that sound familiarZodiac je napisao/la:Dobroold school je napisao/la:pozelila se druga liga ocito,pa bili bi ste sampioni da je druga tita
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bio sam u Sarajevu Sirokom i pod BB. 80% starije ekipe koja samo fura na gostovanje. Meni je 48 kuka i ne zanimaju me djecije zayebancije iza gola. Babo obisao sam jugu po pet puta bio u Edinburgu Dortmundu i gomili gostovanja dok se ova dva balavca garda i dijasporac nisu ni rodili. Malo se salimo ali nije zajebancija da sekunda i serija dobrih rezultats ne mogu pogurat 2000 ljudi na neko gostovanje sto se ne sjecam da ste vi ikad napravili. Jest stanje lose ali to je trenutno. Normala si momak i hvala tebra za onaj post nedavnoCoraco je napisao/la:Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?
Ono od danas vam je stvarno prežalosno.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ahahahahahRezervniGolman je napisao/la:Bio sam u Sarajevu Sirokom i pod BB. 80% starije ekipe koja samo fura na gostovanje. Meni je 48 kuka i ne zanimaju me djecije zayebancije iza gola. Babo obisao sam jugu po pet puta bio u Edinburgu Dortmundu i gomili gostovanja dok se ova dva balavca garda i dijasporac nisu ni rodili. Malo se salimo ali nije zajebancija da sekunda i serija dobrih rezultats ne mogu pogurat 2000 ljudi na neko gostovanje sto se ne sjecam da ste vi ikad napravili. Jest stanje lose ali to je trenutno. Normala si momak i hvala tebra za onaj post nedavnoCoraco je napisao/la:Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?
Ono od danas vam je stvarno prežalosno.
nastavi ovdje pisat...MOLIM TE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SiggySinatra
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:ahahahahahRezervniGolman je napisao/la:Bio sam u Sarajevu Sirokom i pod BB. 80% starije ekipe koja samo fura na gostovanje. Meni je 48 kuka i ne zanimaju me djecije zayebancije iza gola. Babo obisao sam jugu po pet puta bio u Edinburgu Dortmundu i gomili gostovanja dok se ova dva balavca garda i dijasporac nisu ni rodili. Malo se salimo ali nije zajebancija da sekunda i serija dobrih rezultats ne mogu pogurat 2000 ljudi na neko gostovanje sto se ne sjecam da ste vi ikad napravili. Jest stanje lose ali to je trenutno. Normala si momak i hvala tebra za onaj post nedavnoCoraco je napisao/la:Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?
Ono od danas vam je stvarno prežalosno.![]()
![]()
nastavi ovdje pisat...MOLIM TE![]()
- RezervniGolman
- Kontakt:
Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudi
daj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu 
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- SiggySinatra
- Kontakt:
a znas li kako radi motorna pila?RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jos,daj jos...al vise ono o torcidi,prevrtanju kola pa malo o edinburgu,malo dortumund pa malo kad ste napadali skinse pa desetine hiljada na gostovanjima...pusti ti nas....mi smo cobani....daj ti nama o vama malo pisi al nemoj ukratko...nego,ono...bas romane..esejeRezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
- SiggySinatra
- Kontakt:
pusti ga, dzaba cemo samo u banovice radi debila...staragarda je napisao/la:jos,daj jos...al vise ono o torcidi,prevrtanju kola pa malo o edinburgu,malo dortumund pa malo kad ste napadali skinse pa desetine hiljada na gostovanjima...pusti ti nas....mi smo cobani....daj ti nama o vama malo pisi al nemoj ukratko...nego,ono...bas romane..esejeRezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
I opet na kraju svega igramo u svom gradu na svom stadionu.RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
CITAM VAS OVDJE DANIMA..NE ZNAM KOJI CETE QURAC NA OVOJ TEMI??IID BOLAN PA NA GRADSKOM VAS DERBIJU GORE SAKA JADA BILA ,...nisam zelio ni spomenut to ali kad ovdje dolazis pises nama nesto idi pogledajte sebe..pa kad vam vidim sliku iza gola zaista se zapitam gdje su ti navijaci Veleza uopste sta se desava sa njima , ali evo i tebe pitam ?
