Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hogarstrasni

Re: Emir Spahić

Post Postao/la hogarstrasni » 06 okt 2014, 13:36

normalaba je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Sad sa kafe, pomenu se ova situacija. Znaci cijela kafana, bukvalno svi protiv kabadahije. Ja fakat ne znam iz kojih zabiti dolaze ovi koji ga podrzavaju i koliko godina imaju? U Sarajevu svi koji su zavrsili srednju skolu i stariji su protiv kabadahije. Djecicu necu racunati, oni se nerelevantni i podlozni utjecajima.
Ja sam zavrsio fakultet i rodjeni sam Sarajlija i odgovorno tvrdim da pricas gluposti. Nisam klinjo neki koji ne zna sta prica. Emir Spahic je momak koji je dao sve ovoj reprezentaciji, momak koji gine na terenu i momak koji je ostavio dubok trag u istoj. Nek te bude stid sto Emira koji je odigrao 77 utakmica za repku nazivas kabadahijom. Srami se.
:bih:
Pa ima u Sarajevu raznih kafana, obicno se skupljaju ljudi slicnog mentalnog sklopa ;)
Ljudi s kojima se, npr, ja druzim, uglavnom Susica smatraju imbecilom i sl.
PS. Cuj ove budaletine, "europejci" :lol:
Pa sta sam nego europejac
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 okt 2014, 13:43

Aragon je napisao/la:Sad sa kafe, pomenu se ova situacija. Znaci cijela kafana, bukvalno svi protiv kabadahije. Ja fakat ne znam iz kojih zabiti dolaze ovi koji ga podrzavaju i koliko godina imaju? U Sarajevu svi koji su zavrsili srednju skolu i stariji su protiv kabadahije. Djecicu necu racunati, oni se nerelevantni i podlozni utjecajima.
Ko ce ti ga znati, mozda je i to tvoje mjesto 'zabit' naspram nekih drugih lokacija.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 13:43

Ko je pomenuo Susica? Ne znam zasto se pokusava napraviti dva klana za Spahica ili za Susica. Ja koliko znam, vecina raje je protiv oba, kao i ja. Samo je razlika sto ja ne smatram Susica krivim za sve kao ovdje na forumu. A da je lazov i neznalica, to jeste.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 06 okt 2014, 13:45

jel se zna jel neko od reprezentativaca na putu za ZE kuknjava

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 13:45

DonCorleone je napisao/la:
Ko ce ti ga znati, mozda je i to tvoje mjesto 'zabit' naspram nekih drugih lokacija.
Mislis tipa Keln, Bec, Malme i ostalih slicnih destinacija odakle dolazi podrska kabadahiji?
Ja odgovorno garantujem da kabadahija nema nikakvu podrsku u urbanim sredinama i medju urbanom rajom!!!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 okt 2014, 13:49

Virtu4l je napisao/la:Europejci :kafa:
Za tebe dolaze jako teski dani, Spahic dolazi a Susic odlazi. Ne znam kako ces proci kroz naredni period, ali znam da nece biti lagano, jos ako Pjanic odradi nesto u ligi sampiona, bice aparata :opaopa: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 okt 2014, 13:49

Cuj urbana raja. Ja sam ovdje iz manjeg cetvoromilionskog sela u sjeveroistoku Njemacke i podrzavam naseg vodju i kapetana. :mrgreen: :urnebes:

Emire kako god da se odlucis u redu je. Tele se sad preznojava, jer mu je 5 do 12.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2014, 13:50

Aragon je napisao/la:Mislis tipa Keln, Bec, Malme i ostalih slicnih destinacija odakle dolazi podrska kabadahiji?
Misliš mjesta gdje je praznik kada gostuju mc stojan, jankoo i shone :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 13:51

Virtu4l je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Mislis tipa Keln, Bec, Malme i ostalih slicnih destinacija odakle dolazi podrska kabadahiji?
Otprilike. Virtial, razumijemo se ;)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 okt 2014, 13:51

Aragon je napisao/la: Mislis tipa Keln, Bec, Malme i ostalih slicnih destinacija odakle dolazi podrska kabadahiji?
Ja odgovorno garantujem da kabadahija nema nikakvu podrsku u urbanim sredinama i medju urbanom rajom!!!
Onda ti ne znas sta je urbana sredina, druge nema.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 13:54

