Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pregled je rame uz rame sa Monty Python  

Trener zvijezde je legenda ko iz Monty Payton serije. 
Fantastični izvještaji, prvak države stao u 20 sekundi i 2 gola i jedna šansa wtf???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Fantastični izvještaji, prvak države stao u 20 sekundi i 2 gola i jedna šansa wtf???

I have a dream
cuj 3 milje na Koševu   .. Jest mozda al na jednoj tribini
  .. Jest mozda al na jednoj tribini   da demantujem te gluposti
  da demantujem te gluposti

http://postimg.org/image/b3fb7e1xb/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://postimg.org/image/7arft6hf5/" onclick="window.open(this.href);return false;

.. Jest mozda al na jednoj tribini
  .. Jest mozda al na jednoj tribini   da demantujem te gluposti
http://postimg.org/image/b3fb7e1xb/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://postimg.org/image/7arft6hf5/" onclick="window.open(this.href);return false;

hahahah penal za zvijezdu je stovise komican,pa ono se davno sudilo kad su domacini uvijek morali dobiti...sto je najjace igrac koji ga je izborio skace od srece,ko da je liga prvakaa,i onda sjeban ostade nakon promasajaa  

TH 1950    
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
						Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- 
				Sarajevo22
- Kontakt:
Ma brata mi fulio penal mreža se nije niti malkice zatresla, al skakic je igri x

Baš.york je napisao/la:Ovaj me izvjestaj sve vise podsjeca na "top lista nadrealista"
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Koliko ti misliš? Po meni ovdje nema više od 5.000 - 6.000, maksimalno 7.000! Zapad (18.000) 2.000 - 2.500, Istok (5.000) 1.500 - 2.000, Sjever (5.000) 1.500 - 2000.aS_Roma je napisao/la:cuj 3 milje na Koševu.. Jest mozda al na jednoj tribini
http://s8.postimg.org/48tkuh3jp/image.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
						Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Juce da je onaj broj ljudi bio na Grbavici, rekli bi puna Grbavica 10 000 ljudi. Realno, bilo je izmedju 5500-6000 ljudi. I vise nego solidna posjeta za sadasnje uslove kakvi vladaju u BH fudbalu.

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Džaba ulaz, uloženi "avioni, kamioni, milioni" u klub, Kodro prihvatio učešće u njihovom šou "trener možeš biti ti", i ovaj se hvali sa 5-6 milja na stadionu.   

I pritom ne zaboravi spomenuti Želju i Grbavicu. Što ti je bolest

DRUG NEBI TI PUNCA
U glavnom, bilo je vise raje nego vas u pojedinim euro tekmama ove sezone. Domacu ligu da ne pominjembagrcavi je napisao/la:Džaba ulaz, uloženi "avioni, kamioni, milioni" u klub, Kodro prihvatio učešće u njihovom šou "trener možeš biti ti", i ovaj se hvali sa 5-6 milja na stadionu.

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
al je bitno spomenuti posjetu na Kosevu !!!bagrcavi je napisao/la:Džaba ulaz, uloženi "avioni, kamioni, milioni" u klub, Kodro prihvatio učešće u njihovom šou "trener možeš biti ti", i ovaj se hvali sa 5-6 milja na stadionu.

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
						Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- 
				wienultras
- Kontakt:
svi odreda su smijesni,umjesto da se pise bilo na kosevu 20 milja na grbavici 10,u tuzli  10 pa da se nego provocira tipa samo 10 nula ste,kod nas najveci uspjeh 5-tica jarane plafon..  

da nije smijesno bilo bi zalosno..provociramo se medjusobno a nezna se ko je gori..
ovoj ligi treba remont podhitno,ali boli savez **** za to..bitno je uzeti 30-tak milja po jednom kolu i tako dodatno **** i onako sjebane klubove i ligu.
valjda dodju bolji dani,pa se bude pricalo o velikim posjetama u nasoj drzavi...jer ovo je smijesno.

da nije smijesno bilo bi zalosno..provociramo se medjusobno a nezna se ko je gori..
ovoj ligi treba remont podhitno,ali boli savez **** za to..bitno je uzeti 30-tak milja po jednom kolu i tako dodatno **** i onako sjebane klubove i ligu.
valjda dodju bolji dani,pa se bude pricalo o velikim posjetama u nasoj drzavi...jer ovo je smijesno.
i da budes liga peta ti si nama centar  svijeta FUKARE 87
Haj mi samo objasni ovu vašu frazu "uloženi milioni" ! ?bagrcavi je napisao/la:Džaba ulaz, uloženi "avioni, kamioni, milioni" u klub, Kodro prihvatio učešće u njihovom šou "trener možeš biti ti", i ovaj se hvali sa 5-6 milja na stadionu.

