Pozdrav RAja

evo da i ja nešto napišem nakon što sam trajno banovan prošle sedmice.
Želio bih se dotaknuti nekih stvari o kojima ovih dana pišete.
Prvo, omladinska škola.Nakon nekoliko godina tavorenja na dnu omladinske lige ove godine se popravljaju.Potpisuje se ugovor sa perspektivnim igračima(Isić, Šetka, Dino Ć.) i to je korak unaprijed.Naravno ovo još nije ni blizu dobrog, ali radi se.Dalje, Behram, Salčin i drugi koji su otišli nek im je sretno.U neku ruku razumijem djecu i roditelje, nema terena za trening, nema svlačionica, nema obrazovanih i stručnih trenera itd. Ko bi tu želio trenirati? I još ti onda nadodaju članarinu.Pa gdje to ima.Pomoćni teren koji se već trebao završiti nije se ni počeo raditi.Uslikali se sa bagerima i to je to.Za to treba neko da odgovara.RAja iz dijaspore su skupila pare i kupila opremu svim našim omladincima

skupljeno malo para za pomoćni teren da se počne graditi.Mislim da je kranje vrijeme da neko odgovri na pitanja za omladinsku školu.Svi znamo ko.
Drugo, "pojačanja" i sportski direktor.Pojačanja neki sigurno nisu samo su prinove.Naše najveće pojačanje što sam i govorio prije je Nikolić

i možda Škahić i Haurdić.Ostali su prinove i nisu ništa pokazali u ovih 9 kola.Tu najveću krivicu snosi Mrkva.Em ne zna, em je neobrazovan za ovo mjesto.Nakon odlično odrađenog januarskog prelaznog roka(Blagoje, Janko) ovaj je tragičan.Gdje su Barišić, Tolić, Mace?Uredno se dobija plata, a njih ni na mapi.Gdje je napadač koji nam fali već 5-6 godina možda i više?Zar je tako teško naći napadača?Scouting 0.Vraćaju Mirzu, dobar je momak ali ne zna.Samo ne znam kako to niko ne vidi ili neće da vidi.
Treće igrači(manekeni) i Feja.Nakon super prošle polusezone odlaze nam 3 igrača iz prvih jedanaest, a dolazi 7 novih.Mislim da je nestala ta hemija u ekipi koja je bila prošle sezone sa dolaskom novih igrača.Neki igrači u drastičnom padu forme, neki neće, neki ne znaju i rezultat je ono protiv Širokog, a posebno Zrinjskog.Želio bih samo da ih priupitam je li ih stid?Zar nije bilo bolje prošle polusezone kad smo zajedno slavili, radovali se i niko im nije ništa prigovarao?Bili su bogovi i jedva se čekala sljedeća utakmica.Znam samo da su se pojedini umislili da su zvijezde i da su postali igrači.Izgubili smo ono nešto što nas je krasilo prošle sezone.Feju ne krivim ni za šta.Jedan od naboljih trenera u BiH i jedan od naših najboljih(ako ne i najbolji) u novije vrijeme.Samo da manekene upitam je li on zaslužio ovo nakon prošle sezone, da se hoda po terenu, da se pije...?Sigurno nije i vama je manekeni to na dušu.Ja ne znam šta im uprava još nije dala.Pripreme u Austriji, karantin prije utakmice, redovne plate...I oni to o vraćaju ovakvim rezultatima.FUJ

Na polusezoni ozbiljna analiza, i ispisnica nekim igračima.Mislim da je ovo zadnja godina ovoj upravi i na kraju sezone podnijet izvjštaj za ove 4 godina i otići.Zato nam je ova godina vrlo važna zbog izlaska u Europu.
I zašto samo kada nam ide negativno se iznose neke negativne stvari.Zašto to niste iznosili prije.Ne, u nas kad ide nešto negativno sve je negativno, kad ide pozitivno sve je super.Ali eto, naš mentalitet.
Ovaj što bi vraćao Mrvu i Čolu ne znam je li se zezao ili je ozbiljno mislio

Pa brate Mrva izdahne u 10 minuti.Čola da dođe

Gdje ćeš ga bola poslije svega što nam je uradio vraćat.Ovo je najbolje što sam pročitao u zadnje vrijeme
Ti bi da naša djeca igraju.Sa našom djecom smo zamalo ispali prije 3-4 godine.Tada su sve pokazali.Tek kad se omladinska škola popravi možemo o tome razmišljati.Do tada...
Slijedeći Radnik. valjda ćemo ih dobiti
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!