Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 okt 2014, 21:52

emir79 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la::) Samo cu da vam kazem da mnogi navijaci iz BIH svake godine idu na utakmice u Torino preko udruzenja iz Hrvatske, a neki su i clanovi pa imaju pogodnosti..

Nema nista gore nego kada vidim da neko navija za City zbog Dzeke, pa kad sjedi na klupi pocnu psovat trenera :tokralju: Sta ti je Bosanceros..

Veceras ste svi navijali za klub gdje igra onaj smrad Manolas, vidjeli ste kako podnose poraz. Kako ih je njihov vodja Totti jedan od najprgavijih aktivnih igraca naucio i kako uci Pjanica. Postavlja ovo na internet, blamira se. Sportski je podnositi poraz, a on to ne zna..
Ne budi smjesan. Kakva ba putvanja navijaca iz BIH za Torino :mrgreen:
Hoces da dokazes da su to ipak navijaci sa stadiona, a satrase se pisuci po forumu :mrgreen:

Niko ne navija za klubove u kojima nastupaju nasi igraci, nego se navija iskljucivo za nase igrace. Nekoga bi bolila cundara za Cityjem, Romom,Levrkusenom,Laziom, da tamo nema Dzeke,Pjanica,Spahica,Lulica. Bili bi nam zadnja rupa na svirali.

Veceras nije niko ni za koga navijao, nego vidio i dalje sljam talijanske lige, koja se mora da dobro preceslja kao i prije nekoliko godina kad su poizbacivani klubovi iz Serie A u nize rangove.

Za BH uslove dosta ljudi ispostuje utakmicu u Torinu, pogotovo kako se novi stadion otvorio. A cesto mnogi i idu u Udine jer su dosta blizu, a Juventusu to dodje kao domaci teren..

Uglavnom neko voli pratiti klub, neko reprezentaciju..Forumi su bas plodno tlo za navijace reprezentacije, dijaspora ide na utakmice, a stanovnici BIH se ubise pljuvajuci tu reprezentaciju po internetu..
Volim i ja reprezentaciju ali npr ne mogu podrzavati Kolasinca kada polomi Jesea, ili Pjanica kada ne zna da podnese poraz..ima neka mjera
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 okt 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 05 okt 2014, 21:53

Tek sad vidjeh navodni penal koji je Pjanic napravio.
HAHAHA
Pa sta je ono bilo? Pa vec 4 ili 5 godina onakvi penali se ne sviraju ni u Prvoj ligi Federacije. :lol:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 okt 2014, 22:00

MrMuscle je napisao/la: A pretpostavljam da ti i tebi slicni idete na te utakmice gdje igraju nasi reprezentativci... Mi barem odemo jednom u sezoni pogledati klub koji simpatisemo iako da se razumijemo i za to jednom se mora potrositi jako puno novca za bosanske uslove....
A vi nikad, nego samo laprdate po forumu i pljujete ako Dzeko zasluzeno ode na klupu, ako Pjanic ne moze maknuti protiv Juventusa (ovo je postao kontinuitet i tradicija), ako Lulic ne ode u Juventus (iako mu je kvalitet realno daleko ispod Juvea), ako Besa bude na klupi iako je tek maltene dosao u PL itd.... ne vidite dalje od vlastitog nosa sto bi se reklo...bitno je samo pljuvati...

Jos jedna vrhunska logika pojedinca koji vise osjecaja ima za strani klub od reprezentacije :puke: Ipak, on putuje :yawn:

Kad mi budu placali mozda i odem, a do tada cu ako nista, svaki put otvoriti rezultate i sl stranice da vidim kako je nas i koliko je neki nas igrac igrao, pri tome ne obracajuci toliko paznju na rezultat i ostale igrace. Ako ces iskreno boli me briga za Deportivo, Everton i sl. Cak i slabo gledam navedene klubove.
Hoce li biti prvak Roma ili Juventus mi je svejedno, ali ako bi Pjanic imao veliku ulogu u tome onda se zna.

Kad skontas da mi nismo navijaci klubova vec navijaci glavnih reprezentativaca, onda se javi. Nama je najbitnije da redovno igraju i da su zdravi.
15.10 - 15.06 ...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 okt 2014, 22:07

skyisthelimit je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la: A pretpostavljam da ti i tebi slicni idete na te utakmice gdje igraju nasi reprezentativci... Mi barem odemo jednom u sezoni pogledati klub koji simpatisemo iako da se razumijemo i za to jednom se mora potrositi jako puno novca za bosanske uslove....
A vi nikad, nego samo laprdate po forumu i pljujete ako Dzeko zasluzeno ode na klupu, ako Pjanic ne moze maknuti protiv Juventusa (ovo je postao kontinuitet i tradicija), ako Lulic ne ode u Juventus (iako mu je kvalitet realno daleko ispod Juvea), ako Besa bude na klupi iako je tek maltene dosao u PL itd.... ne vidite dalje od vlastitog nosa sto bi se reklo...bitno je samo pljuvati...

