FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BŠMO svim onim kojima je bordo boja u srcu!
Sutra se nadam lijepoj posjeti i da se oda pocast Vedranu
Sjever pamti te Puljicu Vedrane
Sutra se nadam lijepoj posjeti i da se oda pocast Vedranu
Sjever pamti te Puljicu Vedrane
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bajram šerif Mubarek Olsun Pitarima ,Hordašima i svim ljudima dobre volje koji slave Kurban Bajram
Sarajevo ljubavi moja!
- egocentrik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stipu dušmana, samo na ignore.egocentrik je napisao/la:Kakve nerede ti spominjes huskac?

Idemo po jos jednu pobjedu,uz lijepu igru i da spremno i u dobrom raspoloženju docekamo duel u Hercegovini

Rece mi jaran negdje na radiju slusao kaze momak predlaze da se formiraju FB stranice/grupe da se raja aktivira, i da se proizvodi iz listice,vise ne kupuju.I fakat naveli su dosata proizvoda koji dolaze od njih anamo,i da najvecu prodaju i zaradu upravo imaju od nas u Sarajevu.Sa nasim ignorisanjem/kupovinom njihovi proizvoda dosli bi gotovo pred svrsen cin. 
Daj svi da se aktviramo da poguramo ovu ideju,na svim fb stranicama/grupama izbaciti imena proizvoda koja se proizvode u listice, i iste izbjegavati kupovati.Kupovinom njihovih proizvoda, finansiramo i ubice našeg brata.
Istina za Vedrana !

Daj svi da se aktviramo da poguramo ovu ideju,na svim fb stranicama/grupama izbaciti imena proizvoda koja se proizvode u listice, i iste izbjegavati kupovati.Kupovinom njihovih proizvoda, finansiramo i ubice našeg brata.
Istina za Vedrana !
Čuo sam da nećete uzimati ni novac od uplate PDV-a od nas Širokobriježana , općina Široki Brijeg kroz promete tvrtki prijavljenih na teritoriju Š.Brijega plati barem 10 x više od onoga što nam se vrati PDV-a i više samo mi se neda tražiti podatke pa onda kad vidite na svojim prihodima da su Širokobriješki novci isto ih vratiteamypitar je napisao/la:Rece mi jaran negdje na radiju slusao kaze momak predlaze da se formiraju FB stranice/grupe da se raja aktivira, i da se proizvodi iz listice,vise ne kupuju.I fakat naveli su dosata proizvoda koji dolaze od njih anamo,i da najvecu prodaju i zaradu upravo imaju od nas u Sarajevu.Sa nasim ignorisanjem/kupovinom njihovi proizvoda dosli bi gotovo pred svrsen cin.
Istina za Vedrana !

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Nisi ti to dobro skonto. Izbjegavas proizvod iz listice a kupiš recimo iz Olova tako da što se tiče dijela od tvog novca za pdv on ostaje u bih
@amykksiroki je napisao/la:Čuo sam da nećete uzimati ni novac od uplate PDV-a od nas Širokobriježana , općina Široki Brijeg kroz promete tvrtki prijavljenih na teritoriju Š.Brijega plati barem 10 x više od onoga što nam se vrati PDV-a i više samo mi se neda tražiti podatke pa onda kad vidite na svojim prihodima da su Širokobriješki novci isto ih vratiteamypitar je napisao/la:Rece mi jaran negdje na radiju slusao kaze momak predlaze da se formiraju FB stranice/grupe da se raja aktivira, i da se proizvodi iz listice,vise ne kupuju.I fakat naveli su dosata proizvoda koji dolaze od njih anamo,i da najvecu prodaju i zaradu upravo imaju od nas u Sarajevu.Sa nasim ignorisanjem/kupovinom njihovi proizvoda dosli bi gotovo pred svrsen cin.
Istina za Vedrana !
to ti je malo bar po mom mišljenju neizvodljivo
prije svega tu ti je sav znani i neznani alkohol(Stanić ako se ne varam)
a onda i sva moguća tehnika(Panasonic,Philips,Sony, itd.)
dakle predstavništva itd.
sa prehrambenom industrijom samo bi možda i moglo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Istina za Vedrana!!!
BSMO pitari
BSMO pitari

