Znaci sad se nadaš, pa onda zbog toga nema nista od boda/ova.necko_gradacac je napisao/la:uvijek kad se ja nenadam... oni donesu bodove... i sad ce !!! UBJEDJEN SAM !!!
![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
- zvijezdica
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Tesko da ce Zvijezda ista donjet sa Grbavice, pojest ce ih Ljoze.
× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
zvijezdica je napisao/la:Znaci sad se nadaš, pa onda zbog toga nema nista od boda/ova.necko_gradacac je napisao/la:uvijek kad se ja nenadam... oni donesu bodove... i sad ce !!! UBJEDJEN SAM !!!
![]()
![]()

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
e da se kolo nije odgodilo sad bi se vi vracali tuzni kuci

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma znam da bi se vracali manijaci sad tuzni, ali imat cete priliku u srijedu.lottdogg je napisao/la:e da se kolo nije odgodilo sad bi se vi vracali tuzni kuci![]()
![]()

Ma salim se ba, mi cemo biti zadovoljni i sa 1:2, ne mora biti gusto 0:2

Dragon Town
-
- Kontakt:
ma BOD za siguran SPAS u PL... bit ce tesko.... al navijecki je nadati se... jbg... a i prosle godine ste isto tako govorili da cemo kuci tuzni da idemo sa tri komada a mi kuci laganini ponijeli BOD, zasto jnebi i sad? Mada ste u boljoj formi od nas...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
prosla godina je PROSLA godina... vracanjem Osima mi smo 10 puta jaci nego u proslih nekoliko godina... tako da nemozete porediti proslu sezonu i ovu sezonu...necko_gradacac je napisao/la:ma BOD za siguran SPAS u PL... bit ce tesko.... al navijecki je nadati se... jbg... a i prosle godine ste isto tako govorili da cemo kuci tuzni da idemo sa tri komada a mi kuci laganini ponijeli BOD, zasto jnebi i sad? Mada ste u boljoj formi od nas...
dobro ba nemoj se odma ljutit malo se mi salimo al haj valjda se necete ljutit ako vam ovi bodovi budu trebali za titulu a mi vamamer_zeljoo je napisao/la:prosla godina je PROSLA godina... vracanjem Osima mi smo 10 puta jaci nego u proslih nekoliko godina... tako da nemozete porediti proslu sezonu i ovu sezonu...necko_gradacac je napisao/la:ma BOD za siguran SPAS u PL... bit ce tesko.... al navijecki je nadati se... jbg... a i prosle godine ste isto tako govorili da cemo kuci tuzni da idemo sa tri komada a mi kuci laganini ponijeli BOD, zasto jnebi i sad? Mada ste u boljoj formi od nas...
ih uzmemo he he ma malo sale znamo mi da nemamo sanse pa se zato i salimo

-
- Kontakt:
ne ljutim se ^^ samo iznosim cinjeniceFatko je napisao/la:dobro ba nemoj se odma ljutit malo se mi salimo al haj valjda se necete ljutit ako vam ovi bodovi budu trebali za titulu a mi vamamer_zeljoo je napisao/la:prosla godina je PROSLA godina... vracanjem Osima mi smo 10 puta jaci nego u proslih nekoliko godina... tako da nemozete porediti proslu sezonu i ovu sezonu...necko_gradacac je napisao/la:ma BOD za siguran SPAS u PL... bit ce tesko.... al navijecki je nadati se... jbg... a i prosle godine ste isto tako govorili da cemo kuci tuzni da idemo sa tri komada a mi kuci laganini ponijeli BOD, zasto jnebi i sad? Mada ste u boljoj formi od nas...
ih uzmemo he he ma malo sale znamo mi da nemamo sanse pa se zato i salimo

Odavno nisam bio sigurniji u tri boda, svaka čast Zvijezdi, ali mislim da na Grbavici nemaju šta tražiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema šta, bolji ste.Virtu4l je napisao/la:Odavno nisam bio sigurniji u tri boda, svaka čast Zvijezdi, ali mislim da na Grbavici nemaju šta tražiti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- zvijezdica
- Kontakt:
Ali, ...............bolji ne .......... uvijek!MinistaR je napisao/la:Nema šta, bolji ste.Virtu4l je napisao/la:Odavno nisam bio sigurniji u tri boda, svaka čast Zvijezdi, ali mislim da na Grbavici nemaju šta tražiti.

