Fabregas igra šakom metar od tijela komentatori u stilu
Paa može da se ne sudi, komplikovano je pravilo .. paa i nije bilo namjere

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Malo smo nervozni jer nas je opet Chelsea dobio..jer u zadnjih 7 meceva Arsenal je uspio da izvuce cak 2 remija i to oba remija na EmiratesuRosicky je napisao/la:Meni su navijači Chelsea i takvih ruskih udruga kao ona djeca što idu u razred sa posebnim potrebama,nekako uvijek im pokušaš dat razlog za sreću,kad im već život nije dao
Šta lupaš??Valencia je napisao/la:I kazu meni ovdje, ne treba Fabregas, gusit ce Remzija.Boze oslobodi.
Fabregas vrijedi ko svi Arsenalovi veznjaci zajedno.
Mislim da je @Head u delirijumu, došo najdraži i oplodiosoxx je napisao/la:#DodjiNajdrazi
rambo16 je napisao/la:Šta lupaš??Valencia je napisao/la:I kazu meni ovdje, ne treba Fabregas, gusit ce Remzija.Boze oslobodi.
Fabregas vrijedi ko svi Arsenalovi veznjaci zajedno.
Aaron Ramsey iz prošle sezone je bio Zinedine Zidane iz prime-a za Cesca.
I logično je da nam nije bio potreban.
Shvatam da će sad isplivat milion pametnjakovića koji će u naletu svoje kreativnosti da lupaju nebule.
Pa to je to, treba vam neko tipa Matića, Fernandinha itd ( kao i Unitedu uostalom), puno više od Fabregasa, i naravno klasni napadač.topnik1 je napisao/la:ako mančesteru treba kavani i arsenalu treba Fabregas. Ne izvaljuj se više matere ti. Arsenalu ne treba kreativnost, arsenalu treba snaga u veznom redu zbog koje ni kreativnost ne može da dođe do izražaja
Kavani nije bolji ni od Runija, ni od Falkaa, ni od Persija..... Dakle, nije potreban.topnik1 je napisao/la:ako mančesteru treba kavani i arsenalu treba Fabregas. Ne izvaljuj se više matere ti. Arsenalu ne treba kreativnost, arsenalu treba snaga u veznom redu zbog koje ni kreativnost ne može da dođe do izražaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.