Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la moj uzor-S.G » 04 okt 2014, 23:37

Skrtel je doktor nauka za glupog Lovrena.
ZZ

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 okt 2014, 00:00

Odavno nismo imali lošijeg štopera od Lovrena. Kyrgiakos je Maldini za Lovrena.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 05 okt 2014, 00:01

Može li mi neko napisati izvještaj današnje tekme, kako su momci igrali, jesu li se šta popravili, ima li presinga, kretnje bez lopte, te bih volio vidjeti analizu svakog pojedinca. Nisam bio u prilici da gledam tekmu,ali prezadovoljan sam što smo uzeli 3 boda, a po komentarima vidim da je Lovren zakazao totalno. Čujem da je i Skipper igrao ofanzivno u drugom poluvremenu. Nadam se izvještaju. Zahvaljujem unaprijed ;)
At the end of the storm there's a golden sky..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 okt 2014, 08:14

Carlo je napisao/la:Odavno nismo imali lošijeg štopera od Lovrena. Kyrgiakos je Maldini za Lovrena.
kyrgiakos gospodar visina :D
nije lose, sve slicno kao i obicno samo sto smo ovaj put dosli do pobjede.
penal je bio smijesan.
You are someone else I am still right here

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 05 okt 2014, 12:32

EDO299 je napisao/la:Može li mi neko napisati izvještaj današnje tekme, kako su momci igrali, jesu li se šta popravili, ima li presinga, kretnje bez lopte, te bih volio vidjeti analizu svakog pojedinca. Nisam bio u prilici da gledam tekmu,ali prezadovoljan sam što smo uzeli 3 boda, a po komentarima vidim da je Lovren zakazao totalno. Čujem da je i Skipper igrao ofanzivno u drugom poluvremenu. Nadam se izvještaju. Zahvaljujem unaprijed ;)
Ako si gledao utakmicu protiv Evertona,odigrali smo nešto slično.Dakle ni blizu kao prošle sezone,ali ipak nešto bolja igra nego kao protiv Ludogoreca i Aston Ville.Ništa posebno toliko,Gerrard se snašao na toj poziciji iza napadača.Lovren nije uopšte loše odigrao toliko,nego su svi navikli da ga kritikuju,a ne vide sve njegove dobre reakcije tokom meča.Naivno je napravio taj faul na ivici šesnaesterca koji je okarakterisan kao penal.Ostalo je sve manje-više dobro uradio.Lallana nastavio sa odličnim partijama,na Sterlingu se vidi da je preforsiran pa nije čak bio u stanju ni loptu primiti.Hendo odličan bio i po njegovom radovanju na kraju vidjelo se koliko je važna ova pobjeda bila.Balonja se mnogo bolje pokazao kao jocker,Rikica bio užasan kao starter.Coutinho solidan,ali mislim da će on ići na klupu kad se Sturridge vrati,nema ko drugi.
You'll never walk alone.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 05 okt 2014, 12:55

Believe je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Može li mi neko napisati izvještaj današnje tekme, kako su momci igrali, jesu li se šta popravili, ima li presinga, kretnje bez lopte, te bih volio vidjeti analizu svakog pojedinca. Nisam bio u prilici da gledam tekmu,ali prezadovoljan sam što smo uzeli 3 boda, a po komentarima vidim da je Lovren zakazao totalno. Čujem da je i Skipper igrao ofanzivno u drugom poluvremenu. Nadam se izvještaju. Zahvaljujem unaprijed ;)
Ako si gledao utakmicu protiv Evertona,odigrali smo nešto slično.Dakle ni blizu kao prošle sezone,ali ipak nešto bolja igra nego kao protiv Ludogoreca i Aston Ville.Ništa posebno toliko,Gerrard se snašao na toj poziciji iza napadača.Lovren nije uopšte loše odigrao toliko,nego su svi navikli da ga kritikuju,a ne vide sve njegove dobre reakcije tokom meča.Naivno je napravio taj faul na ivici šesnaesterca koji je okarakterisan kao penal.Ostalo je sve manje-više dobro uradio.Lallana nastavio sa odličnim partijama,na Sterlingu se vidi da je preforsiran pa nije čak bio u stanju ni loptu primiti.Hendo odličan bio i po njegovom radovanju na kraju vidjelo se koliko je važna ova pobjeda bila.Balonja se mnogo bolje pokazao kao jocker,Rikica bio užasan kao starter.Coutinho solidan,ali mislim da će on ići na klupu kad se Sturridge vrati,nema ko drugi.
Hvala ti mastore, ziv bio
At the end of the storm there's a golden sky..

