Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Jos jedna cinjenica, oni koji idu na koridu u Cevljanovice takodje podrzavaju kabadahiju (izmedju ostalog pola nase dijaspore iz tog istog Beca bude na ovoj manifestaciji). 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
VIRTUAL priča kako su Bošnjaci u Beču zaostali! A prije par godina ori Grbavicom i to sa Sjevera : LJUBO,LJUBO,LJUBO 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 06 okt 2014, 14:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Na osnovu cega tvrdite da je najveci sin bosanski, Emir Spahic, kabadahija? Dajte dokaze, nesto...
Hraljavi novinarcici vam kreiraju misljenje, pisu lose stvari o Spahi, a realnost je nesto sasvim drugo. Mi smo bez Emira Spahica rupa u odbrani i to je jasno svima osim ovim neznalicama koji podrzavaju marsala Saju Susica. Mozete zvati sve stopere koji imaju bh pasos i sastaviti nekom magijom njihove kvalitete u jedno i opet ne mozes dobiti igraca boljeg i vaznijeg od Spahe, ali opet vi to najbolje znate, kabadahija ovo ono.
Hraljavi novinarcici vam kreiraju misljenje, pisu lose stvari o Spahi, a realnost je nesto sasvim drugo. Mi smo bez Emira Spahica rupa u odbrani i to je jasno svima osim ovim neznalicama koji podrzavaju marsala Saju Susica. Mozete zvati sve stopere koji imaju bh pasos i sastaviti nekom magijom njihove kvalitete u jedno i opet ne mozes dobiti igraca boljeg i vaznijeg od Spahe, ali opet vi to najbolje znate, kabadahija ovo ono.
DD
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Emir Spahić
Repka.ba pise da Spahic veceras stize u Zenicu.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Re: Odg: Emir Spahić
Zaboravio si pomenuti samo jednu cinjenicu, Uske i Spaha su bili najbolji jarani i medjusovno su se pokrivali. Kabadahija se savrseno uklapa u sve sto si rekao.hogarstrasni je napisao/la:Ha, ha, najjaca provala...Aragon je napisao/la:U sustini skontao sam jos jednu cinjenicu, biracko tijelo SDA takodje podrzava kabadahiju
SDA i njeno bircko tijelo ,i taj nesretni sistem (anti)vrijednosti, su uspostavili ovakvo drustvo, ovakav savez, sekretare, predsjednike, uspostavili sistem u kom su nepotizam i korupcija, vrhunac vrline, a koji to kritikuju su izdajnici...doveli su Usanovice, pasalice, Susica i slicne nitkove, sve u cilju upropastavanja drzave i reprezentacije.
Taj Spahic s njima ratuje od 2007, bojkotuje , bori se, igra.... naravno da ce ga tjerati savez, novinari i slicno smece, jer im kvari kriminalnu idilu .
Razmisli malo ko koga podrzava
Cestitam, fakat fino receno.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Dakle, čitajući ovo na twitteru Saše Ibrulja, izgleda da je poprilično jasno da Emir Spahić neće biti u kombinacijama za ovaj dvomeč.
Ova tema bi se trebala prebaciti tamo gdje joj je i mjesto, ili ćemo otvoriti novi podforum 'Izdajice' pa ćemo je tamo prebaciti, zajedno sa Borisom Pandžom, Nemanjom Supićem i co.
Ova tema bi se trebala prebaciti tamo gdje joj je i mjesto, ili ćemo otvoriti novi podforum 'Izdajice' pa ćemo je tamo prebaciti, zajedno sa Borisom Pandžom, Nemanjom Supićem i co.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moderatori čekaju tvoju dozvolu

Nema sta,izgleda da je stvar jasna,Emir Spahic ima povredu ledja kako je saopstio Bayer Leverkuzen.
A to nije seoski klub neke kikiriki lige,u pitanju su ozbiljni ljudi.
Na zalost,i pored ogromne zelje da,pored svega sto se o njemu bljuvalo,sto mu se podmetalo,pomogne kapiten to nece moci zbog povrede
Uostalom,ne treba to shvatati tragicno,Spahic vise ne moze igrati profesionalni fudbal,njegovo je proslo a i Bayer je doveo Grka a njega najurio u Al Ahli iz Abu Dhabia.
Na zalost,i pored ogromne zelje da,pored svega sto se o njemu bljuvalo,sto mu se podmetalo,pomogne kapiten to nece moci zbog povrede

Uostalom,ne treba to shvatati tragicno,Spahic vise ne moze igrati profesionalni fudbal,njegovo je proslo a i Bayer je doveo Grka a njega najurio u Al Ahli iz Abu Dhabia.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 06 okt 2014, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ti fakat vjerujes u to sto pises? KomedijaRusilac je napisao/la:Nema sta,izgleda da je stvar jasna,Emir Spahic ima povredu ledja kako je saopstio Bayer Leverkuzen.

