RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

veteran71
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la veteran71 » 03 okt 2014, 11:37

SipakUlicar1922 je napisao/la:Ja licno nisam za to da se problemi, nedostatci ignorisu. Misljenja sam da negativu treba svesti na minimum ali i da treba raditi sa istom u cilju razvoja. Pozitiva treba da vlada u 95% slucajeva jer se iz iste radjaju angazovanost, ideje, ljubav i pozitivna energija koja se brzo siri. Dovoljno je da imas jednu picajzlu medju destero ljudi da u sekundi otruje atmosfere. Takve osobe, komentare netreba ignorisati nego im kroz djela zacepiti usta nebili ih ili preokrenuo ili se samovoljno udaljili.
Meni je samo krivo sto se ova "negativa" ne rijesava i u periodima dobrih rezultata. Zasto uvjek moramo cekati rezultatsku krizu da bi se zabavili problemima? Sto niko nije ukazao na igrace koji ne zive sportski zivot prije 5. kola? Zasto krijemo imena igraca koji locu? Zasto se Tana (za kojeg me ama bas nista neveze) spominje samo kada su losi rezultati? Zasto se suti u vezi pomocnog igralista prvih mjesec dana odkako su objavljeni radovi?
Mislim da moramo krenuti od nas samih prvo pa onda pljuvati po Tani, nocnom zivotu igraca i ostalim problemima. Mi smo ti koji im to dopustamo a kunemo se u svetinju. Odlican zuti karton RA koji izgleda nazalost nije bio dovoljan. Pojedinci izgledna prizeljkuju i crveni. Iznesimo RAja sve na stol ali u pravom momentu i na pravi nacin.

tako je...Tanu treba prozivati i kad su rezultati dobri i kad su losi....Jer je nepošten i nemoralan...a Mrkva nesposoban....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 okt 2014, 11:45

Ljudi koji stalno rade, i nemaju baš vremena da prate kuda se igrači kreću. Prvi, da sam bilo koga od njih vidio, iznio bih na forum, libo me racku za njih. Od početka sezone sam ukazivao na nedostatke ove ekipe, a poklapan sam pričom da se čeka uigravanje pridošlica, čeka se upgrade igre, i da nema mjesta negativnim komentarima.

Ne želim ovim postom dokazivati moje (ne) znanje, svi smo mi ipak nogometni laici, ali neke stvari su očigledne u igri u polju bile od samih početaka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 03 okt 2014, 12:15

zizu1991 je napisao/la:Ljudi koji stalno rade, i nemaju baš vremena da prate kuda se igrači kreću. Prvi, da sam bilo koga od njih vidio, iznio bih na forum, libo me racku za njih. Od početka sezone sam ukazivao na nedostatke ove ekipe, a poklapan sam pričom da se čeka uigravanje pridošlica, čeka se upgrade igre, i da nema mjesta negativnim komentarima.

Ne želim ovim postom dokazivati moje (ne) znanje, svi smo mi ipak nogometni laici, ali neke stvari su očigledne u igri u polju bile od samih početaka.
Zizu ti si covjek/momak koji je zauzet poslom i nisi vidjao igrace kako se truju alkoholom i nocnim zivotom. Problem je sto su ih pojedinci vidjali a problemiznjeli tek kada smo se svi uhvatili za glavu radi rezultatske krize. Qurac, tada je kasno blatit. Steta je vec nanesena umjesto da smo u samom pocetku rijesili problem. Nema sutnje, iznesite ime igraca/problema da se problem rijesi. Necemo valjda dozvoliti pojedincima (mozda je vecina igraca) da nam useru mukotrpan rad zadnjih godina. Nekazem da cemo ga mi na forumu rijesiti ali ako mi nametnemo pritisak onda ce i uprava drukcije postupiti. Dosta nasih igraca cita ovaj forum. Siguran sam da bi se okanili nocnog ludila kada bi ovdje procitali svoje ime.
Zizu druze ti si mozda skontao nakon par kola da to nije to ali moras razumiti zasto si "poklapan". Pocetak sezone, dosta novih igraca, visoke ambicije. Sve su to stvari radi kojih su te ljudi "poklapali". Yebiga svi smo ocekivali nesto drugo iako se ispostavilo da to nije ni blizu ambicija kluba i samih nas.
Prkosni i Ponosni od 1922

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 03 okt 2014, 12:28

SipakUlicar1922 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ljudi koji stalno rade, i nemaju baš vremena da prate kuda se igrači kreću. Prvi, da sam bilo koga od njih vidio, iznio bih na forum, libo me racku za njih. Od početka sezone sam ukazivao na nedostatke ove ekipe, a poklapan sam pričom da se čeka uigravanje pridošlica, čeka se upgrade igre, i da nema mjesta negativnim komentarima.

