Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 05 okt 2014, 22:30

Smaraš površnim praznim postovima kojima ništa ne kažeš i usput izvališ poneku nebulozu.

Svaki prosječni poznavaoc fudbala zna da si miljama daleko od suštine problema koji je tako evidentan da se moram zapitat kako ga neko ne vidi, al evo ti dokazuješ da ima i takvih.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 okt 2014, 22:39

Valensia zna nekad pretjerat sa postovima ali u ovom sto je nabrojao sta fali Arsenalu je sto posto u pravu. I ja mislim isto. Kupovina jednog klasbog igraca ne znaci nista ako tim nije sazrio i ako nisu rodjeni pobjednici. Ni mi nismo bili a imali smo igrace kao vi. Jupp je znao sta hoce i samo je kupio Javia da pobjedi Barsu na sredini a za finale je podigao tim psihicki i digao samopouzdanje. Iz uvjerenosti u svoj tim se izvlaci najbolje.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 okt 2014, 23:00

Arsenalu fali defanzivni vezni i krila. Doduse krila su tu, samo ne igraju.

Crveni karton i penal nedosudjen. Cak bi i ovako oslabljeni uzeli Tereka da je sudjenje bilo posteno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2014, 23:05

Klekni Grenvise :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 okt 2014, 23:06

Stvarno ne mogu da vjerujem da za ono igranje rukom nije dosudjen penal. :rol:

A Wenger je imao najbolji potez sa neigranjem Oxa. :clap:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Aca
Kontakt:

Post Postao/la Aca » 05 okt 2014, 23:23

Meni je potpuno neverovatno da nije Wenger doveo treceg stopera i defaanzivnog veznog,ne mogu da opravdam to nikako,mislim da tako ne posluju cak ni ovi iz nasih balkanskih liga,sta ako se povredi Mertezaker,mi smo u totalnom da ne kazem sta,izjavljuje celo leto da ce dovesti stopera i ne dovede ga,to da smo ubedljivo najtelentovanija ekipa to stoji,ali nas Murnijo dobija na uvek isti nacin povuce se sa deset igraca nazad i ceka kontru ono isto sto je radio i Ferguson,uvek ista prica svake sezone.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 okt 2014, 23:30

Vi se i dalje nervirate, stvarno niste normalni.
Nisam gled'o utakmicu, nit sam pogled'o golove, vidio sam rezultat i to mi je dovoljno. Gov-na placenicka predvodjena najvecim **** na svijetu.
1946

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 05 okt 2014, 23:37

Valencia je napisao/la: Arsenal nije stvorio sansu postenu danas. Ma nisu imali akcije prema naprijed da valja.
Jel za to kriv defanzivni vezni?
Normalno da za manjak ideje prema naprijed nije krivac zadnji vezni ali uloga tog igraca je vrlo bitna.Ako na toj poziciji imas rupu od igraca to znaci da ce curiti iza ali isto tako ofenzivni dio nece imati sigurnost u njega i pred gol protivnika ce dolaziti sa manjim brojem igraca odnosno sa vecim oprezom zato sto znaju da ovaj iza nece moci nista pokriti.I na taj nacin je ekipa limitirana u oba smjera.
ARSENAL4ever

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 okt 2014, 00:36

Ama suvisno je raspravljati o penalima i ostalim glupostima,poraz ko poraz,tuzno je sto smo mi toliko jadno igramo da je to katastrofa,prije svake utakmice "znam" kako ce se situacija odvijati,ne moram je ni gledati,99% je tako,gledam samo iz neke ljubavi i navike,iako ne uzivam uopste !

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 okt 2014, 00:37

Sami Khedira has reportedly agreed a deal to move to Arsenal in January.

The German Real Madrid star, 28. was a target for Arsene Wenger during the summer, but the deal broke down due to personal terms.

The issues appeared to have been ironed out however as an agreement has been reached between player and club which satisfies both parties, according to Metro.

All that remains is for Arsenal to agree a fee with Real Madrid for the transfer, which should be straightforward as Madrid are reportedly keen to sell.

Wenger may well see Khedira as the missing piece in his midfield, and would provide some much needed bite to compliment the club's flair players.

Dovedi ga molim te **** ti zadnji vezni sve

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 06 okt 2014, 00:40

**** vas vise zadnji vezni sve redom. Kako vise ne shvatate da nama ne mogu pomoci svi najbolji igraci ovog dunjaluka ako nemamo trenera koji zna iskoristit te igrace i, sto ovaj bavarac rece, ne zna motivisati iste da igraju. Fizicka sprema nam je goli **** vec godinama, zato se igraci i povrijedjuju i lome kao da su od stakla. Ima jos dosta problema u klubu koji su mnogo gori od tog **** zadnjeg veznog i koji se moraju rijesiti da bi ova ekipa mogla postici nesto vrijedno spomena u svijetu fudbala.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 06 okt 2014, 00:45

Igrači laprdaju po društvenim mrežama kako je ovo tek početak sezone i da ima još vremena.
Sami sebe lažu...

Slijedi nam period lakših utakmica u kome bi trebali da se vratimo u top 4. Za nešto više nemamo kvalitet.
Liga prvaka će biti ista priča kao i prošle sezone ako završmo drugi u grupi (a hoćemo).

