DzoleZeljo je napisao/la:E momci, Sarajevo dvije godine ne porazeno u kupu...![]()
![]()
Kad sam vidio naslov umalo se nisam frapirao...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
DzoleZeljo je napisao/la:E momci, Sarajevo dvije godine ne porazeno u kupu...![]()
![]()
pa fino procitaj, nakon poraza Zeljeznicara, ovi je trenutno najduzi nizDzoleZeljo je napisao/la:E momci, Sarajevo dvije godine ne porazeno u kupu...![]()
![]()
", у " ? не, ? зато у & 3 пута...Dino1921 je napisao/la:Mislim da sa Borcem nikada nismo u PL igrali nerijeseno ni u BL ni u DOLINI![]()
![]()
Po meni je najveci crnjak sto Jakupovic sudi :S
Govorio sam samo za PL nisam ni spomenuo kup utakmice..jovanmaksimovic je napisao/la:", у " ? не, ? зато у & 3 пута...Dino1921 je napisao/la:Mislim da sa Borcem nikada nismo u PL igrali nerijeseno ni u BL ni u DOLINI![]()
![]()
Dino1921 je napisao/la:Govorio sam samo za PL nisam ni spomenuo kup utakmice..jovanmaksimovic je napisao/la:", у " ? не, ? зато у & 3 пута...Dino1921 je napisao/la:Mislim da sa Borcem nikada nismo u PL igrali nerijeseno ni u BL ni u DOLINI![]()
![]()
% $ " ? ?...jovanmaksimovic je napisao/la:- $ у & ?: 3-0 (у $ наврата 2011/12, & " првенство)
Još da jedan broj prisutnih nije sa koride slučajno svratio na utakmicu, mozda je i Borac mogao zabiti koji utješni gol.Dragan-BL je napisao/la:% $ " ? ?...jovanmaksimovic je napisao/la:- $ у & ?: 3-0 (у $ наврата 2011/12, & " првенство)
па & ' је " $ $ " & ?...Dragan-BL je napisao/la:% $ " ? ?...jovanmaksimovic je napisao/la:- $ у & ?: 3-0 (у $ наврата 2011/12, & " првенство)
A na sc-u objavili uz opis: "Navijači FK Željezničar mogu biti ponosni"adi93 je napisao/la:
Ko kaze, Kvesa?Mozambik je napisao/la:Kvesa hladno odyebao Ibrakadabru![]()
Ti sam sebi ne vjeruješ šta pišeš.Aragon je napisao/la:Ko kaze, Kvesa?Mozambik je napisao/la:Kvesa hladno odyebao Ibrakadabru![]()
![]()
Samo si dize cijenu preko kluba koji je najveci brend u drzavi trenutno. Jeftino i vec vidjeno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.