Zizu ti si covjek/momak koji je zauzet poslom i nisi vidjao igrace kako se truju alkoholom i nocnim zivotom. Problem je sto su ih pojedinci vidjali a problemiznjeli tek kada smo se svi uhvatili za glavu radi rezultatske krize. Qurac, tada je kasno blatit. Steta je vec nanesena umjesto da smo u samom pocetku rijesili problem. Nema sutnje, iznesite ime igraca/problema da se problem rijesi. Necemo valjda dozvoliti pojedincima (mozda je vecina igraca) da nam useru mukotrpan rad zadnjih godina. Nekazem da cemo ga mi na forumu rijesiti ali ako mi nametnemo pritisak onda ce i uprava drukcije postupiti. Dosta nasih igraca cita ovaj forum. Siguran sam da bi se okanili nocnog ludila kada bi ovdje procitali svoje ime.
Zizu druze ti si mozda skontao nakon par kola da to nije to ali moras razumiti zasto si "poklapan". Pocetak sezone, dosta novih igraca, visoke ambicije. Sve su to stvari radi kojih su te ljudi "poklapali". Yebiga svi smo ocekivali nesto drugo iako se ispostavilo da to nije ni blizu ambicija kluba i samih nas.

Diskusija na ovom Forumu konacno tece u dobrom smjeru..... Samo malo mi je bezveze da mi pratimo ko od igraca pije i koliko.....da li Mrkva svaki dan pusi travu sa Zikom....postoje ljudi koji su plaćeni za to da budu sportisti profesionalci i oni koji su plaćeni da ih prate i vode....

Ali, mi mozemo dati konkretan doprinos. Naprimjer, hajde da mi platimo strucnjaka sa strane da napravi kondicioni test svih igraca Veleza i da rezultate testa objavimo ovdje...... Da vidimo onda kroz rezultate ko loce, ko se ne trudi i ko je kriv sto je tako....

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 okt 2014, 12:45

Veteran kakva ti je to prica na forumu ko pusi travu s kim. Daj brato ako imas nesto reci mu to u lice. Ne opravdavam nikoga ali daj bola pusti iznošenja necijeg privatnog zivota na javnom forumu. Mozda se i ti zišgu u pakaš i kako bi bilo da ti neko javno proziva da se buljiš. Daj bola ode daleko ovo koji vam je nispe
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 03 okt 2014, 12:49

sad ce me mozda dosta raje napast za sta cu napisat, ali citajuci ove komentare zadnji dana da i ja dam svoje misljenje! nasa najveca mana i najveci problem u klubu su navijaci i publika na stadionu! realno, izgubljene bodove protiv olimpica kuci, celika u gostima, i MVO kuci smo sve mogli uknjizit i uknjizili bi sa punim stadionom i podrskom sa tribina! svaka ekipa ima manjak snage pri kraju tekme ali netrebamo se vratit daleko nazad u vrijeme kad bi bas pri kraju ti tekma na domacem terenu mi davali golove za pobjedu! u to vrijeme bi igraci koliko god (ne)kvalitetni bili ,noseni sa tribina, davali zadnji atom snage kad snage vise i nema i davali taj pobjedonosni gol! sad ti igraci igraju pred 500-1000 ljudi a donedavno su igrali pred 4000-5000! pa ljudi donedavno je bilo vise RAje na gostovanjima nego sto sad ima na domacim tekmama! ti bodovi za koje su tribine zaduzene zadnji godina izostaju, da ih ima sad bi sa ti 6 bodova vise iz 3 navedene utakmice bili u samom vrhu! treba krenut od sebe prvo pa onda napadat ostale i upravu i igrace i struku itd itd! podjem na tekmu, pitam 15 likova hocemoli na tekmu i u svakog do jednog isti odgovor; ma ko ce to, imam nekog "posla" itd itd i onda ti isti likovi tokom tekme salju poruke i pitaju kako stojimo, kako igramo, koji je rezultat!!!? a nikakvog posla nisu imali nego negdje bili na kafi ili na pivi i skrsili 5 puta vise pare nego sto ta karta za tekmu kosta! pa otidji majstore na tekmu i znat ces sve... a onda da nepricamo o uticaju tih navijaca na klub, upravu, strucni stab i igrace, kako ces imat ikakvog uticaja kad nikog nema na tribinama i zadnji put si tekmu uzivo pogledao prije 2 godine!!? masa ima utjecaj, pojedinac nema! sa praznim tribinama i nemozes trazit neke promjene u klubu jer ih niko nece uvazit! snaga je u masi, a mase trenutno nema, tacnije vec nekoliko godina je nema! :o

