Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
ovaj sto ga dade lici na Ibisevica ..kao da mu je brat
ja mislio zabiga 
Kako me nervira taj argument... Zapravo nije argument, vec je retorika.Bajric981 je napisao/la:meni je stvarno zao ali pojedinci nikako da se naviknu da svak ima pravo na svoje misljenjekomunizam jos zivi u pojedincima i nikako da prihvate nekog ko misli drugacije
ja bih volio da smo mi na nivou kao sto smo bili u pripremnim utakmicama protiv Mexika ali nazolost nismo...
To sto ti imas pravo na tvoje misljenje ili ne je apsolutno irelevantno za to da li je tvoja tvrdnja istinita ili nije.
U filozofiji se to zove "logicna greska".
Ovdje ne pricamo da li se tebi vise svidja plava ili crvena boja, gdje, zapravo, mozes imati svoje misljenje. Ovdje pricamo o cinjenicama... Dakle tvoje "misljenje" je ovdje irelevantno koliko i moje... Jedino su cinjenice vazne.
Cinjenica: Igramo puno losije nego u maju.
Misljenje: Ne svidjaju mi se bijeli adidas dresovi.
Hvala, pozdrav.
Edit: Hvala qrcu Vedo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ceka ih grcevita borba za opstanak. On je odigrao ok, ali ova odbrana je kriminalna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Šteta što ne uđe ova 
vedade,, vedade opet ga nedade kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava koji odron od ekipe, nadam se da ce Vedo otici u januaru
Hahaha, Vede sto je agresivan veceras. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ma hajde, zabit' će do sljedećeg Bajrama 
Vedo do januara pronađi novi klub,dok još nije kasno.Od Štutgarta ostalo samo ime 
:
proglasit ce te da trolas
pojedinci na forumu

nemoj takoChinaglia je napisao/la:ma hajde, zabit' će do sljedećeg Bajrama
jarane, ja se zezam, za tebe ne znam 
Bitno je da Vedo ne propusta zabiti u svetom dresu. 3 komada u poslijednje 2 utakmice. Sto se Stuttgarta tice, to je odron ekipa, i steta sto Vedad nije otisao, a imao je ponuda iz Engleske i Italije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Neka njega u Njemačkoj,raju za naše fudbalere.Ima klubova u BL koji bi rado vidjeli Vedu u svom dresu,a imaju stabilan status.Ja bi iskreno volio da on potipiše za Hanover ili Borusiju M.emir79 je napisao/la:Bitno je da Vedo ne propusta zabiti u svetom dresu. 3 komada u poslijednje 2 utakmice. Sto se Stuttgarta tice, to je odron ekipa, i steta sto Vedad nije otisao, a imao je ponuda iz Engleske i Italije.
kad nista nema vise euforije...kad se sjetim...bili vec u finaluChinaglia je napisao/la:jarane, ja se zezam, za tebe ne znam
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN 
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i Vedo je posto odron, i jes tamam za Stutgarta 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
imperator10
- Kontakt:
Odron što je najgore, to nema veze sa ekipom. A mi napadali Susica sšto ga ne stavlja i stavljali ga u isti koš sa Edinom...
nikad me nije strah za Vedu u repki. treba otic iz Stutgarta podhitno!
Kao i uvijek...Iako su se svi bh. reprezentativci fotografisali sa okupljenim navijačima, u ispunjavanju ovih želja prednjačio je Vedad Ibišević.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uvijek je bio susretljiv i ja ga stvarno nikada nisam vidio namrgodjenog, barem ne preko ovih slika ili video klipova.
Njegovo djetinjstvo je odgovorno za njegovu kulturu a takvi ljudi su najbolji ljudi.
Zivio ti nama Vedo jos 100 godina i uvalio po jedan gol Velsu i Salgiji pa nek ide sve dovraga.
Njegovo djetinjstvo je odgovorno za njegovu kulturu a takvi ljudi su najbolji ljudi.
Zivio ti nama Vedo jos 100 godina i uvalio po jedan gol Velsu i Salgiji pa nek ide sve dovraga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!