Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 05 okt 2014, 17:15

sve 50 50 situacije su suđenje u njihovu korist.

Fabregas igra šakom metar od tijela komentatori u stilu

Paa može da se ne sudi, komplikovano je pravilo .. paa i nije bilo namjere :eh:
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 05 okt 2014, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 okt 2014, 17:15

Flamini-u bi vrhunac karijere trebao biti Sunderland. Možda i Newcastle. Arsenal nikako.

Poraz nam je otkrio ono što smo svi znali. Top 4 i 1/8 finala Lige prvaka.
Barem ću gledat opušteno tekme koje slijede.

O pojedincima nema potreba pričat jer svi sve znamo.
Samo još da dodam:
Žalit ćete vi za Žiru-om k'o Željo za Osimom.
A.F.C. Bournemouth!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 05 okt 2014, 17:16

Meni su navijači Chelsea i takvih ruskih udruga kao ona djeca što idu u razred sa posebnim potrebama,nekako uvijek im pokušaš dat razlog za sreću,kad im već život nije dao

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 05 okt 2014, 17:19

Arsenal nece zavrsiti u top 4 ove sezone,99,9 %. Citirajte slobodno u maju. :kafa: :kafa:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 okt 2014, 17:24

I kazu meni ovdje, ne treba Fabregas, gusit ce Remzija. :roll: Boze oslobodi.

Fabregas vrijedi ko svi Arsenalovi veznjaci zajedno.

Venger dovodi Velbeka, jos ga fino platio. Aj da hoce dovesti i Matu da se vise ne nerviram kada gledam MU.

Ezil tradicionalno los u velikim utakmicama. Ne znam da je u karijeri ikada briljirao protiv velikog protivnika. Takva tipa, takav mentalitet.

Arsenal MORA dovesti vrhunskog napadaca. Ne mozes igrati bez napdaca. Samo kruze bez konkretne realizacije u zavrsnici. Imaju finu ekipu, ali bez pravog napadaca nista. Vidite koliko Kosta znaci za Celzi. Ako Venger dovede Zinjaka i Djovinka, onda fakat nije normalan.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 okt 2014, 17:24

Tetkica Vilšir :rol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 okt 2014, 17:26

Spomenuše u toku utakmice Wengerov niz nepobjedivosti protiv Čelzija od 17 utakmica.

Kako mal klub
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 okt 2014, 17:27

Rosicky je napisao/la:Meni su navijači Chelsea i takvih ruskih udruga kao ona djeca što idu u razred sa posebnim potrebama,nekako uvijek im pokušaš dat razlog za sreću,kad im već život nije dao
Malo smo nervozni jer nas je opet Chelsea dobio..jer u zadnjih 7 meceva Arsenal je uspio da izvuce cak 2 remija i to oba remija na Emiratesu :lol: aa izgubio 5 meceva uz gol razliku 14:2 u korist Chelsea :urnebes:

Plus 9 u odnosu na Arsenal,opet topnici nista od titule..sarena laz Wengera opet .. :wave:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 okt 2014, 17:27

Ja sam tacno ovako nesto ocekivao. Nemamo mi pre svega misica na sredini pa da se nosimo u ovako jakim bunker utakmicama. Svi ozbiljni ulaze na ova gostovanja sa dva DMa a mi nemamo niti jednog. Onda ne mozes se protiv Chelsea usetati u gol!? Bilo je masa prilika da se osuta ali ne, mi idemo da se usetamo. Ponovo Wenger vadi igraca koji je nesto pokusavao a ostavlja nevidljivog Ozila.
Nismo zasluzili da izgubimo ali ko te pita.
I sta kaze komentator Etkinson amajlija Chelsea-u, bas se cudim sto?
Sve 50-50 sitacije svira u njihovu korist. Oscaru oprostio startove za dva kartona Chambersu zuti nakon prvog starta. Oprosten Kejhilu crveni i na kraju igranje ruke Fabregasa... U ovakvoj utakmici dovoljno.

Sada pauza malo. Kraj prvih 7 kola gdje smo imali cak 4 derbija. Sledi sada laksi raspored i prilika da se prikljucimo vrhu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 okt 2014, 17:28

#DodjiNajdrazi

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 okt 2014, 17:29

Valencia je napisao/la:I kazu meni ovdje, ne treba Fabregas, gusit ce Remzija. :roll: Boze oslobodi.
Šta lupaš??

Aaron Ramsey iz prošle sezone je bio Zinedine Zidane iz prime-a za Cesca.
I logično je da nam nije bio potreban.

