Bravo za Bonucia uh jest mu sjela

Sampioni!
Hejteri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kad se samo sjetim sage oko Vidala onog agenta i još par forumaša sa tog pdfa što su ovdje pisali bajke, pa normalno je da će ovi koji vole provocirati uzvratiti.rio_Ferdy88 je napisao/la: A kad na temu Uniteda navali bar pola balavaca sa ovog pdf-a kod svakog kiksa (i vrijeđa i psuje pri tome, čast izuzecima), onda je to uredu.
Joj šuti, ova dva dana brutalna.IlCapitano je napisao/la:Ne može čovjek ni na Bajram ostati miran, ha Dino?
Drugačije je ovo nego kod Contea. To su i igrači govorili. Kod nejga je bilo sve programirano, svaki potez unaprijed na treningu određen itd., Allegri daje puno više slobode, zahtjeva posjed lopte, ne brani se kad povede nego kontroliše igru, visok presing, itd.muamerc je napisao/la:Cestitam na odbrani titule. Ova igra je ostatak igre koja je bila ko Contea, Alegri je samo pustio igrace. Mislim samo da ce te malo zastekat kad pocne da se implementita Alegrijev sistem i igra.
Da, ovo sam htio reci. Da nadograjuje Conteov sistem, i da ce mozda zastekat ako budu kakve extremne promjene u sistemu, i mislim da moze nadogradii igru da bude bolja dosta od Conteove. Nije Alegri ubleha, to pokazuju tekme protiv Barse. Mene je cak tad impresionirao.IlCapitano je napisao/la:Uzeo je Conteov sistem i samo implementirao par svojih ideja.muamerc je napisao/la:Cestitam na odbrani titule. Ova igra je ostatak igre koja je bila ko Contea, Alegri je samo pustio igrace. Mislim samo da ce te malo zastekat kad pocne da se implementita Alegrijev sistem i igra.
Pogba je napisao/la:Brane nas na SKY-u, smak svijeta će, za njih jeste penal, čak i Boban hejter smatra da jeste.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.