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 03 okt 2014, 13:00

Dobro je da pricamo i iznosimo misljenja. Ja naprimjer mislim da ovaj Forum postoji da bismo na njemu govorili o dobrim i losim stvarima a ne da bismo "radi dusmana" hvalili sve i govorili da smo super. Dusmani znaju kakvi smo mi, oni pogledaju tabelu Premijer lige, tabele juniora i odmah se pocnu nasladjivati. Meni je to dodijalo i zelim da dam doprinos da to više ne bude tako....
Nemam ništa protiv da odemo u Titovu Vilu ali da se prvo mi okupimo, nadjemo i dogovorimo i zatrazimo da cijela Uprava bude tu pa da brate znamo s kim razgovaramo....jer, svaka cast RA i zutom kartonu igracima, ali zuti treba dobiti i onaj ko ih je doveo, ko ih je kondiciono (ne)spremio i onaj ko ih vodi. To su objektivni zuti kartoni kao sto zelimo da sudije na Velezovim utakmicama budu objektivni.... Zuti karton samo igracima??????? a pohvale i podrska treneru i scoutima????????? Meni to malo lici na showbiz...

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 03 okt 2014, 13:01

Pozdrav RAja :D evo da i ja nešto napišem nakon što sam trajno banovan prošle sedmice.
Želio bih se dotaknuti nekih stvari o kojima ovih dana pišete.
Prvo, omladinska škola.Nakon nekoliko godina tavorenja na dnu omladinske lige ove godine se popravljaju.Potpisuje se ugovor sa perspektivnim igračima(Isić, Šetka, Dino Ć.) i to je korak unaprijed.Naravno ovo još nije ni blizu dobrog, ali radi se.Dalje, Behram, Salčin i drugi koji su otišli nek im je sretno.U neku ruku razumijem djecu i roditelje, nema terena za trening, nema svlačionica, nema obrazovanih i stručnih trenera itd. Ko bi tu želio trenirati? I još ti onda nadodaju članarinu.Pa gdje to ima.Pomoćni teren koji se već trebao završiti nije se ni počeo raditi.Uslikali se sa bagerima i to je to.Za to treba neko da odgovara.RAja iz dijaspore su skupila pare i kupila opremu svim našim omladincima :clap: skupljeno malo para za pomoćni teren da se počne graditi.Mislim da je kranje vrijeme da neko odgovri na pitanja za omladinsku školu.Svi znamo ko.
Drugo, "pojačanja" i sportski direktor.Pojačanja neki sigurno nisu samo su prinove.Naše najveće pojačanje što sam i govorio prije je Nikolić :tokralju: i možda Škahić i Haurdić.Ostali su prinove i nisu ništa pokazali u ovih 9 kola.Tu najveću krivicu snosi Mrkva.Em ne zna, em je neobrazovan za ovo mjesto.Nakon odlično odrađenog januarskog prelaznog roka(Blagoje, Janko) ovaj je tragičan.Gdje su Barišić, Tolić, Mace?Uredno se dobija plata, a njih ni na mapi.Gdje je napadač koji nam fali već 5-6 godina možda i više?Zar je tako teško naći napadača?Scouting 0.Vraćaju Mirzu, dobar je momak ali ne zna.Samo ne znam kako to niko ne vidi ili neće da vidi.
Treće igrači(manekeni) i Feja.Nakon super prošle polusezone odlaze nam 3 igrača iz prvih jedanaest, a dolazi 7 novih.Mislim da je nestala ta hemija u ekipi koja je bila prošle sezone sa dolaskom novih igrača.Neki igrači u drastičnom padu forme, neki neće, neki ne znaju i rezultat je ono protiv Širokog, a posebno Zrinjskog.Želio bih samo da ih priupitam je li ih stid?Zar nije bilo bolje prošle polusezone kad smo zajedno slavili, radovali se i niko im nije ništa prigovarao?Bili su bogovi i jedva se čekala sljedeća utakmica.Znam samo da su se pojedini umislili da su zvijezde i da su postali igrači.Izgubili smo ono nešto što nas je krasilo prošle sezone.Feju ne krivim ni za šta.Jedan od naboljih trenera u BiH i jedan od naših najboljih(ako ne i najbolji) u novije vrijeme.Samo da manekene upitam je li on zaslužio ovo nakon prošle sezone, da se hoda po terenu, da se pije...?Sigurno nije i vama je manekeni to na dušu.Ja ne znam šta im uprava još nije dala.Pripreme u Austriji, karantin prije utakmice, redovne plate...I oni to o vraćaju ovakvim rezultatima.FUJ :puke: Na polusezoni ozbiljna analiza, i ispisnica nekim igračima.Mislim da je ovo zadnja godina ovoj upravi i na kraju sezone podnijet izvjštaj za ove 4 godina i otići.Zato nam je ova godina vrlo važna zbog izlaska u Europu.
I zašto samo kada nam ide negativno se iznose neke negativne stvari.Zašto to niste iznosili prije.Ne, u nas kad ide nešto negativno sve je negativno, kad ide pozitivno sve je super.Ali eto, naš mentalitet.
Ovaj što bi vraćao Mrvu i Čolu ne znam je li se zezao ili je ozbiljno mislio :lol: Pa brate Mrva izdahne u 10 minuti.Čola da dođe :urnebes: Gdje ćeš ga bola poslije svega što nam je uradio vraćat.Ovo je najbolje što sam pročitao u zadnje vrijeme :tokralju:
Ti bi da naša djeca igraju.Sa našom djecom smo zamalo ispali prije 3-4 godine.Tada su sve pokazali.Tek kad se omladinska škola popravi možemo o tome razmišljati.Do tada...
Slijedeći Radnik. valjda ćemo ih dobiti :roll:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 03 okt 2014, 13:09

