Ne znam kako ti komuniciras s nama jer sigurno nisi u ovoj dimenziji jer u nasoj dimenziji Ramos ima vise golova od tog panja, meksikanac za 15 minuta dao vise golova nego panjina u 5 utakmica.AlfredBorden je napisao/la:karim je nakon ronalda i ramosa treci najbolji igrac reala, naravno da smo odbili ponudu
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bajram Serif Mubarek Olsun madridistima
- AlfredBorden
- Kontakt:
znam samo da ti pojma nemas tako da je, nakon te cinjenice, sve ostalo nebitno i prilicno lakoRasputin je napisao/la:Ne znam kako ti komuniciras s nama jer sigurno nisi u ovoj dimenziji jer u nasoj dimenziji Ramos ima vise golova od tog panja, meksikanac za 15 minuta dao vise golova nego panjina u 5 utakmica.AlfredBorden je napisao/la:karim je nakon ronalda i ramosa treci najbolji igrac reala, naravno da smo odbili ponudu

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Bolje argumente bi bacila curica od 5 godina, poslije ove cinjenice je sve ostali nebitno.AlfredBorden je napisao/la:znam samo da ti pojma nemas tako da je, nakon te cinjenice, sve ostalo nebitno i prilicno lakoRasputin je napisao/la:Ne znam kako ti komuniciras s nama jer sigurno nisi u ovoj dimenziji jer u nasoj dimenziji Ramos ima vise golova od tog panja, meksikanac za 15 minuta dao vise golova nego panjina u 5 utakmica.AlfredBorden je napisao/la:karim je nakon ronalda i ramosa treci najbolji igrac reala, naravno da smo odbili ponudu
- AlfredBorden
- Kontakt:
odlicno, sad tutanj i ne smaraj
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
ti si taj koji smara sa velicanjem vjerovatno najslabije karike u ekipiAlfredBorden je napisao/la:odlicno, sad tutanj i ne smaraj
- AlfredBorden
- Kontakt:
ja, debeli karlo i pero vlasnik svemira
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Najslabije karike? Najslabija karika tima su Marcelo i Carvajal. Cinjenica.Rasputin je napisao/la:ti si taj koji smara sa velicanjem vjerovatno najslabije karike u ekipiAlfredBorden je napisao/la:odlicno, sad tutanj i ne smaraj
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
To je istina, svoj trojici bi santiago bernabe zvizdao, dvije budale i jedan panj.AlfredBorden je napisao/la:ja, debeli karlo i pero vlasnik svemira
- AlfredBorden
- Kontakt:
santiago bernabe tebe ceka, ti si spas real madrida rasputine, povedi nas u pobjede, prave rostere i taktikeRasputin je napisao/la:To je istina, svoj trojici bi santiago bernabe zvizdao, dvije budale i jedan panj.AlfredBorden je napisao/la:ja, debeli karlo i pero vlasnik svemira

UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Bale je jedina slaba karika tima,al ni nje više neće biti kad se Jesinho vrati.normalaba je napisao/la:Najslabije karike? Najslabija karika tima su Marcelo i Carvajal. Cinjenica.Rasputin je napisao/la:ti si taj koji smara sa velicanjem vjerovatno najslabije karike u ekipiAlfredBorden je napisao/la:odlicno, sad tutanj i ne smaraj
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Casillas, Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo, Modric-Kroos-James, Ronaldo-Benzema-Bale.
Fina akcija i zavrsnica Ronalda. Bilbao je ocajan ove sezone, zreli su za cetvrticu barem.
Fina akcija i zavrsnica Ronalda. Bilbao je ocajan ove sezone, zreli su za cetvrticu barem.
samo da se zahvalim kladionicama koje i dalje stavljaju 1.4 na gol oca fudbala
imal neko hd link?
pa sta radi ovaj ronaldo, on je vjerovatno najbolji transfer reala ikad..
pa sta radi ovaj ronaldo, on je vjerovatno najbolji transfer reala ikad..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nazalost su se opametili i sklonili penal iz ponude..mirzatele je napisao/la:samo da se zahvalim kladionicama koje i dalje stavljaju 1.4 na gol oca fudbala

ser del barça es el millor que hi ha !
jao panjzeme, ovo ni Torres nebi fulio
Samo sam čekao da se neki klaun pojavi sa opaskom kako je Benzema promašio nemoguće. A liku zakoni fizike nisu dozvolili da ovo ugura u mrežu.
jesul mu dozvolili da ovo sad pogodi ?Cap17an je napisao/la:Samo sam čekao da se neki klaun pojavi sa opaskom kako je Benzema promašio nemoguće. A liku zakoni fizike nisu dozvolili da ovo ugura u mrežu.
Od Benzeme svakom utakmicom sve manje koristi ...
iko hd link?
benzema
benzema

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.