-
- Kontakt:
Upravo tako....kad god nas otpisu mi se dignemo iz pepela...zvijezdica je napisao/la:Ali, ...............bolji ne .......... uvijek!MinistaR je napisao/la:Nema šta, bolji ste.Virtu4l je napisao/la:Odavno nisam bio sigurniji u tri boda, svaka čast Zvijezdi, ali mislim da na Grbavici nemaju šta tražiti.![]()
![]()

ma 0:0 Curguz ce to sve da zatvori da nemoze niko pric golu... sreca Karic se vraca na go sto je + veliki za nas, on vrijedi pola odbrane.... ako pocne Veco igrat onako kako zna (malo samo da dres isprlja) imamo priliku da se vratimo ako Bog da neporazeni...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Pa dokaz je i pobjeda u Mostaru, tako da ja necu nista u naprijed govoriti.necko_gradacac je napisao/la:Upravo tako....kad god nas otpisu mi se dignemo iz pepela...zvijezdica je napisao/la:Ali, ...............bolji ne .......... uvijek!Virtu4l je napisao/la:Odavno nisam bio sigurniji u tri boda, svaka čast Zvijezdi, ali mislim da na Grbavici nemaju šta tražiti.![]()
![]()
ma 0:0 Curguz ce to sve da zatvori da nemoze niko pric golu... sreca Karic se vraca na go sto je + veliki za nas, on vrijedi pola odbrane.... ako pocne Veco igrat onako kako zna (malo samo da dres isprlja) imamo priliku da se vratimo ako Bog da neporazeni...

- zvijezdica
- Kontakt:
Sve u svemu, najbitnije je da sutra utakmica prođe u fer i korektnom nadmetanju, bez sudijskih krađa, a ako bude tako onda nek pobijedi bolji. Uvjeren sam da u tom slučaju niko ne bi napustio Grbavicu nezadovoljan. Sretno i Zvijezdi i Želji!
Neka pobijed i fudbal!

Neka pobijed i fudbal!

sutra ako Bog da na grbavicu malo ludila jedva cekam a cuj stankovica idemo po 3 boda hu hu hu bilo bi dobro ha
autobus krece u 2 sata na prkingu gradacackog sajma prevoz ce biti od 8 do 10 KM znaci poneste rakije mezeta pa da se provedemo ko ljudi

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nemoze se sa promilima alkohola u stadionFatko je napisao/la:sutra ako Bog da na grbavicu malo ludila jedva cekam a cuj stankovica idemo po 3 boda hu hu hu bilo bi dobro ha![]()
autobus krece u 2 sata na prkingu gradacackog sajma prevoz ce biti od 8 do 10 KM znaci poneste rakije mezeta pa da se provedemo ko ljudi
svoj ti pos'o !
pa dobro mi pijemo bezalkoholnu rakijuGrbavica moj zivot je napisao/la:nemoze se sa promilima alkohola u stadionFatko je napisao/la:sutra ako Bog da na grbavicu malo ludila jedva cekam a cuj stankovica idemo po 3 boda hu hu hu bilo bi dobro ha![]()

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
moderno moderno koja je to da i mi uzmemo hahahahhahaFatko je napisao/la:pa dobro mi pijemo bezalkoholnu rakijuGrbavica moj zivot je napisao/la:nemoze se sa promilima alkohola u stadionFatko je napisao/la:sutra ako Bog da na grbavicu malo ludila jedva cekam a cuj stankovica idemo po 3 boda hu hu hu bilo bi dobro ha![]()

svoj ti pos'o !
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma da vas snabdijemo, imamo je toliko da je ne može ni čitavo Sarajevo popit za godinuGrbavica moj zivot je napisao/la:moderno moderno koja je to da i mi uzmemo hahahahhahaFatko je napisao/la:pa dobro mi pijemo bezalkoholnu rakijuGrbavica moj zivot je napisao/la: nemoze se sa promilima alkohola u stadion![]()
![]()
![]()
oceteli stic do 6 ako krecete u 2

Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.