Rek'o sam ja da nama kvalifikacije počinju u 4. kolu tek
Imamo mi šansu samo da ovaj ode,eto odmah i Zuke i Spahe,onda će svi biti zdravi 

Potez očajnika.Aragon je napisao/la:Ti fakat vjerujes u to sto pises? Komedija
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
susic je SDPhogarstrasni je napisao/la:Ha, ha, najjaca provala...Aragon je napisao/la:U sustini skontao sam jos jednu cinjenicu, biracko tijelo SDA takodje podrzava kabadahiju
SDA i njeno bircko tijelo ,i taj nesretni sistem (anti)vrijednosti, su uspostavili ovakvo drustvo, ovakav savez, sekretare, predsjednike, uspostavili sistem u kom su nepotizam i korupcija, vrhunac vrline, a koji to kritikuju su izdajnici...doveli su Usanovice, pasalice, Susica i slicne nitkove, sve u cilju upropastavanja drzave i reprezentacije.
Taj Spahic s njima ratuje od 2007, bojkotuje , bori se, igra.... naravno da ce ga tjerati savez, novinari i slicno smece, jer im kvari kriminalnu idilu .
Sada, ozbiljno, nije ni Spahic cvijecka ali razmisli malo ko koga podrzava

Boli me klinac,ja sam pogodio i prije kvalifikacija da će Pape morati zvati Spahu,dok su se ovi radovali! Isto tako tvrdim da ćemo se plasirati,čak i ako izgubimo naredne 2 tekme,jedini uslov je da Pape ode! Ako ostane do kraja,ništa od EP!
Nemam ja sta vjerovati ili nevjerovati,meni izvor informacija nije mahala nego zvanicno saopstenje Leverkuzena a oni kazu da je igrac povrijedjen i da nece moci igrati.
Dakle,sve je jasno,mahalanje je nepotrebno i samo donosi dodatne zabune
Dakle,sve je jasno,mahalanje je nepotrebno i samo donosi dodatne zabune

- hogarstrasni
A koja je razlika, izuzev boje i jeftinih parola ?bordobijeli je napisao/la:susic je SDPhogarstrasni je napisao/la:Ha, ha, najjaca provala...Aragon je napisao/la:U sustini skontao sam jos jednu cinjenicu, biracko tijelo SDA takodje podrzava kabadahiju
Sada, ozbiljno, nije ni Spahic cvijecka ali razmisli malo ko koga podrzava![]()

Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 06 okt 2014, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Spaha kabadahija, stavio nož pod vrat celnicima Bayera i morali su napisati da je povrijedjen, no svakako ce doci u Sarajevo da ga pregleda nas doktor, kojem ce vjerovatno kabadahija zaprijetiti da kaze da je ozlijedjen, jer Spaha je izdajica i mrzi ovu zemlju i sta sve ne...
Sacekajmo da vidimo sta ce se desiti, Spaha je veliki patriota i ako je sve uredu igrat ce za nas, a ove postove djecurlije i trolova ne uzimajte za ozbiljno, oni nemaju mozga kao i njihov vjerni Sajo
Sacekajmo da vidimo sta ce se desiti, Spaha je veliki patriota i ako je sve uredu igrat ce za nas, a ove postove djecurlije i trolova ne uzimajte za ozbiljno, oni nemaju mozga kao i njihov vjerni Sajo
DD
Svi se veoma dobro sjećamo šta se desilo kad su naši doktori posljednji put pregledali Zvjezdana Misimovića 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam da li ce doci ili ne, ali zar neko fakat konta da je povreda uzrok ako se ne pojavi? 

Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 06 okt 2014, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
sad si pametniji i od naših doktora 

Imam rijesenje pa da ga ponovim.Naravno,ima jos puno potencijalnih rijesenja pa odaberite.Rusilac je napisao/la:Uvijek imate Avdu,Nedima i kompaniju,sta se sekirate.Avdo je dokazano multitalenat,vjerujem da bi odigrao stopera bez kiksa.A sta tek reci za Nedima,tako bi odigrao da bi se svi sa nevjericom pitali"Nedim jesi li to ti,izgleda moram prici blize jer od Avde dobro ne vidim".
PS:Dosao ili ne moram priznati da uzivam kako ih Spaha voza,to je barem malena satisfakcija njemu i svima nama kojima je bilo gadljivo citati i slusati sve bljuvotine upucene Emiru Spahicu.
Spaha,ne dolazi,vrijeme je da im zadamo zavrsni udarac i da onda rahat idemo u nove pobjede

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, invincible1921, Muumii i 77 gostiju.