Crvena1981Armija je napisao/la:Pozdrav RAja :D evo da i ja nešto napišem nakon što sam trajno banovan prošle sedmice.
Želio bih se dotaknuti nekih stvari o kojima ovih dana pišete.
Prvo, omladinska škola.Nakon nekoliko godina tavorenja na dnu omladinske lige ove godine se popravljaju.Potpisuje se ugovor sa perspektivnim igračima(Isić, Šetka, Dino Ć.) i to je korak unaprijed.Naravno ovo još nije ni blizu dobrog, ali radi se.Dalje, Behram, Salčin i drugi koji su otišli nek im je sretno.U neku ruku razumijem djecu i roditelje, nema terena za trening, nema svlačionica, nema obrazovanih i stručnih trenera itd. Ko bi tu želio trenirati? I još ti onda nadodaju članarinu.Pa gdje to ima.Pomoćni teren koji se već trebao završiti nije se ni počeo raditi.Uslikali se sa bagerima i to je to.Za to treba neko da odgovara.RAja iz dijaspore su skupila pare i kupila opremu svim našim omladincima :clap: skupljeno malo para za pomoćni teren da se počne graditi.Mislim da je kranje vrijeme da neko odgovri na pitanja za omladinsku školu.Svi znamo ko.
Drugo, "pojačanja" i sportski direktor.Pojačanja neki sigurno nisu samo su prinove.Naše najveće pojačanje što sam i govorio prije je Nikolić :tokralju: i možda Škahić i Haurdić.Ostali su prinove i nisu ništa pokazali u ovih 9 kola.Tu najveću krivicu snosi Mrkva.Em ne zna, em je neobrazovan za ovo mjesto.Nakon odlično odrađenog januarskog prelaznog roka(Blagoje, Janko) ovaj je tragičan.Gdje su Barišić, Tolić, Mace?Uredno se dobija plata, a njih ni na mapi.Gdje je napadač koji nam fali već 5-6 godina možda i više?Zar je tako teško naći napadača?Scouting 0.Vraćaju Mirzu, dobar je momak ali ne zna.Samo ne znam kako to niko ne vidi ili neće da vidi.
Treće igrači(manekeni) i Feja.Nakon super prošle polusezone odlaze nam 3 igrača iz prvih jedanaest, a dolazi 7 novih.Mislim da je nestala ta hemija u ekipi koja je bila prošle sezone sa dolaskom novih igrača.Neki igrači u drastičnom padu forme, neki neće, neki ne znaju i rezultat je ono protiv Širokog, a posebno Zrinjskog.Želio bih samo da ih priupitam je li ih stid?Zar nije bilo bolje prošle polusezone kad smo zajedno slavili, radovali se i niko im nije ništa prigovarao?Bili su bogovi i jedva se čekala sljedeća utakmica.Znam samo da su se pojedini umislili da su zvijezde i da su postali igrači.Izgubili smo ono nešto što nas je krasilo prošle sezone.Feju ne krivim ni za šta.Jedan od naboljih trenera u BiH i jedan od naših najboljih(ako ne i najbolji) u novije vrijeme.Samo da manekene upitam je li on zaslužio ovo nakon prošle sezone, da se hoda po terenu, da se pije...?Sigurno nije