Shvatam da će sad isplivat milion pametnjakovića koji će u naletu svoje kreativnosti da lupaju nebule.
A.F.C. Bournemouth!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2014, 17:30

Grenvise klekni :beba:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 05 okt 2014, 17:31

soxx je napisao/la:#DodjiNajdrazi
Mislim da je @Head u delirijumu, došo najdraži i oplodio :urnebes:

@Grenvise javi se, nećemo ti ništa :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 okt 2014, 17:37

Da li pojedinci slave pobjedu svog tima ili slave poraz Arsenala pitanje je :think:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 okt 2014, 17:39

rambo16 je napisao/la:
Valencia je napisao/la:I kazu meni ovdje, ne treba Fabregas, gusit ce Remzija. :roll: Boze oslobodi.
Šta lupaš??

Aaron Ramsey iz prošle sezone je bio Zinedine Zidane iz prime-a za Cesca.
I logično je da nam nije bio potreban.

Shvatam da će sad isplivat milion pametnjakovića koji će u naletu svoje kreativnosti da lupaju nebule.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kakva smijurija. Remzi nikad nije i nikada nece biti nivo Fabregasa.... ni Fabregasa sa najgorom formom.

Momak nema konstantnost u igri, bljesne - pa se pritaji, bljesne - pa se pritaji...... I to kad bljesne nije nivo Fabregasa.

I cuj nije potreban?
Arsenal igra sa tri igraca u veznom redu.
I kao, tu nema mjesta za Fabregasa. :lol:

Lik je danas pojeo vezni red Arsenala. Celzi je sa njim jaci za 20-30%, sigurno. Sa njim gotovo sigurno uzimaju titulu. I on, eto, nije potreban Arsenalu. Hahaha... Kao da pricamo o Real Madridu, pa da kazemo da nije potreban. :roll:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 okt 2014, 17:43

ako mančesteru treba kavani i arsenalu treba Fabregas. Ne izvaljuj se više matere ti. Arsenalu ne treba kreativnost, arsenalu treba snaga u veznom redu zbog koje ni kreativnost ne može da dođe do izražaja

VOLIM TE ČELIK!!!!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 05 okt 2014, 17:43

Znalo se da ćemo izgubiti samo je pitanje bilo kojom razlikom. Nismo loše izgledali na terenu i bili smo opasniji, samo nikako ne kontam kakva nam je ovo završnica napada? Jadan ti Bog pa jel ovi naši imaju šuterske treninge il šta već? Toliko mlohavo šutaju da je to za ne povjerovat. Ja ne krivim Welbecka kao ovi što ga blate jer mu niko poštene lopte nije poslao u prostor osim Wilsherea i mišljenja sam da je tu trebao opaučit iz sve snage ali se nije okrenuo kako treba. Ne treba žalit za ovim već se okrenuti drugim utakmicama, Wenger nadam se vidi šta nam nedostaje u timu i ja se nadam kako pare koje su bačene na Ozila padaju u vidu kredita, jer momak je stvarno zreo za klupe i treba mu jedna šamarčina a ne da ga se tetoši kao neku višu silu što nije. I Cazorli isto treba šamar opalit. Radije vezu Flamini Rosicky Wilshere pa kud puklo nego sa onom dvojicom meljatora i još ubaciti joela ili oxladea na krilo.

Joel zaslužuje priliku. I da, mi smo sami sebi neprijatelji. Trebaju se psihički neke stvari sredit u glavama igrača kad mi pred poluklubom pokleknemo, podhitno ih slat psihologu da vidi šta im je u vugli.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 okt 2014, 17:46

topnik1 je napisao/la:ako mančesteru treba kavani i arsenalu treba Fabregas. Ne izvaljuj se više matere ti. Arsenalu ne treba kreativnost, arsenalu treba snaga u veznom redu zbog koje ni kreativnost ne može da dođe do izražaja
Pa to je to, treba vam neko tipa Matića, Fernandinha itd ( kao i Unitedu uostalom), puno više od Fabregasa, i naravno klasni napadač.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 okt 2014, 17:48

topnik1 je napisao/la:ako mančesteru treba kavani i arsenalu treba Fabregas. Ne izvaljuj se više matere ti. Arsenalu ne treba kreativnost, arsenalu treba snaga u veznom redu zbog koje ni kreativnost ne može da dođe do izražaja
Kavani nije bolji ni od Runija, ni od Falkaa, ni od Persija..... Dakle, nije potreban.

Fabregas je bolji od svakog veznjaka Arsenala. To dokazuje i u ovoj sezoni.

Al hajde, rezultati sve govore, puno vise od svega napisanog.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 okt 2014, 17:49

Nas je danas pre svih pojeo Matic i Oscar a o Ivanovicu koji je po meni njihov najbolji igrac da ne pricam. Kao sto rece @topnik1 nama treba misica u vezi koji ce da razbijaju proticnicke napade u ovakvim utakmicama. Mi najvise golova i primamo kada nasi kreativni patuljci izgube loptu i otvori se kontra.
Dosta Arsenalu napadaca i ofanzivnih igraca, daj sada defanzivne!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.