Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ade43 je napisao/la:Raduje me sto sam danas vidio dosta djece koja su dosla s roditeljima i ostalom rodbinom .. Dosta male raje Bgm na istoku sto je cudno bilo iskreno prije npr.pola godine![]()
Pa sta veli Ibrakemir18 je napisao/la:Danas sam imao prilku malo popricati sa Ibrakom,Gospodin jedan veliki,ovi sto pricaju seljak lopov ovo ono to zavist iz njih puca,dok je ovakvih ljudi u FKS ja se ne brinem da cemo skoro igrati u Evropi
Zasto nebi igrao, pa iz kluba su rekli da ce papiri biti gotovi najkasnije do 13.10 a utakmica sa Zrinjskim je 18.10.sarajlija je napisao/la:Benke nema ni protiv zrinje pa kad ce moci zaigrati
fcsforever je napisao/la:...i Travnik vodi 1-0...
Premirati nekoga nije grijeh...BitiSrcemVezan je napisao/la:fcsforever je napisao/la:...i Travnik vodi 1-0...![]()
Kako bi nam ovde legla pobjeda Travnika![]()
![]()
Prava stvar bi bila da su uzeli od nasih balerina i premirali Travnika u slucaju pobjede, pa i nerijesenog.fcsforever je napisao/la:Premirati nekoga nije grijeh...BitiSrcemVezan je napisao/la:fcsforever je napisao/la:...i Travnik vodi 1-0...![]()
Kako bi nam ovde legla pobjeda Travnika![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amazon [Bot], perodeformero, samoFKS i 25 gostiju.