...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...
ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...
ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI
itekako je to moguce
a ubrzo bi ih glava zaboljela...
samo to pogurati medijski i sto vise na fb-u objavljivati....
sto se PDVa tiče. on ide u BiH , zemlju gdje zivite i to je to, a ja se ne sikiram da vas dotice nesto taj PDV jer ste se u ratu i poslije rata nakrali preko šverca da vam ne treba za tri života
danas razbiti ove preko brdašca i lagano u mostar pa da vidimo gdje smo

a ubrzo bi ih glava zaboljela...
samo to pogurati medijski i sto vise na fb-u objavljivati....
sto se PDVa tiče. on ide u BiH , zemlju gdje zivite i to je to, a ja se ne sikiram da vas dotice nesto taj PDV jer ste se u ratu i poslije rata nakrali preko šverca da vam ne treba za tri života
danas razbiti ove preko brdašca i lagano u mostar pa da vidimo gdje smo
Ova ideja je dobra al samo u cilju da se konačno privede ubica i to da oni poguraju slučaj.amypitar je napisao/la:Rece mi jaran negdje na radiju slusao kaze momak predlaze da se formiraju FB stranice/grupe da se raja aktivira, i da se proizvodi iz listice,vise ne kupuju.I fakat naveli su dosata proizvoda koji dolaze od njih anamo,i da najvecu prodaju i zaradu upravo imaju od nas u Sarajevu.Sa nasim ignorisanjem/kupovinom njihovi proizvoda dosli bi gotovo pred svrsen cin.
Istina za Vedrana !
Kad škutori počnu gubiti pare osuditi će oni papu a kamoli jednu kukavicu,ološa.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- SarajlijaTM
Pokušalo se to jednom, prije 5g. pa ništa nije bilo, kladionice i dalje krcate bile...
Uz čvrstu volju i dobru organizaciju sve je moguće.
Danas pokušati osvojiti tri boda, imamo mnogo aduta na našoj strani. Komšije iz Istočnog imaju izgleda problema sa povredama a mi u najjačem, nek Meho izabere najboljih 11 a oni nek odigraju najbolje što znaju. Volio bih vidjeti Bekića danas bar pola sata.
Naše je samo da nas dođe u što većem broju!!!
SVI NA KOŠEVO
Od sad svi u Lutriju

Danas pokušati osvojiti tri boda, imamo mnogo aduta na našoj strani. Komšije iz Istočnog imaju izgleda problema sa povredama a mi u najjačem, nek Meho izabere najboljih 11 a oni nek odigraju najbolje što znaju. Volio bih vidjeti Bekića danas bar pola sata.
Naše je samo da nas dođe u što većem broju!!!
SVI NA KOŠEVO
Od sad svi u Lutriju

1.DenchiNL je napisao/la:@amykksiroki je napisao/la:Čuo sam da nećete uzimati ni novac od uplate PDV-a od nas Širokobriježana , općina Široki Brijeg kroz promete tvrtki prijavljenih na teritoriju Š.Brijega plati barem 10 x više od onoga što nam se vrati PDV-a i više samo mi se neda tražiti podatke pa onda kad vidite na svojim prihodima da su Širokobriješki novci isto ih vratiteamypitar je napisao/la:Rece mi jaran negdje na radiju slusao kaze momak predlaze da se formiraju FB stranice/grupe da se raja aktivira, i da se proizvodi iz listice,vise ne kupuju.I fakat naveli su dosata proizvoda koji dolaze od njih anamo,i da najvecu prodaju i zaradu upravo imaju od nas u Sarajevu.Sa nasim ignorisanjem/kupovinom njihovi proizvoda dosli bi gotovo pred svrsen cin.
Istina za Vedrana !
to ti je malo bar po mom mišljenju neizvodljivo
prije svega tu ti je sav znani i neznani alkohol(Stanić ako se ne varam)
a onda i sva moguća tehnika(Panasonic,Philips,Sony, itd.)
dakle predstavništva itd.
sa prehrambenom industrijom samo bi možda i moglo...

2.

što čovjek neće sve ovdje pročitat

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Prije 4-5 godina sam se ismijo jednon jaranu kad je predlago to oko bojkota proizvoda, a vi sad sa istom pričom hahaha
Bog vam pomogo gdje vi živite pa je u vašim glavama to izvedivo

Bog vam pomogo gdje vi živite pa je u vašim glavama to izvedivo

Ja cu radije zube prati sodom bikarbonom nego onim proizvodima iz grupacije Mepas.
To selo mrzim i svaki put aminam na dzumi da se sravni sa zemljom.
To selo mrzim i svaki put aminam na dzumi da se sravni sa zemljom.
1946