shearer je napisao/la:Vidim ni ti nisi ostao ravnodušan. Možda ti ne bi volio ali džaba kad te povuče ljubav prema klubu da skočiš kad zabije golmiki651 je napisao/la:Ama znam za penal to sam i napisao bruka živa, lopta nonšalatno prolazi kroz šuplju mrežu a golman domaćih u maniru uličnog šibicara ko fol buni se, lopta prošla pokraj gola.
Ali cunami iza gola Veleža je veličanstven, malo ko je ostao ravnodušan nakon gola domaćih i talasa navijača koji se slivaju niz tribine u vrapčićima.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Joj kako volim ovaj Bht sport,uvijek me nasmije kad sam u crnjaku....ajajajaja:D.PS.Nemoj da se zajebajete,gol za Vitez cist kao suza,samo sto se odbila lopta od neku sipku hehehe
Godine prolaze jubav ostaje...
Ovi iz BHT-a bi sad upravo trebali gledati RTL2 (hrvatski) da vide šta je pregled lige!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Teško je ostat ravnodušan poslije onakvih talasa iza gola u vrapčićima, ko može nek izdrži ja ne mogushearer je napisao/la:Vidim ni ti nisi ostao ravnodušan. Možda ti ne bi volio ali džaba kad te povuče ljubav prema klubu da skočiš kad zabije golmiki651 je napisao/la:Ama znam za penal to sam i napisao bruka živa, lopta nonšalatno prolazi kroz šuplju mrežu a golman domaćih u maniru uličnog šibicara ko fol buni se, lopta prošla pokraj gola.
Ali cunami iza gola Veleža je veličanstven, malo ko je ostao ravnodušan nakon gola domaćih i talasa navijača koji se slivaju niz tribine u vrapčićima.
A jbg, posavjetuj se s ocem, zna on kako je to...miki651 je napisao/la:Teško je ostat ravnodušan poslije onakvih talasa iza gola u vrapčićima, ko može nek izdrži ja ne mogushearer je napisao/la:Vidim ni ti nisi ostao ravnodušan. Možda ti ne bi volio ali džaba kad te povuče ljubav prema klubu da skočiš kad zabije golmiki651 je napisao/la:Ama znam za penal to sam i napisao bruka živa, lopta nonšalatno prolazi kroz šuplju mrežu a golman domaćih u maniru uličnog šibicara ko fol buni se, lopta prošla pokraj gola.
A ona slika treperi,pomislio sam da opalim tv da prestane
.ovo nema u pichki materinoj....hehe.
Godine prolaze jubav ostaje...
- samo_lijevo
- Kontakt:
voditelj emisije se smije na preglede meceva,eto do sta dotjerali kozoje-bi sa bht-a.Medjutim oni ce opet trubiti o pretplati.
I o kakvoj mi mrezi pricate?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma dat ce Bog pa ce propast ovaj pokusaj ot televizije..koja smijurija,jbtsamo_lijevo je napisao/la:voditelj emisije se smije na preglede meceva,eto do sta dotjerali kozoje-bi sa bht-a.Medjutim oni ce opet trubiti o pretplati.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kakve spodobe jos ima obraza oglasit se u medijima (Kristic i Bilic) kao sta vi hocete ili ona druga epska recenica ko moze bolje nek izvoli
sto je najgore oni su u dugova u gusi a ne mozes ni ih privatizovat nit ugasit.. bolje i postenije je da samo puste onaj medijaset (tako nekako se zove) pregled koji se moze pogledati i na YT, nego sto nam se smiju u lice i kidaju i ovo malo nerava sto nam je ostalo
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- invincible1921
- Kontakt:
Tu je, biće pregled za pola sata.invincible1921 je napisao/la:nisa mgledo pregleddje sda vedator
- invincible1921
- Kontakt:
dobro je vec sam se prepo da propustim HD SNIMAK I VRHUNSKU ANALIZUvedator je napisao/la:Tu je, biće pregled za pola sata.invincible1921 je napisao/la:nisa mgledo pregleddje sda vedator
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
-Pregled boze sacuvajvedator je napisao/la:
-Penal za Vitez , wtf sta se desilo
-Velez- Publika se zabavlja ko na starim meksickim stadionima , onako u talasima
-Penal za Zvijezdu ne bi imo obraza svirat sve da sam sudija koji je nastimo tekmu
-Sarajevo-po nekim izvorima 7000 po nekim jedva preko 3000 gledalaca
-Radnik-ja kihno i propustio pregled tekme
-Celik- U Zenici posjeta ko da kuga vlada u gradu
=\_1921_/=
Najjače su izjave trenera,
Pobjediš 3:0 i hvališ protivničku odbranu,
- invincible1921
- Kontakt:
a da je kojim slucajem kikso bilo bi sudije lopoviNeutral je napisao/la:Najjače su izjave trenera,![]()
=\_1921_/=
I ne zaboravite da platite pretplatu.

pa je li ovo moguće?????????
i onda se priča o nekakvom izlazu u europu, ligu prvaka itd...
smijurija komplet...
a meni definitivno trenutak ovog izvještaja je trener Zvijezde

penal zvijezde
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ovaj me izvjestaj sve vise podsjeca na "top lista nadrealista"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.