Ali nemoj mi onoga "vi ovdje pišete", znači hoću tvoja saznanja o tim milionima!
Ma ne interesuje me da vas je bilo 100 ili 100 hiljada, nego mi smiješan @pisac aka @Aragon hvali se nekakvom posjetom i spominje Želju i Grbavicu a za rukav vas hvatali da dođete na tekmucollector je napisao/la:al je bitno spomenuti posjetu na Kosevu !!!bagrcavi je napisao/la:Džaba ulaz, uloženi "avioni, kamioni, milioni" u klub, Kodro prihvatio učešće u njihovom šou "trener možeš biti ti", i ovaj se hvali sa 5-6 milja na stadionu.

@hilmo vidiš da sam to stavio pod navodnicima.
DRUG NEBI TI PUNCA
Iz Bugarske nam stiže novi navijački rekvizit

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pod broj jedan, niko se ni sa cim nije hvalio, nego sam rekao da je ovo dobro s obzirom kakvo je stanje na nasim terenima ove sezone. A Grbavica je pomenuta jer prebrojavanje navijaca pocelo od strane navijaca Zeljeznicara i pokusaja prikazivanja da je bilo 3000 ljudi sto nije istina. U ostalom vrati se par stranica iza pa se sam uvjeri.bagrcavi je napisao/la:Ma ne interesuje me da vas je bilo 100 ili 100 hiljada, nego mi smiješan @pisac aka @Aragon hvali se nekakvom posjetom i spominje Želju i Grbavicu a za rukav vas hvatali da dođete na tekmucollector je napisao/la:al je bitno spomenuti posjetu na Kosevu !!!bagrcavi je napisao/la:Džaba ulaz, uloženi "avioni, kamioni, milioni" u klub, Kodro prihvatio učešće u njihovom šou "trener možeš biti ti", i ovaj se hvali sa 5-6 milja na stadionu.

@hilmo vidiš da sam to stavio pod navodnicima.
						- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ko sto sam i rekao, ova liga vrijedi 0 KM kod obicnih gledalaca ukoliko im ne priredis neki neki cirkus i show (extra igra, Ciro Blazevic itd itd)..jedini nacin da ostvaris pristojnu posjetu je dzaba ulaz...dzaba sve pozitivne stvari koje se desavaju oko kluba kod nas navijace pokrecu samo dzabni ulaz, euforija i cirkus neki...
manje-vise isto ljudi bi bilo i da nema Tana i Kodre da je dzaba ulaz na FK Sarajevo

manje-vise isto ljudi bi bilo i da nema Tana i Kodre da je dzaba ulaz na FK Sarajevo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tako to oni rade. A nasa uprava pod hitno treba spustiti cijene ulaznica!Aragon je napisao/la:Juce da je onaj broj ljudi bio na Grbavici, rekli bi puna Grbavica 10 000 ljudi. Realno, bilo je izmedju 5500-6000 ljudi. I vise nego solidna posjeta za sadasnje uslove kakvi vladaju u BH fudbalu.
Sto se tice lige, da ona ima potencijala da postane zanimljiva i dobra liga. Ali....to oni ne zele!
Ovako mi sve spada u neku amater ligu. Dalekooo smo mi, sto se tice organizacije i uslova.
*since 29 sep 2008, 13:05
To je sladoled na stapicu XXL jedes ga 90'. Spejalna ponuda iz LEDA za tribinu uz saradnju sa huliganima.Kevin je napisao/la:Iz Bugarske nam stiže novi navijački rekvizit

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.