FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 04 okt 2014, 19:52

BŠMO svim onim kojima je bordo boja u srcu!

Sutra se nadam lijepoj posjeti i da se oda pocast Vedranu

Sjever pamti te Puljicu Vedrane
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

V87
Kontakt:

Post Postao/la V87 » 04 okt 2014, 21:10

slika

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 okt 2014, 22:33

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 okt 2014, 22:34

Bajram šerif Mubarek Olsun Pitarima ,Hordašima i svim ljudima dobre volje koji slave Kurban Bajram
Sarajevo ljubavi moja!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 05 okt 2014, 00:38

Kakve nerede ti spominjes huskac?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 okt 2014, 01:16

egocentrik je napisao/la:Kakve nerede ti spominjes huskac?
Stipu dušmana, samo na ignore. ;)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 okt 2014, 03:05

Idemo po jos jednu pobjedu,uz lijepu igru i da spremno i u dobrom raspoloženju docekamo duel u Hercegovini :opaopa: :opaopa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 okt 2014, 08:24

Rece mi jaran negdje na radiju slusao kaze momak predlaze da se formiraju FB stranice/grupe da se raja aktivira, i da se proizvodi iz listice,vise ne kupuju.I fakat naveli su dosata proizvoda koji dolaze od njih anamo,i da najvecu prodaju i zaradu upravo imaju od nas u Sarajevu.Sa nasim ignorisanjem/kupovinom njihovi proizvoda dosli bi gotovo pred svrsen cin. :clap:
Daj svi da se aktviramo da poguramo ovu ideju,na svim fb stranicama/grupama izbaciti imena proizvoda koja se proizvode u listice, i iste izbjegavati kupovati.Kupovinom njihovih proizvoda, finansiramo i ubice našeg brata.

Istina za Vedrana !

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 05 okt 2014, 08:47

amypitar je napisao/la:Rece mi jaran negdje na radiju slusao kaze momak predlaze da se formiraju FB stranice/grupe da se raja aktivira, i da se proizvodi iz listice,vise ne kupuju.I fakat naveli su dosata proizvoda koji dolaze od njih anamo,i da najvecu prodaju i zaradu upravo imaju od nas u Sarajevu.Sa nasim ignorisanjem/kupovinom njihovi proizvoda dosli bi gotovo pred svrsen cin. :clap:
Daj svi da se aktviramo da poguramo ovu ideju,na svim fb stranicama/grupama izbaciti imena proizvoda koja se proizvode u listice, i iste izbjegavati kupovati.Kupovinom njihovih proizvoda, finansiramo i ubice našeg brata.

Istina za Vedrana !
Čuo sam da nećete uzimati ni novac od uplate PDV-a od nas Širokobriježana , općina Široki Brijeg kroz promete tvrtki prijavljenih na teritoriju Š.Brijega plati barem 10 x više od onoga što nam se vrati PDV-a i više samo mi se neda tražiti podatke pa onda kad vidite na svojim prihodima da su Širokobriješki novci isto ih vratite :kafa:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 05 okt 2014, 09:15

Nisi ti to dobro skonto. Izbjegavas proizvod iz listice a kupiš recimo iz Olova tako da što se tiče dijela od tvog novca za pdv on ostaje u bih

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 05 okt 2014, 10:06

Danas po pobjedu igrajte za horde zla!!
04.10.2009 !!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 okt 2014, 10:08

kksiroki je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Rece mi jaran negdje na radiju slusao kaze momak predlaze da se formiraju FB stranice/grupe da se raja aktivira, i da se proizvodi iz listice,vise ne kupuju.I fakat naveli su dosata proizvoda koji dolaze od njih anamo,i da najvecu prodaju i zaradu upravo imaju od nas u Sarajevu.Sa nasim ignorisanjem/kupovinom njihovi proizvoda dosli bi gotovo pred svrsen cin. :clap:

Istina za Vedrana !
Čuo sam da nećete uzimati ni novac od uplate PDV-a od nas Širokobriježana , općina Široki Brijeg kroz promete tvrtki prijavljenih na teritoriju Š.Brijega plati barem 10 x više od onoga što nam se vrati PDV-a i više samo mi se neda tražiti podatke pa onda kad vidite na svojim prihodima da su Širokobriješki novci isto ih vratite :kafa:
@amy

to ti je malo bar po mom mišljenju neizvodljivo
prije svega tu ti je sav znani i neznani alkohol(Stanić ako se ne varam)
a onda i sva moguća tehnika(Panasonic,Philips,Sony, itd.)
dakle predstavništva itd.

sa prehrambenom industrijom samo bi možda i moglo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dino1921
Kontakt:

Post Postao/la Dino1921 » 05 okt 2014, 10:27

Istina za Vedrana!!!

BSMO pitari :D
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...

ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 okt 2014, 10:29

itekako je to moguce :)
a ubrzo bi ih glava zaboljela...
samo to pogurati medijski i sto vise na fb-u objavljivati....
sto se PDVa tiče. on ide u BiH , zemlju gdje zivite i to je to, a ja se ne sikiram da vas dotice nesto taj PDV jer ste se u ratu i poslije rata nakrali preko šverca da vam ne treba za tri života

danas razbiti ove preko brdašca i lagano u mostar pa da vidimo gdje smo

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 okt 2014, 11:00

Istina za Vedrana !
Ova ideja je dobra al samo u cilju da se konačno privede ubica i to da oni poguraju slučaj.
Kad škutori počnu gubiti pare osuditi će oni papu a kamoli jednu kukavicu,ološa.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 okt 2014, 11:00

Pokušalo se to jednom, prije 5g. pa ništa nije bilo, kladionice i dalje krcate bile...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 okt 2014, 11:02

Uz čvrstu volju i dobru organizaciju sve je moguće.

Danas pokušati osvojiti tri boda, imamo mnogo aduta na našoj strani. Komšije iz Istočnog imaju izgleda problema sa povredama a mi u najjačem, nek Meho izabere najboljih 11 a oni nek odigraju najbolje što znaju. Volio bih vidjeti Bekića danas bar pola sata.

Naše je samo da nas dođe u što većem broju!!!
SVI NA KOŠEVO

Od sad svi u Lutriju :opaopa: :opaopa:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 okt 2014, 11:15

DenchiNL je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:

Istina za Vedrana !
@amy

to ti je malo bar po mom mišljenju neizvodljivo
prije svega tu ti je sav znani i neznani alkohol(Stanić ako se ne varam)
a onda i sva moguća tehnika(Panasonic,Philips,Sony, itd.)
dakle predstavništva itd.

sa prehrambenom industrijom samo bi možda i moglo...
1. :rol: :rol: :rol: :rol:
2. :rol: :rol: :rol: :rol:

što čovjek neće sve ovdje pročitat :tokralju:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 05 okt 2014, 11:16

Prije 4-5 godina sam se ismijo jednon jaranu kad je predlago to oko bojkota proizvoda, a vi sad sa istom pričom hahaha

Bog vam pomogo gdje vi živite pa je u vašim glavama to izvedivo :rol: :rol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 okt 2014, 11:19

Ja cu radije zube prati sodom bikarbonom nego onim proizvodima iz grupacije Mepas.
To selo mrzim i svaki put aminam na dzumi da se sravni sa zemljom.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 30 gostiju.