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 05 okt 2014, 14:03

Uf sad reprezentativna pauza samo da se ne povrijedi neko važan. Lallanina igra me iznenadila toliko vracanja nazad i presjecanje pasova a opet stigne da razigrava i zabija naprijed. Vidicemo je li u stanju igrati onako u kontinuitetu i protiv jacih ekipa jer ako jeste onda vrijedi svakog miliona sto je dat za njega.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 okt 2014, 16:09

Svidjelo mi se kako je Gerrard jučer odigrao nakon ulaska Lucasa, odnosno njegovo pomjeranje ka naprijed.Podsjetilo me to na dane kad su Gerrard i Torres terorisali ligu :cool:

Povratkom Cana nadam se da će Rodgers češće koristiti Gerrarda i u ovoj roli jer smatram da nije dovoljno sposoban da cijelu utakmicu odigra kao DMF a svakako još uvijek dovoljno dobro može odigrati i na poziciji CMF/AMF gdje šutem ili pasom može stvoriti probleme protivniku.

Poslije poraza od Ville govorio sam da bi Rodgers trebao igrati sa Lucasom, Hendersonom i Gerrardom gdje bi Steven igrao malo naprijed al' neko reče da Lucas i Gerrard ne mogu igrati zajedno nikad.I ne mogu, ali jedan pored drugog u liniji kad su obojica defanzivno orijentisani, ali ovako kad bi Lucas bio destruktivac a Gerrard malo naprijed možda bi moglo funkcionisati.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2014, 16:26

Emre Can je rjesenje svih nasih problema. Zapamtite to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 05 okt 2014, 19:27

[youtube][/youtube]

Nije loše za igrača koji samo zna trčati i koji nema tehniku. :kafa:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 05 okt 2014, 21:31

Vice captain, legend, trol = Jordan Henderson. :bih:
Kocka je bačena

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 okt 2014, 21:45

Još će on napredovati pod palicom BRa iako ima 24 god, godine igranja su ispred njega.Moj je utisak da je iz sezone u sezonu sve bolji i bolji.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 okt 2014, 12:00

Dobra ti je ta "pod palicom Rodgersa". Odavno se nisam ovako ismijao, jos od Lecesterovih 5 komada Unitedu.
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 okt 2014, 12:16

Hendo je napisao/la:Dobra ti je ta "pod palicom Rodgersa". Odavno se nisam ovako ismijao, jos od Lecesterovih 5 komada Unitedu.
Pa ako ga je iko napravio igračem kakav je sad, to je Brendan.Sam ti je to rekao više puta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 okt 2014, 12:34

Sta treba, da zavrsi kao Agger? Mora lagati, on je svoje rekao jos napocetku vezano za Fulham. Hendo nije budala, kao ostali da sute pa mrs po posudbama ili prodaja. Ne mogu da vas razumijem, Gerard zabije go protiv Ludogoreca pa ne slavi, Cou izlazi iz igre i nece ni da pogleda smece, Hendo mu ne leti u zagrljaj a ni Raheem... njegovi dani su odbrojani.
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 okt 2014, 12:44

Hendo je napisao/la:Sta treba, da zavrsi kao Agger? Mora lagati, on je svoje rekao jos napocetku vezano za Fulham. Hendo nije budala, kao ostali da sute pa mrs po posudbama ili prodaja. Ne mogu da vas razumijem, Gerard zabije go protiv Ludogoreca pa ne slavi, Cou izlazi iz igre i nece ni da pogleda smece, Hendo mu ne leti u zagrljaj a ni Raheem... njegovi dani su odbrojani.
jojj bajg mora lagati :mrgreen:
Ja ti samo kazem da se svaki igrač pa čak i Flanagan poboljšao igrajuci za Rodgersa a o Hendi da i ne pričam.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 06 okt 2014, 12:51

Hendo i njegove teorije zavjere. :rol:

Zadnji penal koji se sjećam da je Gerrard slavio je onaj protiv West Hama prošle sezone u gostima. Coutinho bi trebao pogledati prvo sebe i svoju formu. Od one prijateljske utakmice protiv Dortmunda nije pružio ni jednu dobru partiju.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 okt 2014, 12:51

gaston je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Dobra ti je ta "pod palicom Rodgersa". Odavno se nisam ovako ismijao, jos od Lecesterovih 5 komada Unitedu.
Pa ako ga je iko napravio igračem kakav je sad, to je Brendan.Sam ti je to rekao više puta.
Cuj Brendan ? :o :o

Ja sve kontao od njega Jurcic napravio igracinu.

Tacno, blokiram ovog lika i onda ga pocnete quotati i opet moram citati njegove gluposti da covjek koji trenira klub nije napravio igraca kojeg trenira vec tri godina i da on to nije uradio usprkos tome sto je taj isti igrac to potvrdio.

IQ ko temperatura u Sibiru :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 okt 2014, 12:55

Roy Hodgson je napravio Hendersona :kafa: :kafa: :salut:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 06 okt 2014, 12:59

:lol: :lol:

Fakat i ja trollam, ali kakav možeš biti mentalni sklop da troolaš svoj tim i svog managera :lol:

I hajd da taj covjek nije uradio ništa, nego frajer napravio najbolji rezultat u ligi u Boga pitaj koliko godina.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.