Zato što je provokator i inicirao je ovaj kontakt, na drugoj strani je isto uradio i sad opetNedved11 je napisao/la:Zasto Moratta?' Sudija s*ronja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zato što je provokator i inicirao je ovaj kontakt, na drugoj strani je isto uradio i sad opetNedved11 je napisao/la:Zasto Moratta?' Sudija s*ronja
Nema potrebe da hladno lažeš, pogledaj situaciju još jednom. Start na loptu i ovaj se usilio.rio_Ferdy88 je napisao/la: Zato što je provokator i inicirao je ovaj kontakt, na drugoj strani je isto uradio i sad opet
niđe veze u ovoj situaciji,, budimo realni...Sudija svakako nije za ozbiljnog takmicenja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zato što je provokator i inicirao je ovaj kontakt, na drugoj strani je isto uradio i sad opetNedved11 je napisao/la:Zasto Moratta?' Sudija s*ronja
Ne lažem ništa, i nikad u životu nisam slagao niti imam potrebe da to radim (jer mi vjera zabranjuje). Gledam tekmu kao i svako drugi, zaslužen crveni za obojicu.Pogba je napisao/la: Nema potrebe da hladno lažeš, pogledaj situaciju još jedno.
Contentissimo je napisao/la:DOMINIRAJ
Što ih je više to znači da radimo sjajan posao.Contentissimo je napisao/la:ja mislim da ce se ovi pojednici pojesti od muke, yebeno je gledati kako "mrski Jube" dominira iz utakmice u utakmicu, iz sezone u sezonu, evo pa haman vec 4 godine...bili smo simpaticni dok smo bili 7, a sad kad smo tamo gdje i pripadamo ponovo izlaze iz rupa i kukaju...
samo vi kukajte a mi cemo da brojimo titule
Ovdje bar dolaze ljudi koji navijaju za Romu najviše zbog Pjanića, što je sasvim razumljivo. Ista stvar i sa Cityem i Džekom, ne znam zašto te to čudiSissoko je napisao/la: Al lijepo ih je pobjedit iako nisu neki rivali, samo da se ovi hejteri koji ne navijaju za Romu smire, oni su najgori, razumio bih navijače Rome al ove ostale.... mentalni slučaj.
Gdje sam ja to reko da je uredu?rio_Ferdy88 je napisao/la:A kad na temu Uniteda navali bar pola balavaca sa ovog pdf-a kod svakog kiksa (i vrijeđa i psuje pri tome, čast izuzecima), onda je to uredu. Ovdje bar dolaze ljudi koji navijaju za Romu najviše zbog Pjanića, što je sasvim razumljivo. Ista stvar i sa Cityem i Džekom, ne znam zašto te to čudiSissoko je napisao/la: Al lijepo ih je pobjedit iako nisu neki rivali, samo da se ovi hejteri koji ne navijaju za Romu smire, oni su najgori, razumio bih navijače Rome al ove ostale.... mentalni slučaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.