that sound familiarZodiac je napisao/la:Dobroold school je napisao/la:pozelila se druga liga ocito,pa bili bi ste sampioni da je druga tita

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
that sound familiarZodiac je napisao/la:Dobroold school je napisao/la:pozelila se druga liga ocito,pa bili bi ste sampioni da je druga tita
Bio sam u Sarajevu Sirokom i pod BB. 80% starije ekipe koja samo fura na gostovanje. Meni je 48 kuka i ne zanimaju me djecije zayebancije iza gola. Babo obisao sam jugu po pet puta bio u Edinburgu Dortmundu i gomili gostovanja dok se ova dva balavca garda i dijasporac nisu ni rodili. Malo se salimo ali nije zajebancija da sekunda i serija dobrih rezultats ne mogu pogurat 2000 ljudi na neko gostovanje sto se ne sjecam da ste vi ikad napravili. Jest stanje lose ali to je trenutno. Normala si momak i hvala tebra za onaj post nedavnoCoraco je napisao/la:Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?
Ono od danas vam je stvarno prežalosno.
ahahahahahRezervniGolman je napisao/la:Bio sam u Sarajevu Sirokom i pod BB. 80% starije ekipe koja samo fura na gostovanje. Meni je 48 kuka i ne zanimaju me djecije zayebancije iza gola. Babo obisao sam jugu po pet puta bio u Edinburgu Dortmundu i gomili gostovanja dok se ova dva balavca garda i dijasporac nisu ni rodili. Malo se salimo ali nije zajebancija da sekunda i serija dobrih rezultats ne mogu pogurat 2000 ljudi na neko gostovanje sto se ne sjecam da ste vi ikad napravili. Jest stanje lose ali to je trenutno. Normala si momak i hvala tebra za onaj post nedavnoCoraco je napisao/la:Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?
Ono od danas vam je stvarno prežalosno.
staragarda je napisao/la:ahahahahahRezervniGolman je napisao/la:Bio sam u Sarajevu Sirokom i pod BB. 80% starije ekipe koja samo fura na gostovanje. Meni je 48 kuka i ne zanimaju me djecije zayebancije iza gola. Babo obisao sam jugu po pet puta bio u Edinburgu Dortmundu i gomili gostovanja dok se ova dva balavca garda i dijasporac nisu ni rodili. Malo se salimo ali nije zajebancija da sekunda i serija dobrih rezultats ne mogu pogurat 2000 ljudi na neko gostovanje sto se ne sjecam da ste vi ikad napravili. Jest stanje lose ali to je trenutno. Normala si momak i hvala tebra za onaj post nedavnoCoraco je napisao/la:Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?
Ono od danas vam je stvarno prežalosno.![]()
![]()
nastavi ovdje pisat...MOLIM TE![]()
a znas li kako radi motorna pila?RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
jos,daj jos...al vise ono o torcidi,prevrtanju kola pa malo o edinburgu,malo dortumund pa malo kad ste napadali skinse pa desetine hiljada na gostovanjima...pusti ti nas....mi smo cobani....daj ti nama o vama malo pisi al nemoj ukratko...nego,ono...bas romane..esejeRezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
pusti ga, dzaba cemo samo u banovice radi debila...staragarda je napisao/la:jos,daj jos...al vise ono o torcidi,prevrtanju kola pa malo o edinburgu,malo dortumund pa malo kad ste napadali skinse pa desetine hiljada na gostovanjima...pusti ti nas....mi smo cobani....daj ti nama o vama malo pisi al nemoj ukratko...nego,ono...bas romane..esejeRezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
I opet na kraju svega igramo u svom gradu na svom stadionu.RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas.
RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
ako si vec toliko iso na gostovanja sjeti se malo da vam nije onda bilo policije dns bi vi bili ugašeni udarni vam je pao pa vi nazvaste policiju pa nas ljudi zauustavise šretresose al hajd pozzz druzeRezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
Nešto kao i stotinjak gostujućih navijača sinoć na tekmi Borac-Željoshzna je napisao/la:još malo pa ćete i minimalne poraze početi slaviti
naravno da smo proslavili bod..imamo odron od ekipe i ovo je za nas veliki bod na gostovanju...nismo janje okrenulishzna je napisao/la:Al proslavili bod u Zvorniku, pa kad ispadnete opet će neko drugi biti kriv. Nije ni čudo kad slavite po jedan bod, još malo pa ćete i minimalne poraze početi slaviti![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.