Jos jedna vrhunska logika pojedinca koji vise osjecaja ima za strani klub od reprezentacije :puke: Ipak, on putuje :yawn:

Kad mi budu placali mozda i odem, a do tada cu ako nista, svaki put otvoriti rezultate i sl stranice da vidim kako je nas i koliko je neki nas igrac igrao, pri tome ne obracajuci toliko paznju na rezultat i ostale igrace. Ako ces iskreno boli me briga za Deportivo, Everton i sl. Cak i slabo gledam navedene klubove.
Hoce li biti prvak Roma ili Juventus mi je svejedno, ali ako bi Pjanic imao veliku ulogu u tome onda se zna.

Kad skontas da mi nismo navijaci klubova vec navijaci glavnih reprezentativaca, onda se javi. Nama je najbitnije da redovno igraju i da su zdravi.
E pa onda razumi da mi simpatisemo taj Juventus po kojem vi rigate i sta sve ne, i da nam nece svejedno biti kad neko to radi, samo iz razloga jer je Pjanic lose odigrao protiv njih i tome sl... Nije Juventus kriv sto on meda ne moze...
A ovaj face status je samo odraz njegove nemoci protiv istog.....
I naravno da me boli kur.ac kako Lulic igra za klub, kako Mire i tako to... Ja ih jedino podrzavam kad igraju za repku i nikad vise... S obzirom da 99% njih igraju mi ili za ogavne klubove ili za klubove koje ni ne simpatisem (osim mozda Dzeke i bese jer mi City nije mrzak ili Everton) a ostali klubovi :thumbdown:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 okt 2014, 22:32

Sissoko je napisao/la: Neki ne kontaju da ima naroda koji putuje i koji je vidio Italije dosta, al moraš ti to slikama dokazat :D

Hajd drago mi je za tebe...

tuzlak1987 je napisao/la:
Koja je poneta tog navijanja? Da samo bude dobar onaj koji je tvoj tj sunarodnjak, bez obzira na poraz i sve ostalo da on bude dobar ..Volim i ja kad oni igraju svi i kada su u formi kada nisu na klupi ali cu uvijek rado navijati protiv Cityja, Rome, Schalkea kada igraju protiv Uniteda, Juvenusa, Maribora..
A da igraju isti za Juventus, United i Maribor onda bi navijao obrnuto jelte ? Samo kontra.. U slucaju da je Pjanic u "tvom" klubu, onda ti ne bi smetalo navijanje pojedinaca za svog sunarodnjaka. A ti kao ti, bi u tom slucaju navijao za Romu u vecerasnjoj situaciji.
Koja logika. :yawn:

Uostalom, koga briga šta ti misliš što neko navija za klubove za koje navija i kako, ko da si bitan :eh:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2014, 22:35

Gdje ćete se sa Juventinima kačiti, ima da vas izdominiraju k'o Kipar Papeta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 okt 2014, 22:38

Sissoko je napisao/la:
Uostalom, koga briga šta ti misliš što neko navija za klubove za koje navija i kako, ko da si bitan :eh:

Zaboravio si dodati da sam pacenik i kompleksas.
15.10 - 15.06 ...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 okt 2014, 23:29

Sissoko je napisao/la:

Zaboravio si dodati da sam pacenik i kompleksas.
Ti dodaji ako hoćeš, svako zna sebe najbolje, ja nemam namjeru.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 okt 2014, 00:27

Zao mi je momci...ja navijam za Juve od 1985(da,dobro ste procitali)...znaci,slijedece godine,ako Bog da,tri decenije... ;)

Logicki...Pjanicu zelim od sveg srca da zabije Juventusu 10 golova ali samo u slucaju da Juve zabije 11... :mrgreen:

Pjana je jedan od mojih omiljenih igraca u repki...ali NIKAD kontra Juventusa :nene:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2014, 07:06

Ma pusti to ko navija za koga ali mali princ juce usra utakmicu nepotrebnim penalom i nonsalantim udarcem koda igra bajramski turnir.E moj Pjanicu manje masi rukama.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 06 okt 2014, 09:50

Alipasino ne kenjaj.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 06 okt 2014, 09:56

