Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ako se Spahic sutra ne pojavi, bice najveci izdajnik BIH u njenoj povjesti (u sportskom smislu)
Ali ja vjerujem u njeg i on dolazi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Juventinisimo
- Kontakt:
Aragon je napisao/la:Kao prvo, prijavljen ti je post radi psovanja i vrijedjanja.Belmin6 je napisao/la:Ovu kuju treba iskitovati, šta ona zna.
Emir sutra dolazi, ja odoh maksuz na brdo da pozdravim najveceg sina Bosanskog.
Kao drugo, onog kabadahiju nazivati najvecim bosanskim sinom pored mnostva heroja iz rata koji su pod zemljom ili su bez dijelova tijela, malo je neukusno.
Na stranu to sto kabadahija nista sa Bosnom nema, dubrovcanin porijeklom iz Crne Gore.
Isto kao da recimo spanci sad Diega Costu pocnu zvati najvecim spancem, ili hrvati Eduarda najvecim hrvatom.
Kao trece, vecina vas koji podrzavate kabadahiju i jeste sa brda kao sto i sam rece

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako Spaha ne dodje, ode ti Safko u propast.emir79 je napisao/la:Ako se Spahic sutra ne pojavi, bice najveci izdajnik BIH u njenoj povjesti (u sportskom smislu)
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 okt 2014, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Koliko mitova bi palo... postavite Belmina da stražari 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav crni izdajnik, momak se oprostio i nikada nije izjavio da će se vratiti igranju za repku. To što Safet misli da mu je Emir ostavio prostor za poziv je njegov problem.emir79 je napisao/la:Ako se Spahic sutra ne pojavi, bice najveci izdajnik BIH u njenoj povjesti (u sportskom smislu)
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 okt 2014, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako ćemo pošteno,Pape i ne zaslužuje da mu se Spaha odazove! I ja bi volio da ne dođe sutra,i nadam se da neće,sve dok ovaj ne ode s klupe! Sad nek izmisli sam sebi Spahića iz HNL-a ili Zukanovića iz Austrije
A SPAHA AKO NE DOĐE,ZNA SE ZBOG KOGA NIJE DOŠAO !

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 06 okt 2014, 00:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Miševi sutra u rupe, ide jedan selfie s Emirom, najvecim sinom Bosne. 

Pogba je napisao/la:Kakav crni izdajnik, momak se oprostio i nikada nije izjavio da će se vratiti igranju za repku. To što Safet misli da mu je Emir ostavio prostor za poziv je njegov problem.emir79 je napisao/la:Ako se Spahic sutra ne pojavi, bice najveci izdajnik BIH u njenoj povjesti (u sportskom smislu)

Čuj izdajnik, kabadahija, kikser, ma šta će Emir, imamo mi Vranješa,

- DonCorleone
- Kontakt:
Nedolazak Spahica znaci odlazak Susica, neka vala ne dodje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Belmine, poselami gaziju od srca.
Dolazi ako Bog da. Moramo vjerovat.
Allahu dragi, daj nam ovaj poklon i ostavljam se alkohola do nove godine (ne ukljucujem 31. decembar yebiga). 

Dolazi ako Bog da. Moramo vjerovat.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kao prvo izjavio je da se vraca, kao drugi potvrdili su to i ostali igraci koji su u kontaktu sa njim, kao trece... ovo je lazna informacija. Mozda ce eventualno Spahic zakasniti pa su to ovi pogresno shvatili.Pogba je napisao/la:Kakav crni izdajnik, momak se oprostio i nikada nije izjavio da će se vratiti igranju za repku. To što Safet misli da mu je Emir ostavio prostor za poziv je njegob problem.emir79 je napisao/la:Ako se Spahic sutra ne pojavi, bice najveci izdajnik BIH u njenoj povjesti (u sportskom smislu)
Toliko si zaslijepljen Safetom, da ne vidis da ce i reprezentacija u propast. Ne sto bi ovim potezom on izostao i napakostio Safetu,nego sto nebi dovoljno vremena ostavio Safetu da pozove zamjenu, kao sto je momcina Sepacka Salihovic uradio i Safet zvao Kvesica. Ovo bi bila izdaja i neozbiljnost sirokih razmjera.DonCorleone je napisao/la:Ako Spaha ne dodje, ode ti Safko u propast.emir79 je napisao/la:Ako se Spahic sutra ne pojavi, bice najveci izdajnik BIH u njenoj povjesti (u sportskom smislu)
Ali kao sto rekoh, ne sumnjam ja u dolazak Spahica, njemu je reprezentacija iznad Leverkusena uvijek bila. Ne yebe on i Völlera ni zivu silu u Leverkusenu.
Ovo bi bila najveća izdaja u historiji reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, Safet Susic bi jos jednom izdao repku.Virtu4l je napisao/la:Ovo bi bila najveća izdaja u historiji reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Audio ili video dokaz, molit cu. Eventualno izjava za neke relevantnije novine ili tv kuce. Sve drugo je rekla-kazala i Safetovo tumacenje da mu je Emir necim nagovijestio da bi se mogao odazvati.calcio je napisao/la: Kao prvo izjavio je da se vraca
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja ne znam ljudi šta je s vama,jel vi stvarno pu.šite priču da ozbiljan klub tipa Bayera,brani svom igraču da igra za reprezentaciju
Spaha ako se ne odazove,Bayer s tim nema apsolutno nikakve veze!

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
- DonCorleone
- Kontakt:
Eto sa Safetom odletismo u nebesa, Kipar nam dao krila.emir79 je napisao/la:Toliko si zaslijepljen Safetom, da ne vidis da ce i reprezentacija u propast.
Safet je bez Spahica gotov, mi se bez Safeta mozemo kvalificirati pa da i startujemo sa 0 bodova nakon tri odigrana kola. Skroz druga racunica i dosta bolja, barem za mene. Pusti se Safeta bolan, covjek je retardiran.
Kad ikad je spisak izasao, davno je mogao demantovati i ostaviti prostor za novi poziv, zar ne?Pogba je napisao/la:Audio ili video dokaz, molit cu. Eventualno izjava za neke relevantnije novine ili tv kuce. Sve drugo je rekla-kazala i Safetovo tumacenje da mu je Emir necim nagovijestio da bi se mogao odazvati.calcio je napisao/la: Kao prvo izjavio je da se vraca
Koga napadaju???bagrcavi je napisao/la:Safetovci ponovo napadaju. Zajebaše Ristu Đogu
Inace ja samo vidim Sagoljevce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.