Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ma nek bude kažnjen,sta treba sutiti na ociglednu nepravdu. Sramota jbt..mjerna jedinica za sudijsku prevaru - 1 JUVENTUS
Bravo Miraleme, 

Miralem je uvijek pametniji kad šuti, ovako bude natamburan uvijek.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Miralem je jos jednom protiv Juventusa pokazao jedno veliko nista.. Cak stavise po prvi put je dobro i ukopao Romu... Prvo penalom, pa onim promasajem koji je rijedak i za termine...
A silne i pompezne najave vazda dolaze... Bolje da suti i radi, takav je i tad je, najbolji....
A silne i pompezne najave vazda dolaze... Bolje da suti i radi, takav je i tad je, najbolji....

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
krece najezda trolova
Poistovjecuju se sa klubovima, koje su odgledali preko TV-a. Zalosno je kad pocnes citati MI, to biva oni Juventus, oni Real, oni Barcelonaskyisthelimit je napisao/la:
Oduvijek su mi bili smijesni likovi koji se toliko poistovjete sa nekim klubom koji dolazi iz druge drzave tzv Panasonic navijaci.
Ok, normalno simpatisanje, ali ovo prelazi granice ukusa. SickSamo u Bosnia

Sto je najgore, prelazi granice zdravog komuniciranja, jos se maksimalno vrijedjaju, kada se sudare "navijaci" 2 ljutita rivala. Nista ti ne preostaje, nego da uzmes zdjelicu kokica, pomalo kokas

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
To su ba novi moderni navijaci. Nije im ni potrebno posjetit stadion tima kojeg vatreno bodre. Veliki ultrasi nema sta. 

- skyisthelimit
.....A uz glavni repertoar kako je ovaj drugi pacenik i/ili kompleksas.
15.10 - 15.06 ...
- tuzlak1987
- Kontakt:

Nema nista gore nego kada vidim da neko navija za City zbog Dzeke, pa kad sjedi na klupi pocnu psovat trenera

Veceras ste svi navijali za klub gdje igra onaj smrad Manolas, vidjeli ste kako podnose poraz. Kako ih je njihov vodja Totti jedan od najprgavijih aktivnih igraca naucio i kako uci Pjanica. Postavlja ovo na internet, blamira se. Sportski je podnositi poraz, a on to ne zna..
- skyisthelimit
tuzlak1987 je napisao/la:Samo cu da vam kazem da mnogi navijaci iz BIH svake godine idu na utakmice u Torino preko udruzenja iz Hrvatske, a neki su i clanovi pa imaju pogodnosti..
I, sta sad ?
To je u redu po tebi, a nije ti ok kad se "navija" za Romu, City, Lazio, Schalke..
Eto te ko Pape sa izjavama.
Zanimljivo, rece navijac kluba cije je tim pobjedio kako je pobjedio i cija je nedavna historija obiljezena kako je obiljezena..tuzlak1987 je napisao/la: Veceras ste svi navijali za klub gdje igra onaj smrad Manolas, vidjeli ste kako podnose poraz. Kako ih je njihov vodja Totti jedan od najprgavijih aktivnih igraca naucio i kako uci Pjanica. Postavlja ovo na internet, blamira se. Sportski je podnositi poraz, a on to ne zna..
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 05 okt 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Seljacki mentalitet moj tuzlak
Neki ne kontaju da ima naroda koji putuje i koji je vidio Italije dosta, al moraš ti to slikama dokazattuzlak1987 je napisao/la:Samo cu da vam kazem da mnogi navijaci iz BIH svake godine idu na utakmice u Torino preko udruzenja iz Hrvatske, a neki su i clanovi pa imaju pogodnosti..
Nema nista gore nego kada vidim da neko navija za City zbog Dzeke, pa kad sjedi na klupi pocnu psovat treneraSta ti je Bosanceros..
Veceras ste svi navijali za klub gdje igra onaj smrad Manolas, vidjeli ste kako podnose poraz. Kako ih je njihov vodja Totti jedan od najprgavijih aktivnih igraca naucio i kako uci Pjanica. Postavlja ovo na internet, blamira se. Sportski je podnositi poraz, a on to ne zna..

- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja je poneta tog navijanja? Da samo bude dobar onaj koji je tvoj tj sunarodnjak, bez obzira na poraz i sve ostalo da on bude dobar ..Volim i ja kad oni igraju svi i kada su u formi kada nisu na klupi ali cu uvijek rado navijati protiv Cityja, Rome, Schalkea kada igraju protiv Uniteda, Juvenusa, Maribora..skyisthelimit je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Samo cu da vam kazem da mnogi navijaci iz BIH svake godine idu na utakmice u Torino preko udruzenja iz Hrvatske, a neki su i clanovi pa imaju pogodnosti..
I, sta sad ?
To je u redu po tebi, a nije ti ok kad se "navija" za Romu, City, Lazio, Schalke..
Ne budi smjesan. Kakva ba putvanja navijaca iz BIH za Torinotuzlak1987 je napisao/la:Samo cu da vam kazem da mnogi navijaci iz BIH svake godine idu na utakmice u Torino preko udruzenja iz Hrvatske, a neki su i clanovi pa imaju pogodnosti..
Nema nista gore nego kada vidim da neko navija za City zbog Dzeke, pa kad sjedi na klupi pocnu psovat treneraSta ti je Bosanceros..

