je rooben jest je zakuco "!!!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Blaaaaaaah... klasika! Penal. Jel bio penal?
Nije ovo Engleska, dje si vidio u Bundesligi 5 min produzetkaTrasimaco je napisao/la:Robben 89. min 1-1
Van Buyten 95. min 2-1
- rob do bagro
- Kontakt:
Penal i to cisti, Banovic ofulao loptu i svom snagom pokupio Mullera, nema prica daljne.Trasimaco je napisao/la:Blaaaaaaah... klasika! Penal. Jel bio penal?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ko je sretan ni u hali gladan nije.
Ovakvim igrama Bayo sebe sam ''pripada'' a kamoli protivnike
Ovakvim igrama Bayo sebe sam ''pripada'' a kamoli protivnike

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Jako losa tekma, ne znam cemu ovo mucenje. U 1. pol smo katastrofalno igrali, pogotovo slaba igra Pranjica. I na kraju nas Robben izvuce sa svojim 2 pogotka. Ovo se vise nesmije desavat sa ovim slabijim ekipama,a nadam se i da nece. Bitna je pobjeda i da su ta 3 boda upisana, igru sto prije zaboravit.
Slijedeca stanica Frankfurt, idemo po nova 3 boda.
Slijedeca stanica Frankfurt, idemo po nova 3 boda.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cuj! Sjecam se da je Bayern jednom na taj nacin titulu osvojio.Bilal je napisao/la:Nije ovo Engleska, dje si vidio u Bundesligi 5 min produzetka
- moustapha
- Kontakt:
Uh, kako se samo mogu radovati sto je Perez pravi pehista(nestrucnjak) za prodati kvalitetnog igraca. Ali u isto vrijeme mogu biti jako nezadovoljan kako smo nesposobni zaprijetiti sa drugih pozicija. Danas je Bayern bio opasan samo onda kada je lopta kod Robbena.
Osjeti se nedostatak Riberya i Schweinsteigera, ali to opet ne moze biti opravdanje za losu igru. Svakako se moze zamjeriti Gaalu ova solucija sa Pranjicem, ali on je napravio dosta dobrih promjena, tako da ga ne zelim puno kritikovati. Napadaci su nam bili uzas. Klose i Olic niti mogu sami izgraditi priliku, niti iskoristiti vec napravljenu. Mozda je Klose bio nesto bolji, ali je zalosno da nam je Gomez ipak najbolji napadac. To naravno nije nimalo pozitivno za Bayern.
Najvise od svega me je danas zivcirao sam pristup ovakvim utakmicama. U prvom poluvremenu su igrali nekako nezainteresovano, sa malo presinga, a onda, nakon pauze, izasla ista ekipa, sa mnogo vise zelje da nesto napravi u napadu. Nije mi jasno zasto moraju cekati da prime gol da bi se onda probudili.
Osjeti se nedostatak Riberya i Schweinsteigera, ali to opet ne moze biti opravdanje za losu igru. Svakako se moze zamjeriti Gaalu ova solucija sa Pranjicem, ali on je napravio dosta dobrih promjena, tako da ga ne zelim puno kritikovati. Napadaci su nam bili uzas. Klose i Olic niti mogu sami izgraditi priliku, niti iskoristiti vec napravljenu. Mozda je Klose bio nesto bolji, ali je zalosno da nam je Gomez ipak najbolji napadac. To naravno nije nimalo pozitivno za Bayern.
Najvise od svega me je danas zivcirao sam pristup ovakvim utakmicama. U prvom poluvremenu su igrali nekako nezainteresovano, sa malo presinga, a onda, nakon pauze, izasla ista ekipa, sa mnogo vise zelje da nesto napravi u napadu. Nije mi jasno zasto moraju cekati da prime gol da bi se onda probudili.
#divovi
- rob do bagro
- Kontakt:
@Mutafa, ja sam vec jednom rekao da mi bolje igramo kad gubimo 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- moustapha
- Kontakt:
Toga je bilo previse ove sezone. Kad cemo jednom dobiti 3:0 da ne moram jesti nokte, dok gledam utakmicu. 

#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.