Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
ja mislim da bi trebali dati gol vise u svakom slucaju pa makar
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Šta pricate,,,. pobjeda ne smije doci u pitanje, ocekujem napade ali i smirenost nazad..!!!!majestic24 je napisao/la:ja mislim da bi trebali dati gol vise u svakom slucaju pa makar
Nego, gledam Vilu i stvarno Cleverley je manjak igrac na terenu, ne znam šta im donosti produktivno????
Prodati im Younga također...

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
ovaj čovjek će jedan dan završiti kao manager velikog Manchester Uniteda 
Mark my word lads.

Mark my word lads.
Zarasto ko karadzićZekoo je napisao/la:ovaj čovjek će jedan dan završiti kao manager velikog Manchester Uniteda
Mark my word lads.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Krv ti se zaledi kad ga vidis.
Ali nece on nikad vise u Unitedu imat bilo kakvu ulogu. Previse je vrijedjao klub i Fergusona.
Ali nece on nikad vise u Unitedu imat bilo kakvu ulogu. Previse je vrijedjao klub i Fergusona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za koji dan mu izlazi knjiga, bit će zanimljivo vidjeti šta će reći za Fergia i taj razlaz sa njimCartman je napisao/la:Krv ti se zaledi kad ga vidis.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbt svi se sad počeli bavit pisanjem knjiga.
Hajd razumijem kad Fergie pred kraj života i trenerske karijere napiše autobiografiju, što je bilo i poželjno pogotovo za nas Unitedovce. Al' šta imaju Wazza, Rio ili Ibra pisat knjigu a još uvijek aktivno igraju ... čekaj brate barem 40. godinu pa piši, bićeš pametniji i otvoreniji tada.

Hajd razumijem kad Fergie pred kraj života i trenerske karijere napiše autobiografiju, što je bilo i poželjno pogotovo za nas Unitedovce. Al' šta imaju Wazza, Rio ili Ibra pisat knjigu a još uvijek aktivno igraju ... čekaj brate barem 40. godinu pa piši, bićeš pametniji i otvoreniji tada.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Da... Malo off: ako ste gledali vecernju skolu, kaze Pervan, danas svi pisu knjige a najkvalitetnije fudbaleri. Bekam napisao knjigu i prvi odlomak nosi naziv "dodaj meni, dodaj meni"AlanSmith14 je napisao/la:Jbt svi se sad počeli bavit pisanjem knjiga.![]()

- BluesForever
- Kontakt:
Je li Fergi ikad otkrio zašto se onako naglo povukao sa trenerske pozicije,hvala Bogu dobrog je zdravlja,mogao je on United voditi još sigurno 5-10 godina.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
BluesForever je napisao/la:Je li Fergi ikad otkrio zašto se onako naglo povukao sa trenerske pozicije,hvala Bogu dobrog je zdravlja,mogao je on United voditi još sigurno 5-10 godina.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- BluesForever
- Kontakt:
Nitro je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Je li Fergi ikad otkrio zašto se onako naglo povukao sa trenerske pozicije,hvala Bogu dobrog je zdravlja,mogao je on United voditi još sigurno 5-10 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Iskreno, dugo ništa gluplje nisam pročitao ali sam se nasmijao.BluesForever je napisao/la:Nitro je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Je li Fergi ikad otkrio zašto se onako naglo povukao sa trenerske pozicije,hvala Bogu dobrog je zdravlja,mogao je on United voditi još sigurno 5-10 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Going on up to a spirit in the sky...
Pa nije Ciro jbte.BluesForever je napisao/la:Je li Fergi ikad otkrio zašto se onako naglo povukao sa trenerske pozicije,hvala Bogu dobrog je zdravlja,mogao je on United voditi još sigurno 5-10 godina.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- BluesForever
- Kontakt:
Razumijem ja itekako da je on otišao u zasluženu penziju, ali je napustio klupu Uniteda nekako bez najave da bi to mogao uciniti te godine,mnogi su kao i ja mislili da ce on ostati na klupi još sigurno 5-10 godina.Rooney88 je napisao/la:Pa nije Ciro jbte.BluesForever je napisao/la:Je li Fergi ikad otkrio zašto se onako naglo povukao sa trenerske pozicije,hvala Bogu dobrog je zdravlja,mogao je on United voditi još sigurno 5-10 godina.Otisao covjek u najzasluzniju mogucu penziju. Nema se tome sta dodavati niti mozgati od njegovom vremenu, nije vise na klupi i to je to.
Jedan od glavnih razloga je taj sto je umrla sestra njegove zene, tako da mu je zena cesto bilo sama. Sada ima vise vremena da bude sa njom. Tako pise u knjizi njegovoj. Jos jedan je sto je po njemu ekipa bila u dobrom stanju, puna mladih igraca tako da je bio ispravan trenutak za odlazak jer bi i Moyes mogao imat uspjeha sa tom ekipom. To se pokazalo da nije tacno, blago receno. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znao je ja mislim Wenger da on odlazi prije, jer je njemu to rekao ranije negoli ostalima, a nakon te smrti ženine sestre odlučio je nekad krajem godine u decembru da neće nastaviti nakon kraja te sezone.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa yebi Everton aaaaaaaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Abd danas očekujem pobjedu od 2:0.i vjerujem u taj rezultat.ne brinite se,bit ce to lagana pobjeda.
Na osnovu cega ba? Opet vi o laganim pobjedama, jos vam samo fali onih standardnih 5:0. Fkt pocinjete nervirati pomalo. Ja nisam mogao spavati kako treba zbog tekme a vi ovdje lafo sigurni u neku laganu pobjedu.vidic je napisao/la:Abd danas očekujem pobjedu od 2:0.i vjerujem u taj rezultat.ne brinite se,bit ce to lagana pobjeda.
Pocinjem stvarno mrziti ovaj osjecaj pred tekmu Uniteda. Prije sam ga imao samo pred derbije ali sada ide svaki put izgleda, dzaba futuristicki napad. Prije sam jedva cekao da tekma pocne, sada samo da mi je zaspati nekako pa se probuditi nakon tekme i to je to, ne nervirati se ali ne moze tako.
Prozvakali smo temu da nam je odbrana losiji dio tima, to meni danas nije najveci problem! Ander nece igrati i siguran sam da ce ovo biti patnja nad patnjama gledati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.