Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ovaj Dautbegovic je par puta bio u pravu o nekim informacijama oko repke. Na primjer naveo prvih 11 za Kipar par dana prije. Apsolutna katastrofa ako Spaha ne dodje, i jos jedna blamaza Safeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Nerminovic
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako misle nece doci sutra? Povrijedjen? Kasnice pa ce doci prekosutra?
Ne znam sta bi drugo moglo biti.
- skyisthelimit
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne, nego je odlucio da se nece vise vracati u reprezentaciju, tako kazu.calcio je napisao/la:Kako misle nece doci sutra? Povrijedjen? Kasnice pa ce doci prekosutra?

Ukoliko zaista ne dodje, Spahic ce od UEFA biti suspendovan, i nece moci igrati sljedece 3 utakmice za Bayer, jer je odbio poziv reprezentacije.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ako Kapiten zaista ne dođe, onda smo načisto propali 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- calcio
- Kontakt:
Haha nema sanse, da je tako odlucio odmah bi odbio, ne bi cekao zadnji dan.Goalgetter je napisao/la:Ne, nego je odlucio da se nece vise vracati u reprezentaciju, tako kazu.calcio je napisao/la:Kako misle nece doci sutra? Povrijedjen? Kasnice pa ce doci prekosutra?
Ne znam sta bi drugo moglo biti.![]()
Ukoliko zaista ne dodje, Spahic ce od UEFA biti suspendovan, i nece moci igrati sljedece 3 utakmice za Bayer, jer je odbio poziv reprezentacije.
Glupe spekulacije.
- skyisthelimit
Jel Ribery nedavno suspendovan ? Znam da je povrijedjen, ali pitam hoce li biti zbog oprastanja.Goalgetter je napisao/la:
Glupo mi je to. Igrac koji se oprosti od reprezentacije da ima neke obaveze prema istoj, u protivnom ide kazna, jer na silu i mimo svoje volje mora se pojaviti. Ovo govorim za francuza, mada evo slicna situacija i kod nas.
Ako se ne pojavi, zanimljiv ce biti komentar Papeta. Nije mu ovo trebalo

15.10 - 15.06 ...
- Nerminovic
- Kontakt:
Nece, niti je dobio poziv od selektora. Riberi je fino objasnio, ne zelim vise igrati za reprezentaciju i popricao je sa njim i to je sve. Sto se tice kapitena, moze biti suspendovan - dobio je poziv.skyisthelimit je napisao/la:Jel Ribery nedavno suspendovan ? Znam da je povrijedjen, ali pitam hoce li biti zbog oprastanja.Goalgetter je napisao/la:
Glupo mi je to. Igrac koji se oprosti od reprezentacije da ima neke obaveze prema istoj, u protivnom ide kazna, jer na silu i mimo svoje volje mora se pojaviti. Ovo govorim za francuza, mada evo slicna situacija i kod nas.
Ako se ne pojavi, zanimljiv ce biti komentar Papeta. Nije mu ovo trebaloali sam je kriv.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
dolazi kapiten sta vam je 

- Goalgetter
- Kontakt:
Za Ribery-a ne znam, zadnju informaciju sto sam ja cuo o tome je, da mu je Platini licno naredio da dodje na okupljanje.
. Sad moguce ovo sto @Nerminovic govori, da je vec popricao selektorom o tome.
Mada ovo za Spahu, sumnjam da je istina. Prvo sto je i Pape rekao da se vraca, ne bi ni Pape skakao sebi u stomak sa ovim, a da nije 100% uvjeren da ce se vratiti. Ali eto, vidjecemo.

Mada ovo za Spahu, sumnjam da je istina. Prvo sto je i Pape rekao da se vraca, ne bi ni Pape skakao sebi u stomak sa ovim, a da nije 100% uvjeren da ce se vratiti. Ali eto, vidjecemo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Komedija, prvo tuca i sad ovo..

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Kontakt:
Naravno, to je i Spahic davno potvrdio. Sad se kao odjednom predomislio, ma daj.mirzatele je napisao/la:dolazi kapiten sta vam je
Bice stoperski par spori Sunjic i Vranjes bez kluba. Treci stoper u rezrevi u slucaju povreda Hadzic.BeyKopites je napisao/la:Ako Kapiten zaista ne dođe, onda smo načisto propali

Zaboravite taj intervju, bio je u Avazu. Skoro sam siguran da nije pricao s njima.
Aha, a dojucer si u svaki vjerovao o intervjuima Safeta SusicaCartman je napisao/la:Zaboravite taj intervju, bio je u Avazu. Skoro sam siguran da nije pricao s njima.

Sto i vi lahorate

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
gazija dolazi,pustite ove napaćene novinare 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Gledam sad sport.ba, i ova vijest uopste nije na naslovnoj. Da su sigurni, ovo bi stavili po citavoj naslovnoj. Ne znam, opet nisam miran dok ne vidim kapitena.
- Goalgetter
- Kontakt:
Za Sport.ba cini mi se da upravo pise ovaj Mirza sto je bio i na ss.ba. Dakle, i on od te novinarke ima informaciju, ako su vec napisali na Sport.baCartman je napisao/la:Gledam sad sport.ba, i ova vijest uopste nije na naslovnoj. Da su sigurni, ovo bi stavili po citavoj naslovnoj. Ne znam, opet nisam miran dok ne vidim kapitena.
Ova novinarka, tvrdi da joj je izvor jedan njemacki novinar Kickera, sto je u pricao navodno nekim iz Leverkusena, i taj je rekao da Spahic ostaje u Njemackoj.Mirza Dautbegovic @psy_net 1 Std.Vor 1 Stunde
Dobio info sa par strana: Emir Spahić izgleda ipak neće doći sutra. @muminovic88 je bila u pravu.
@sasaibrulj Nema link. Meni je dao izjavu njemacki novinar koji prati Leverkusen za Kickera i koji je pricao sa klubom prije nekoliko sata.
Mislim i nadam se da laze.