Liht sirovina malo zesca,neznam zasto mu je trebalo da napravi onako glup penal

Sudija kreten,nadam se da nam nikad vise nece sudit

Hejteri,nedaj te se,svi su uz vas

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
eto ih tamoCelikovac je napisao/la:Zato Juve i jeste toliko daleko od ovih provincijalskih dusa...
Jedan od razloga što Totti nije skoro ništa osvojio iako je imao sjajnu generaciju Rome i nekoliko dobrih, je nedostatak kvaliteta vođe kad je teško, on zapravo u takvim situacijama upravo ponaša se obratno, kao gubitnik i to veoma priprost gdje pokazuje nemoć. To radi godinama kad god zagusti, kad god Roma dobije priliku da ide do kraja.Nedved11 je napisao/la:Uglavnom ne moze proci ni jedan derbi da se igraci Rome ne bune i potenciraju sudjenje. Karakteristika ocajnijh i mali ekipa nenaviknutih na uspijehe. Totti i nihov trener istog mentaliteta pricaju stvari nedolicne profesionalcima i uvijek prebaciju krivnju na drugu stranu. Ocekujem kaznu za totija zbog nepromisljenih izjava i omalozavanja Juventusovih uspijeha...
Posljijednjih 15 minuta igraci su pokazali odlucnost i stvorili par sansi do konacne pobjede. Ovakav nacin igre treba prenijeti u Europi i vjerujem u napredak.
smijesno i zalosno!romaaaa je napisao/la:Jedan od razloga zašto mrziš Tottija je zato što JuBe nikad nije imao takvog majstora..Sissoko je napisao/la:Jedan od razloga što Totti nije skoro ništa osvojio iako je imao sjajnu generaciju Rome i nekoliko dobrih, je nedostatak kvaliteta vođe kad je teško, on zapravo u takvim situacijama upravo ponaša se obratno, kao gubitnik i to veoma priprost gdje pokazuje nemoć. To radi godinama kad god zagusti, kad god Roma dobije priliku da ide do kraja.Nedved11 je napisao/la:Uglavnom ne moze proci ni jedan derbi da se igraci Rome ne bune i potenciraju sudjenje. Karakteristika ocajnijh i mali ekipa nenaviknutih na uspijehe. Totti i nihov trener istog mentaliteta pricaju stvari nedolicne profesionalcima i uvijek prebaciju krivnju na drugu stranu. Ocekujem kaznu za totija zbog nepromisljenih izjava i omalozavanja Juventusovih uspijeha...
Posljijednjih 15 minuta igraci su pokazali odlucnost i stvorili par sansi do konacne pobjede. Ovakav nacin igre treba prenijeti u Europi i vjerujem u napredak.
ne spori niko da je juve jedna od najvecih klubova,ali ono sto im sudije rade unazad par godina u pojedinim tekmama ,ne tako rijetko je sramota za klub kao sto je juve iskreno ,a pored toga su me oborili nakladisarajlija je napisao/la:@ Pep nemoj tako mislim da nisi u pravu svako ce tako izjaviti kad izgubi, a da su pobjedili sta bi onda izjavio![]()
Mislim da je juve institucija u italy, kao i vi u u njemackoj, ja sam ovdje neutralan ali sam ti morao odg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.