Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako me nervira taj argument... Zapravo nije argument, vec je retorika.Bajric981 je napisao/la:meni je stvarno zao ali pojedinci nikako da se naviknu da svak ima pravo na svoje misljenjekomunizam jos zivi u pojedincima i nikako da prihvate nekog ko misli drugacije
ja bih volio da smo mi na nivou kao sto smo bili u pripremnim utakmicama protiv Mexika ali nazolost nismo...
nemoj takoChinaglia je napisao/la:ma hajde, zabit' će do sljedećeg Bajrama
Neka njega u Njemačkoj,raju za naše fudbalere.Ima klubova u BL koji bi rado vidjeli Vedu u svom dresu,a imaju stabilan status.Ja bi iskreno volio da on potipiše za Hanover ili Borusiju M.emir79 je napisao/la:Bitno je da Vedo ne propusta zabiti u svetom dresu. 3 komada u poslijednje 2 utakmice. Sto se Stuttgarta tice, to je odron ekipa, i steta sto Vedad nije otisao, a imao je ponuda iz Engleske i Italije.
kad nista nema vise euforije...kad se sjetim...bili vec u finaluChinaglia je napisao/la:jarane, ja se zezam, za tebe ne znam
Kao i uvijek...Iako su se svi bh. reprezentativci fotografisali sa okupljenim navijačima, u ispunjavanju ovih želja prednjačio je Vedad Ibišević.