FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
sad ispade da manchester ima vece sanse za finale od barce
anda se da grijesim.

Nemam nikakav dokaz za svoje misljenje, samo govorim sta predosjecam za Barcu. Brzo cu sve saznati.Wolverine je napisao/la:sad ispade da manchester ima vece sanse za finale od barceanda se da grijesim.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
ako Bog da,trofej podizemo u sred madridaFC Barcelona _Ado je napisao/la:Barca ce biti prvi klub koji ce odbraniti trofej lige prvaka

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
mislim da je to najgora nocna mora za MadridjaneT-MAC je napisao/la:ako Bog da,trofej podizemo u sred madridaFC Barcelona _Ado je napisao/la:Barca ce biti prvi klub koji ce odbraniti trofej lige prvaka

Visca El Barca !
Kad Barca bude igrala finale u Madridu, navijači Reala ce da idu u druga mjesta, kod rodbine, na selo itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
-Keita se vratio treninzima i trenira sa ostatkom tima,ubrzo se ocekuje i povratak Abidala
-Guardiola misli kako bi zamjenu za Alvesa mogao pronaci i u mladim igracima kao sto su Montoya,Bartra i Dalmau.
-Sve se vise govori o mogucim pojacanjima tj. o Fabregasu i Villi
-Guardiola misli kako bi zamjenu za Alvesa mogao pronaci i u mladim igracima kao sto su Montoya,Bartra i Dalmau.
-Sve se vise govori o mogucim pojacanjima tj. o Fabregasu i Villi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Evo i sastav za utakmicu
Valdes,Alves,Pique,Millito,Maxwell,Busquets,Xavi,Iniesta,Bojan,Pedro,Messi
Puyola nema ni na klupi,znaci nije spreman govorilo se da bi mogao igrati ali nista od toga,Guardiola vise ocito ne vjeruje Henryu pa je sad zadnja opcija u napadu,citao sam da su se nesto i svadjali ko ce znat...
Puyola nema ni na klupi,znaci nije spreman govorilo se da bi mogao igrati ali nista od toga,Guardiola vise ocito ne vjeruje Henryu pa je sad zadnja opcija u napadu,citao sam da su se nesto i svadjali ko ce znat...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa nije Guardiola Irac pa da ne vjeruje Henryumiky_hz je napisao/la:Evo i sastav za utakmicu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa eto,sastav kakav sam i ocekivao i nadam se pobjedi ako Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
I da zaboravih napisat,neigra Villa nema ga ni na klupi
a Mata i Joaquin su na klupi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- -Barcelona-
- Kontakt:
drago mi je sto bojan igra od 1. minute samo neznam sto igra busquets a ne toure 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
jaooo
kako se pique baci na sut silve
kako se pique baci na sut silve
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Ma lose prelose igramo,Bojan truba,bezveze Messi mora igrati na mjestu napadaca a tu nema prevelike koristi kad nema ko proletiti po strani,Pedro i moze proci,Bojan nikako
Bolja Valencia ovih 35 min...odbrana nam lagano ispada
Bolja Valencia ovih 35 min...odbrana nam lagano ispada
Valencia bolji tim na terenu trenutno,konkretniji su i nisu došli da se brane vec da pobjede i svaka im cast na tome...zato i jesu utakmice za šišmišima derbiji.
Krkić ne može proci Miguela koji ga je strpao u mali džep,tako da je lijeva strana zatvorena i neaktivna.
Krkić ne može proci Miguela koji ga je strpao u mali džep,tako da je lijeva strana zatvorena i neaktivna.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Pa ovo je katastrofa od formacije ! Pa nama od 11 igraca 9 su ispod 175cm ! Zasto jednostavno ne ubaci Yayu mjesto Busa
Ubaci Henrya mjesto Bojana i stavi ga kao centralnog i onda Messi igra prirodnu poziciju i Pedro na lijevom Krilu !
Ovo je katasrtofa blago receno , ako je ko kriv onda je Pep i niko drugi !
Ubaci Henrya mjesto Bojana i stavi ga kao centralnog i onda Messi igra prirodnu poziciju i Pedro na lijevom Krilu !
Ovo je katasrtofa blago receno , ako je ko kriv onda je Pep i niko drugi !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Lose skroz,Valencia nas stisla pravo bila,kasnije smo mi napali,ali nista konktretno,nema tu pravog napadaca.Jedino Messi gore nesto pokusava,ali nema podrsku.Ovako nikad necemo zabiti go,ako se nesto ne promjeni ili ne krenemo agresivnije u drugom poluvremenu.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
loptu imamo vise u posjedu al sta nam to vrijedi,mesi sam ne moze i vidi se nedostatak pravog spica.valencia kad god predze pola to je opasnost po barcin go,nekako previse panike u odbrani.zadnji napad naas je alves spasio da onaj neopuca na go i ko zna sta bi da je opucao jer nikog nije bilo ispred
nista ocekujem puno bolje drugo poluvrijeme
nista ocekujem puno bolje drugo poluvrijeme
jako lose stojimo na terenu .
Pedro i Krkic neprimjetni , Messi pokusava malo da ozivi ekipu al mu ne polazi za rukom
Znaci trebalo bi ubaciti Henry-a umjesto Pedra ili Bojana , jer nitko od ovog pocetnog trojca ne moze igrati kao klasicni napadac .
Xavi i Iniesta bi trebali ubrzati protok lopte , a Maxwell bi trebao biti sigurniji .
Sve u svemu solidno prvo poluvrijeme , Valencia bolja , ali nadam se promjeni u drugom poluvremenu.
Pedro i Krkic neprimjetni , Messi pokusava malo da ozivi ekipu al mu ne polazi za rukom

Znaci trebalo bi ubaciti Henry-a umjesto Pedra ili Bojana , jer nitko od ovog pocetnog trojca ne moze igrati kao klasicni napadac .
Xavi i Iniesta bi trebali ubrzati protok lopte , a Maxwell bi trebao biti sigurniji .
Sve u svemu solidno prvo poluvrijeme , Valencia bolja , ali nadam se promjeni u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.