Hoces da dokazes da su to ipak navijaci sa stadiona, a satrase se pisuci po forumu

Niko ne navija za klubove u kojima nastupaju nasi igraci, nego se navija iskljucivo za nase igrace. Nekoga bi bolila cundara za Cityjem, Romom,Levrkusenom,Laziom, da tamo nema Dzeke,Pjanica,Spahica,Lulica. Bili bi nam zadnja rupa na svirali.
Veceras nije niko ni za koga navijao, nego vidio i dalje sljam talijanske lige, koja se mora da dobro preceslja kao i prije nekoliko godina kad su poizbacivani klubovi iz Serie A u nize rangove.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- legenda reala
- Kontakt:
I vas dvojica ste kao taj narod 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ti izgleda univerzalni ultras. U svakoj drzavi jedan klub koji vatreno bodris.tuzlak1987 je napisao/la:Koja je poneta tog navijanja? Da samo bude dobar onaj koji je tvoj tj sunarodnjak, bez obzira na poraz i sve ostalo da on bude dobar ..Volim i ja kad oni igraju svi i kada su u formi kada nisu na klupi ali cu uvijek rado navijati protiv Cityja, Rome, Schalkea kada igraju protiv Uniteda, Juvenusa, Maribora..skyisthelimit je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Samo cu da vam kazem da mnogi navijaci iz BIH svake godine idu na utakmice u Torino preko udruzenja iz Hrvatske, a neki su i clanovi pa imaju pogodnosti..
I, sta sad ?

A pretpostavljam da ti i tebi slicni idete na te utakmice gdje igraju nasi reprezentativci... Mi barem odemo jednom u sezoni pogledati klub koji simpatisemo iako da se razumijemo i za to jednom se mora potrositi jako puno novca za bosanske uslove....skyisthelimit je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Samo cu da vam kazem da mnogi navijaci iz BIH svake godine idu na utakmice u Torino preko udruzenja iz Hrvatske, a neki su i clanovi pa imaju pogodnosti..
I, sta sad ?
A vi nikad, nego samo laprdate po forumu i pljujete ako Dzeko zasluzeno ode na klupu, ako Pjanic ne moze maknuti protiv Juventusa (ovo je postao kontinuitet i tradicija), ako Lulic ne ode u Juventus (iako mu je kvalitet realno daleko ispod Juvea), ako Besa bude na klupi iako je tek maltene dosao u PL itd.... ne vidite dalje od vlastitog nosa sto bi se reklo...bitno je samo pljuvati...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to. To sto vi navijate za Juve, ne zanima me iskreno, imate tamo svoj topic, i tamo palamudajte do mile zore o Juventusu. Ovdje na topicu podrzavamo nase reprezentativce, mozda i klub neke malene simpatije privuce, jer ipak prakticno pratis taj klub svakog vikenda, i naravno da bih radije volio da pobjede oni, nego jedan Juve sto mi nista ne znaci.emir79 je napisao/la: Niko ne navija za klubove u kojima nastupaju nasi igraci, nego se navija iskljucivo za nase igrace. Nekoga bi bolila cundara za Cityjem, Romom,Levrkusenom,Laziom, da tamo nema Dzeke,Pjanica,Spahica,Lulica. Bili bi nam zadnja rupa na svirali.
Uzet cu moj primjer, da otkad se raspala legendarnda generacija Milana sa Shevchenkom i ostalima, ja ne navijam vise ni za jedan klub. Pratim nase reprezentativce, i to mi je jedino ostalo. Roma mi je privukla simpatije zbog nacina rada, i kako Rudi Garcia upravlja sa njima, ali daleko od toga da ja smatram se nekim navijacem Rome. Ne interesuje me iskreno, kao ni vecinu odavde.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 okt 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ono kad čitaš "realnost BH navijača" 

- skyisthelimit
Sissoko je napisao/la: Neki ne kontaju da ima naroda koji putuje i koji je vidio Italije dosta, al moraš ti to slikama dokazat
Hajd drago mi je za tebe...
A da igraju isti za Juventus, United i Maribor onda bi navijao obrnuto jelte ? Samo kontra.. U slucaju da je Pjanic u "tvom" klubu, onda ti ne bi smetalo navijanje pojedinaca za svog sunarodnjaka. A ti kao ti, bi u tom slucaju navijao za Romu u vecerasnjoj situaciji.tuzlak1987 je napisao/la:
Koja je poneta tog navijanja? Da samo bude dobar onaj koji je tvoj tj sunarodnjak, bez obzira na poraz i sve ostalo da on bude dobar ..Volim i ja kad oni igraju svi i kada su u formi kada nisu na klupi ali cu uvijek rado navijati protiv Cityja, Rome, Schalkea kada igraju protiv Uniteda, Juvenusa, Maribora..
Koja logika.

15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.