bude presudno nekom od prve četiri ekipe za jesenju titulu.Olimpic se neubraja mada su ispred

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JoseMourinho je napisao/la:Prije 4-5 godina sam se ismijo jednon jaranu kad je predlago to oko bojkota proizvoda, a vi sad sa istom pričom hahaha
Bog vam pomogo gdje vi živite pa je u vašim glavama to izvedivo![]()
Head je napisao/la:Ja cu radije zube prati sodom bikarbonom nego onim proizvodima iz grupacije Mepas.
To selo mrzim i svaki put aminam na dzumi da se sravni sa zemljom.
Head je napisao/la:Ja cu radije zube prati sodom bikarbonom nego onim proizvodima iz grupacije Mepas.
To selo mrzim i svaki put aminam na dzumi da se sravni sa zemljom.
Al sto je najgore vise od 50% ionako nema para da sta ozbiljno kupi i teško nasteti tim firmama hahaha neće odigrat binga jednu dnevno sto inače odigrajuKevin je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Prije 4-5 godina sam se ismijo jednon jaranu kad je predlago to oko bojkota proizvoda, a vi sad sa istom pričom hahaha
![]()
![]()
njih 4000 članova će bojkotirat pa će firme propast![]()
![]()
![]()
a vjerojatno će im se i željini navijači pridružit kojima je mepas sponzor![]()
ovo se samo ovdje pročitat može
.westherc je napisao/la:Ja mislim da ovaj forum lagano , pardon ubrzanim koracima ide u qurac, od 10 objava 9 nema veze sa sportom...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Danas mu je rođendan valjda ga Meho počasti sa nekoliko minutabv071 je napisao/la:Previse piskaranja o selendri na brdu. Nego hoce li home danas bar malo onog mitrevskog uvesti, ja ne mogu da vjerujem da lik ni minute nije odigrao..
nebuloza je da ce te firme propastiJoseMourinho je napisao/la:Al sto je najgore vise od 50% ionako nema para da sta ozbiljno kupi i teško nasteti tim firmama hahaha neće odigrat binga jednu dnevno sto inače odigrajuKevin je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Prije 4-5 godina sam se ismijo jednon jaranu kad je predlago to oko bojkota proizvoda, a vi sad sa istom pričom hahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno ovdje možda procitat bisera nevidjenih
Pa makar ovako nešto,bilo šta i uvijek, dok se neriješi ubistvo mladog golorukog momkaKevin je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Prije 4-5 godina sam se ismijo jednon jaranu kad je predlago to oko bojkota proizvoda, a vi sad sa istom pričom hahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Baš je tako upravu si @hilmo. Nadam se bilo kakvoj pobjedi danas na Koševu.hilmo je napisao/la:Danas mu je rođendan valjda ga Meho počasti sa nekoliko minutabv071 je napisao/la:Previse piskaranja o selendri na brdu. Nego hoce li home danas bar malo onog mitrevskog uvesti, ja ne mogu da vjerujem da lik ni minute nije odigrao..
Hvala komšije, živi bili i u finalu kupa od nas izgubili.Schwarz je napisao/la:komsije Bajram Serif Mubarek Olsun!Da ih jos puno docekamo u zdravlju i rahatluku uz nase voljene klubove
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, broj6, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, plisek, tajsamja, ubipara, umrobihzbogtebe1946, Vanja8 i 70 gostiju.