Honorar je napisao/la:Alipasino ne kenjaj.
:thumbup: :thumbup:
:kafa:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 okt 2014, 11:43

pjanic mora bolje reagovati kada se nadje pred golom jer u derbijima i najmanji detalj odluci protivnika, a u dvije velike utakmice promasiti dvije dobre prilike (city i juventus) je, slozicete se, ipak previse. da se raspravljati o tome da li je u pitanju nesreca ili nedostatak koncentracije ali cinjenica je da je imao zicer koji bi utakmicu mozda odveo u nekom drugom smjeru, medjutim, nije ga iskoristio. osim toga, on i roma su odigrali jako dobro do pred kraj kada su fizicki pali jer bez 5 prvotimaca, bez rotacije tj sa istim veznim redom igrati iz utakmice u utakmicu svaka 3, 4 dana nije malo. zbog toga je i zamijenjen, zbog toga je roma izgubila kontrolu lopte, zbog toga je mali paredes na kraju bio taj koji je pokrivao bonuccijev, na kraju ce se ispostaviti, pobjednicki sut.

slika

sto se tice pjanicevog facebook posta u vezi sudjenja, drago mi je da je odreagovao onako ne zato sto mislim da je u pravu (o sudjenju ne bih, a ne bi ni vi trebali jer kao ni ja niste kompetentni pricati o tome. subjektivnost i nemogucnost realnog posmatranja stvari da ne pominjem.) vec zato sto taj post pokazuje kolika mu je zelja za pobjedom i koliko mu je stalo da napravi nesto veliko sa romom - a tako nesto i ocekujem od svojih igraca.

helem, na okupljanje dolazi u dobroj formi sto je jako bitno s obzirom da se radi o nasem kljucnom igracu koji kada je raspolozen pokrece cijelu ekipu, a kada mu ne ide . . . pa, vidjeli ste kipar. nadam se da ce u kombinaciji sa besicem i medunjaninom orkestrirati nasim napadima, te da cemo bez nekih taktickih eksperimentisanja ubrati prve bodove. red bi bio :bih:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 okt 2014, 14:16

Evil Genius II je napisao/la:pjanic mora bolje reagovati kada se nadje pred golom jer u derbijima i najmanji detalj odluci protivnika, a u dvije velike utakmice promasiti dvije dobre prilike (city i juventus) je, slozicete se, ipak previse. da se raspravljati o tome da li je u pitanju nesreca ili nedostatak koncentracije ali cinjenica je da je imao zicer koji bi utakmicu mozda odveo u nekom drugom smjeru, medjutim, nije ga iskoristio.
+1

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2014, 17:33

Cuj nekenjaj.Halo Mevlide oko dzesi .Ono se onako nonsalantno ne puca.Kenjo ja ne kenjo tako ti je.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 okt 2014, 18:24

Mora raditi na realizaciji da mu promašivanje zicera ne postane ozbiljan problem. Prvo City, sada Juventus, to sebi nikako ne smije dozvoliti. Start nad Pogbom, bio penal ili ne, bila je njegova bespotrebna glupost. Malo ga je izgleda ponijela atmosfera, a imao je loš dan, tako da neću nastavljati s kritikama jer vjerujem da će Miralem izvući pouku iz svega i biti još bolji. Treba nam više nego ikad u reprezentaciji.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 09 okt 2014, 11:07

vidjen u crnom porscheu sada (11:00) ide ovdje prema shopingu na grbavici, garant na kafu posto su je ovdje uvijek pili (Salihovic, Ibisevic i Dzeko su ovdje pili kafu, pjanu nikad nisam vidio u shopingu)

Da li je Pape dao slobodan dan ili svi idu gdje god hoce i kako hoce ?
a... pehari su tu

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 okt 2014, 11:08

pobjedesve je napisao/la:vidjen u crnom porscheu sada (11:00) ide ovdje prema shopingu na grbavici, garant na kafu posto su je ovdje uvijek pili (Salihovic, Ibisevic i Dzeko su ovdje pili kafu, pjanu nikad nisam vidio u shopingu)

Druže, on je odletio u 10h prema Cardiffu.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 09 okt 2014, 11:09

HariTz je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la:vidjen u crnom porscheu sada (11:00) ide ovdje prema shopingu na grbavici, garant na kafu posto su je ovdje uvijek pili (Salihovic, Ibisevic i Dzeko su ovdje pili kafu, pjanu nikad nisam vidio u shopingu)

Druže, on je odletio u 10h prema Cardiffu.
onda sam ja na drogama, halalite

koliko ja znam uvijek je on vozio crni porsche? Bgm licilo na njega, mozda mu je neka rodbina
a... pehari su tu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 11:53

E hajde Maestro, vakat je da nas obraduješ :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.