FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SiggySinatra
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Smijesni RA, toliko su smijesni da to vise nije humano 

- RezervniGolman
- Kontakt:
Hocu li i tebi crtat 200 u sarajevu 100 u zenici 150 u Sirokom i 200 pod Bb. Vas 3 u travniku 13 u vitezu i niste smjeli na otoku radi moguceg susreta s manijacima. Kako smo mi smjesniji od vas. Haj objasni molim teSiggySinatra je napisao/la:Smijesni RA, toliko su smijesni da to vise nije humano
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:Hocu li i tebi crtat 200 u sarajevu 100 u zenici 150 u Sirokom i 200 pod Bb. Vas 3 u travniku 13 u vitezu i niste smjeli na otoku radi moguceg susreta s manijacima. Kako smo mi smjesniji od vas. Haj objasni molim teSiggySinatra je napisao/la:Smijesni RA, toliko su smijesni da to vise nije humano
Naporan si ko' buva
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koji RASiggySinatra je napisao/la:Smijesni RA, toliko su smijesni da to vise nije humano

mislim da je to presedan u navijackom svijetu da neko zakaci trans i ODE NEGDJE,jbt

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SiggySinatra
- Kontakt:
Pa oni su toliko jaki da izmisljaju nova pravila u navijackom svijetustaragarda je napisao/la:koji RASiggySinatra je napisao/la:Smijesni RA, toliko su smijesni da to vise nije humano...ja sam vidio 3 transa iza kojih nema nikoga
![]()
![]()
mislim da je to presedan u navijackom svijetu da neko zakaci trans i ODE NEGDJE,jbt![]()
![]()

-
- Interni moderator
- Kontakt:
NISTA....valja nam se dobro spremit kad ARMIJA krene prema tz....poslije ovakvih domacih izdanja ko zna sta nam se sprema....pogotovo jer imaju bruku lajkova kad je velez u pitanjuSiggySinatra je napisao/la:Pa oni su toliko jaki da izmisljaju nova pravila u navijackom svijetustaragarda je napisao/la:koji RASiggySinatra je napisao/la:Smijesni RA, toliko su smijesni da to vise nije humano...ja sam vidio 3 transa iza kojih nema nikoga
![]()
![]()
mislim da je to presedan u navijackom svijetu da neko zakaci trans i ODE NEGDJE,jbt![]()
![]()
![]()
šteta za one šanse Mujića, pogotovo ona zadnja
Denis ga je gušio na pogrešnoj poziciji, valjda sad proradi na svojoj pravoj poziciji, dovoljno je fizički jak, a s obzirom da je trpao u cvajti, očekujem da počne i sad zabijat'
borbenost je najmanje što nam igrači duguju i nadam se da će svaka tekma biti takva, jer tako mogu nadoknadit' nedostatak kvaliteta
neka ih sad Kemo podere na pauzi pa da slavimo protiv Zvijezde ako Bog da

- SiggySinatra
- Kontakt:
Okaci transove na sjever i svi na zapad necemo ni navijatt stize armijaaaaaaaaaaaa

-
- Interni moderator
- Kontakt:
al kad Husic nabi nogom stolicu poslije promasaja Mujica malogChinaglia je napisao/la:šteta za one šanse Mujića, pogotovo ona zadnjaDenis ga je gušio na pogrešnoj poziciji, valjda sad proradi na svojoj pravoj poziciji, dovoljno je fizički jak, a s obzirom da je trpao u cvajti, očekujem da počne i sad zabijat'
borbenost je najmanje što nam igrači duguju i nadam se da će svaka tekma biti takva, jer tako mogu nadoknadit' nedostatak kvaliteta
neka ih sad Kemo podere na pauzi pa da slavimo protiv Zvijezde ako Bog da

- RezervniGolman
- Kontakt:
Hvala naRezervniGolman je napisao/la:Hocu li i tebi crtat 200 u sarajevu 100 u zenici 150 u Sirokom i 200 pod Bb. Vas 3 u travniku 13 u vitezu i niste smjeli na otoku radi moguceg susreta s manijacima. Kako smo mi smjesniji od vas. Haj objasni molim teSiggySinatra je napisao/la:Smijesni RA, toliko su smijesni da to vise nije humano

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Lik se ne moze pomirit da im je prosjek 200 gledalaca i 50 navijaca i to kad ostvaruju najbolje rezultate od kad su u PL i otvoreno napadaju Evropu.
Idu kaze hiljade djavola sa dvije strane da opkole svoj stadion koji im je otet, i onda se popisaju sami na sebe, brukaju se i svoj prigradski klub
Nema njima vece kazne kad ih spojise da zive dole zajedno, a isti.
Nisu vrijedni paznje a narocito ovaj komicar aka yebac aka privatnik Rahman.
Idu kaze hiljade djavola sa dvije strane da opkole svoj stadion koji im je otet, i onda se popisaju sami na sebe, brukaju se i svoj prigradski klub

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ahahahahahahhahahhahahahah....placemmmmmmmmmmmmmmmPupi04 je napisao/la:Lik se ne moze pomirit da im je prosjek 200 gledalaca i 50 navijaca i to kad ostvaruju najbolje rezultate od kad su u PL i otvoreno napadaju Evropu.
Idu kaze hiljade djavola sa dvije strane da opkole svoj stadion koji im je otet, i onda se popisaju sami na sebe, brukaju se i svoj prigradski klub![]()

- SiggySinatra
- Kontakt:
:*RezervniGolman je napisao/la:Hvala naRezervniGolman je napisao/la:Hocu li i tebi crtat 200 u sarajevu 100 u zenici 150 u Sirokom i 200 pod Bb. Vas 3 u travniku 13 u vitezu i niste smjeli na otoku radi moguceg susreta s manijacima. Kako smo mi smjesniji od vas. Haj objasni molim teSiggySinatra je napisao/la:Smijesni RA, toliko su smijesni da to vise nije humanoto sam i ocekivao

Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?
Ono od danas vam je stvarno prežalosno.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koga bolan ti pitasCoraco je napisao/la:Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?

-
- Kontakt:
pozelila se druga liga ocito,pa bili bi ste sampioni da je druga tita 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
De barem da pokušam izvući neko objašnjenje od lika 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
okle ovaj mumi ispade sadold school je napisao/la:pozelila se druga liga ocito,pa bili bi ste sampioni da je druga tita

hajd ti gas sa teme....vidis da se sprdamo sa ovima iz vrapcica

Dobroold school je napisao/la:pozelila se druga liga ocito,pa bili bi ste sampioni da je druga tita
Gdje ce ti objasnjavat lik koji dodje na forum da kaze da je mlatno svoju zenuCoraco je napisao/la:De barem da pokušam izvući neko objašnjenje od lika

Kako poce skola i svadje u skoli prepolovi im se posjeta iza gola

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.