Sezona je već određena na same old story. Nažalost
A.F.C. Bournemouth!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 okt 2014, 00:47

Da se prepisem....
Ozil je klasican primjer kako Mourinho ustvari izvuce najbolje iz igraca. U Realu, samo da je imao malo bolju realizaciju hladno bi se mogao svrtati u deset najboljih igraca u tom trenutku... A, pogledajte ga danas: van forme, van pozicije, nemotivisan... Ja mislim da bi igraci kao sto je Wilshere npr. bili barem 50% bolji da igraju pod Mourinhom.
Ljudi koji su zaduzeni za to trebaju odluciti: hoce li Arsenal koji ce se boriti za titulu i zavrsnicu Lp ili ovo? Ako je prvo, onda novi trener i ispocetka, ako je ovo onda je situacija prihvatljiva.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 06 okt 2014, 00:56

cala je napisao/la:**** vas vise zadnji vezni sve redom. Kako vise ne shvatate da nama ne mogu pomoci svi najbolji igraci ovog dunjaluka ako nemamo trenera koji zna iskoristit te igrace i, sto ovaj bavarac rece, ne zna motivisati iste da igraju. Fizicka sprema nam je goli **** vec godinama, zato se igraci i povrijedjuju i lome kao da su od stakla. Ima jos dosta problema u klubu koji su mnogo gori od tog **** zadnjeg veznog i koji se moraju rijesiti da bi ova ekipa mogla postici nesto vrijedno spomena u svijetu fudbala.
Istina je da je problem u treneru ali isto tako postoji problem u nedostatku kvalitete u ekipi.
ARSENAL4ever

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 okt 2014, 01:02

TheMix je napisao/la: Istina je da je problem u treneru ali isto tako postoji problem u nedostatku kvalitete u ekipi.
Pa da je bolji trener,sastavio bi' i bolju ekipu,dakle srž problema je u treneru,prvo krenuti od njega,pa dovesti nekog ko zasluzuje da vodi Arsenal,pa onda dolaze bolji igraci,i samim tim i kvalitet !

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 06 okt 2014, 01:03

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 okt 2014, 01:05

Teska utakmica i za gledati,.

Pobjedio je sretniji pa i spretniji tim,ocekivano s obzirom na formu ali i tu sada vec tradiciju u kojoj Wenger gubi od specijalnog na Bridgeu,.Vise ne znam ni koliko to veze ima i sa taktkikom ili bilo cim drugim,mozda je ovaj put samo sretniji tim dobio s obzirom da do gola Chelsea nakon individualnosti Hazarda i nije bilo izrazitih prilika..

Cahill je mogao i crveni dobiti jos u otvaranju utakmice nakon starta nad Sanchezom,Fabregas jeste igrao rukom i to u kaznenom,Flaminijev lakat je isto za crvenog,.Detalji koji mogu odluciti utakmicu,gol iz penala za 1-1 bi bitno promjenio sami tok utakmice s obzirom da je Chelsea imao "padova" u igri i bez tog dodatnog pritiska.

Chelsea je utakmicu "zavrsio" onako kako je i poceo,jos jedan gol iz "nicega" prakticno ,jer prije tog gola tesko da su stizali do trideset metara od Arsenalovog gola,.Fabregasova genijalna lopta u prostor izmedju dva stopera Arsenala i nista manje dobar prijem i zavrsnica Koste..

Arsenal kao ekipa nije dorastao jos ovakvim gostovanjima,.Jos uvjek se pojedinci "traze" njihova forma varira iz mjeseca u mjesec,oslanjamo se vise na individualni kvalitet pojedinaca a manje na timsku igru,Welbeck i Sanchez su novajlije u ekipi i mozda za neko bolje razumijevanje treba vremena..Vezni red ima strasan potencijal al nije kompletiran,Welbeck moze stasati u savrsenog igraca za Arsenalov sistem,Walcot fali Arsenalu jer su on i Ozil u onom kratkom periodu sto su igrali skupa imali jako dobar ucinak na terenu i pokazali jako dobru saradnju,.

Nije ovaj poraz toliko ni strasan sam po sebi,onaj u Dortmundu je daleko tezi,tamo nismo imali nikakvu sansu a takvi porazi su najgori,.

Chelsea ? Igraju strasnu kolektivnu odbranu gdje u osnovi svaki igrac ima defanzivnu zadacu koju treba ispostovati,.Realno,i dalje su mnogo antipaticna ekipa koja zna da dobija ovakve utakmice,.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 okt 2014, 01:07

ajmo anketa gore,otkaz voajeru ili ne :lol:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 okt 2014, 01:11

Seaman je napisao/la:svi imaju trenera,samo arsenal ima klauna na klupi :kafa:
:rol: :rol:
Najdrazi topnik. Veliki respekt za tebe.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 01:16

anell je napisao/la:
Seaman je napisao/la:svi imaju trenera,samo arsenal ima klauna na klupi :kafa:
Hoćemo Moyesa :kafa:
Uzmite i Fellainia, vidim zelite vise misica u vezi. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.