Manchester United earns nearly €40m more per year from sponsorship than its nearest rival Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
70 miliona funti. Najblizi Real sa 31 milion. Nevjerovatan ugovor, iako ce i Real i ostali sigurno svoje povecat kod sljedecih pregovora.Harun93 je napisao/la:koliko vam adidas placa po sezoni
Mislim da zato imate dosta manji postotak od broja rodanih dresova od RealaCartman je napisao/la:70 miliona funti. Najblizi Real sa 31 milion. Nevjerovatan ugovor, iako ce i Real i ostali sigurno svoje povecat kod sljedecih pregovora.Harun93 je napisao/la:koliko vam adidas placa po sezoni
1 - Real Madrid 1,580,000anell je napisao/la:Mislim da zato imate dosta manji postotak od broja rodanih dresova od RealaCartman je napisao/la:70 miliona funti. Najblizi Real sa 31 milion. Nevjerovatan ugovor, iako ce i Real i ostali sigurno svoje povecat kod sljedecih pregovora.Harun93 je napisao/la:koliko vam adidas placa po sezoni
Bajram mubarek. Da ne bude bajramluk za Everton.Falcao94 je napisao/la:I od mene Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Ima da se mašina zahukta za Bajram, odmah 4-5 komada evertonu..
Haha, ništa nije isključeno burazeru. Nisu ni jedni ni drugi neki muminimuamerc je napisao/la:Bajram mubarek. Da ne bude bajramluk za Everton.Falcao94 je napisao/la:I od mene Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Ima da se mašina zahukta za Bajram, odmah 4-5 komada evertonu..
MrParanoic je napisao/la:Maruan zaklo kurban,ima sutra da prebiju svoju bivyu kmicu.Bajram Serif Mubarek Olson draga braco postovane dzematlije.kaze hodza na namazu glasajte svojom voljom al u jedinstvu je snaga hahaha -ggmu braco utdovci.
MrParanoic je napisao/la:Maruan zaklo kurban,ima sutra da prebiju svoju bivyu kmicu.Bajram Serif Mubarek Olson draga braco postovane dzematlije.kaze hodza na namazu glasajte svojom voljom al u jedinstvu je snaga hahaha -ggmu braco utdovci.
Pa, niko i ne strahuje zbog tih navedenih, nego zbog trenutnog rasula u odbrani, mada situacija pozadi ne bi bila bajna ni da su svi zdravi trenutno, što zbog nedostatka iskustva - što zbog neuigranosti.majestic24 je napisao/la:Jel doslo vrijeme da mi moramo strahovati od evertona u pm a u ekipi imamo igrace poput falcaoa,van persija,matte, di marie i drugih
Ako ih nemozemo pobjediti,treba da se ubiju svi. Na to sve,everton je imao mec i u cetvrtak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.