DonCorleone je napisao/la:
Aragon je napisao/la: Mislis tipa Keln, Bec, Malme i ostalih slicnih destinacija odakle dolazi podrska kabadahiji?
Onda ti ne znas sta je urbana sredina, druge nema.
Mozda od same sredine bitniji su urbani i emancipovani ljudi ;)

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 06 okt 2014, 13:54

Sreća pa reprezentacija predstavlja samo Sarajevo i to onaj dio koji je urban i završio srednju školu. A i fudbaleri sve mahom intelektualci i rodom iz metropola.
Zadnja izmjena: teferič, dana/u 06 okt 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 okt 2014, 13:55

Virtu4l je napisao/la:
Ja se iskreno nadam da ne zelis reducirati gradove kao Köln ili Bec na Stojana & Co. Mislim, bilo bi krajnje degutantno i neprimjereno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2014, 13:57

DonCorleone je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ne zelis reducirati gradove kao Köln ili Bec na Stojana & Co. Mislim, bilo bi krajnje degutantno i neprimjereno.
Znaš ti veoma dobro o čemu ja govorim, upravo tvoj grad je ekstremni primjer svega što sam nabrojao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 okt 2014, 13:58

Aragon je napisao/la: Mozda od same sredine bitniji su urbani i emancipovani ljudi ;)
Bec je sinonim za razvoj i kulturu, tako da nisam siguran sta zelis da kazes. Mislim veoma lose je uzeti Bec kao primjer za bilo sto, bojim se da nemas pojma o cemu pricas.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 okt 2014, 14:02

Virtu4l je napisao/la: Znaš ti veoma dobro o čemu ja govorim, upravo tvoj grad je ekstremni primjer svega što sam nabrojao.
Niko te ne tjera da ides na Stojana, u Becu imas Becku filharmoniju, drzvanu operu, najveci teatarski banket, u Becu je bolan Sigmund Freud, sta je vama, znate li vi o cemu uopste pricate, Boze me sacuvaj. Najstariji fakultet na njemackom govornom prostoru se nalazi u Becu. Najvece firme svijeta ovde imaju sjedista, jeste li vi normalni, yebo vas Stojan.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 06 okt 2014, 14:03

Da a u seheru mom popis stanovnistva kad dodju Jana, Sinan i druga chobadija!

Od onakvog Sarajeva East Bosnia & East Hercegovina potpomognuta Sandzachkom brigadom je napravila malo vecu kasabu!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2014, 14:06

Niko ne spori da je Bec metropola, ali nase ljude u Becu sigurno zanima vise MC Janko od Sigmunda Frojda

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 okt 2014, 14:06

Jao sto nam forum puca sa visoko obrazovanim, reflektivnim i emancipiranim individualcima iz najvece europejske metropole. London, Bec i Pariz se imaju na sta ugledati. :urnebes: Ja vozim pickup, lovim tvorove sa sacmaricom, svijetlo sjekirom gasim. Roditelje zovem "ma" i "pa". Pa sta sad? :mrgreen:

Nego sad ozbiljno.
Ljudi Emir mora samarati i dovesti red u repku, nema druge ili nam se lose pise. Prvo onom malom gadu Tinu odvaliti jednu da leti do HNLa i Belgije, a Vrsajevica za njim poslati. Emir = spasitelj i svetac. :tokralju:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 okt 2014, 14:06

Ko o čemu '' sarajlije'' Aragon i Virto o pjevačima koji pjevaju po Zapadu :rol: :rol: Pa u Sarajevu tokom godine najviše i održe koncerata Mece,Jane,Kuce,Lukasi,Pejovići itd! Uzeli ste pogrešnu temu da pišete dječaci! Pogledajte ko vam puni Zetru,Skenderiju,Dom Mladih ili još bolje diskoteke,sve pjevači/ce preko Drine :bih: Krkanluk da žešći ne može biti! A kad igra reprezentacije BIH ne dođe 1000 ljudi u Skenderiju :D Juče slobodan ulaz na Koševo,malo više od 4 hiljade došlo!!! To je reći civilizacija :kafa:

I to uopšte nije tema al kad već glumite neke građane i civilizovane ljude,onda je malo pogledajte oko sebe,k'o vam pjeva za Bajrame i Nove godine u Sarajevu!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JohannWolfgang, Kobayashi, Muumii, myself, signalidunapark, zikerrz21 i 79 gostiju.