ne volim po forumu o ovome da pisemo uopste i da citam, ali javljas se ovdje bez ikakve potrebe a nevodis brigu o svom klubu, svojim navijacima....da ste vi aktivni kao sto ti pricas pa hajde, ali brate pricas ovdje a vas u vaem gradu 200 na gradskom deriju gdje jos dodju i simpatizeri uz navijace
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Covjek je ptovokator, mucki.. pa jbt mene bi bilo stid se javit ali hajde de nek se nahrani kad mu je toliki cejf.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
samke12345
- Kontakt:
ako si vec toliko iso na gostovanja sjeti se malo da vam nije onda bilo policije dns bi vi bili ugašeni udarni vam je pao pa vi nazvaste policiju pa nas ljudi zauustavise šretresose al hajd pozzz druzeRezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudidaj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas. Za vas se samo veze uvlacenje robijasima u pakas,motorne pile,losa gramatika i seljacki izrazi u kopu
Bravo bato, bravo
Joj lika
Ja sve kontam da je ovo neki zrinjevac koji fura veležovce
Znam ja mnogo starijih ljudi koji se kasno dočepali interneta, al nijedan nije ovoliko ofiran. Ipak mislim da je RezervniGolman navijač Zrinsjkog
Dobre smo šanse preko Mujića imali, šteta! Mogli smo do 3 boda, ali mislim da je najbitnije što smo prekinuli ovaj bodovni post te pobjedom protiv Zvijezde da ovjerimo ovaj rezultat.
Ja sve kontam da je ovo neki zrinjevac koji fura veležovce
Znam ja mnogo starijih ljudi koji se kasno dočepali interneta, al nijedan nije ovoliko ofiran. Ipak mislim da je RezervniGolman navijač Zrinsjkog
Dobre smo šanse preko Mujića imali, šteta! Mogli smo do 3 boda, ali mislim da je najbitnije što smo prekinuli ovaj bodovni post te pobjedom protiv Zvijezde da ovjerimo ovaj rezultat.
tuzlanska Sloboda
Al proslavili bod u Zvorniku, pa kad ispadnete opet će neko drugi biti kriv. Nije ni čudo kad slavite po jedan bod, još malo pa ćete i minimalne poraze početi slaviti

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nešto kao i stotinjak gostujućih navijača sinoć na tekmi Borac-Željoshzna je napisao/la:još malo pa ćete i minimalne poraze početi slaviti
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
naravno da smo proslavili bod..imamo odron od ekipe i ovo je za nas veliki bod na gostovanju...nismo janje okrenulishzna je napisao/la:Al proslavili bod u Zvorniku, pa kad ispadnete opet će neko drugi biti kriv. Nije ni čudo kad slavite po jedan bod, još malo pa ćete i minimalne poraze početi slaviti![]()
![]()
cuj,sad im i proslava smeta...ahahahah
Kako ovi dušmani nisu svjesni da smo mi najsretniji klub u Bih jer imamo Azmira a sa njim i perspektivu i da već iduće sezone počinjemo da razvaljujemo na terenu ove ekipe što se sad slade nakon poraza Slobode a evo počeli i nakon osvojenog boda u gostima.
hahahaahhaha najjaca tema je ova, ova prepucavanja su beton

Jel dosta više sa prepiranjem? 
Ako pobjedimo Zvijezdu naredno kolo,već smo u mirnijoj situaciji,iz koje ne bi trebali izlaziti.Zadržat 5+ bodova iznad 15. ekipe,i nakon pojačanja na polusezoni lagano privest kraju ovo.
Ako pobjedimo Zvijezdu naredno kolo,već smo u mirnijoj situaciji,iz koje ne bi trebali izlaziti.Zadržat 5+ bodova iznad 15. ekipe,i nakon pojačanja na polusezoni lagano privest kraju ovo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.