i vama je manekeni to na dušu.Ja ne znam šta im uprava još nije dala.Pripreme u Austriji, karantin prije utakmice, redovne plate...I oni to o vraćaju ovakvim rezultatima.FUJ :puke: Na polusezoni ozbiljna analiza, i ispisnica nekim igračima.Mislim da je ovo zadnja godina ovoj upravi i na kraju sezone podnijet izvjštaj za ove 4 godina i otići.Zato nam je ova godina vrlo važna zbog izlaska u Europu.
I zašto samo kada nam ide negativno se iznose neke negativne stvari.Zašto to niste iznosili prije.Ne, u nas kad ide nešto negativno sve je negativno, kad ide pozitivno sve je super.Ali eto, naš mentalitet.
Ovaj što bi vraćao Mrvu i Čolu ne znam je li se zezao ili je ozbiljno mislio :lol: Pa brate Mrva izdahne u 10 minuti.Čola da dođe :urnebes: Gdje ćeš ga bola poslije svega što nam je uradio vraćat.Ovo je najbolje što sam pročitao u zadnje vrijeme :tokralju:
Ti bi da naša djeca igraju.Sa našom djecom smo zamalo ispali prije 3-4 godine.Tada su sve pokazali.Tek kad se omladinska škola popravi možemo o tome razmišljati.Do tada...
Slijedeći Radnik. valjda ćemo ih dobiti :roll:

Potpisujem skoro svaku tvoju riječ........Nisam ja prizeljkivao da se Cola vrati ili Mrva...Oni su Velezova proslost....Pogresno sam shvacen.... Naveo sam ih u sastavu poredeci ih sa ovim sad i koliko bi manje kostali....To da li ima snage ili nema, ne znam...samo sam procitao da je dao gol Zrinjskom i da ih je dao 14 lani...Omladinsku skolu popravljati pod hitno a ne stalno cekati sa tim a govoriti da za to treba 5-6 godina...Poceti ODMAH od terena do onog sto je lakse i brze: dobrih trenera (ne zelim reci da su svi sadasnji losi) trenera golmana (nemamo niti jednog) kondicionog trenera (nemamo niti jednog) i ozbiljnog pristupa da jednom vise prestane skupljanje clanarina i teglenje roditelja za rukave i pocne ozbiljan rad....

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 okt 2014, 13:19

tepsija je napisao/la:Jao emisije ns federalnoj,kao skrojena za titovu jugu :D
Posljednji YU fudbalski tim ili ? :mrgreen:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 okt 2014, 13:39

NeverGiveUp je napisao/la:
Ma jok bio film Desant na Drvar kad te je Luks spasio :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB SVIH NAS.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 okt 2014, 13:41

RezervniGolman je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:
Ma jok bio film Desant na Drvar kad te je Luks spasio :urnebes: :urnebes: :rol:

Imam taj spržen srećom :mrgreen: :rol:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 okt 2014, 13:45

:urnebes: :thumbup:

Tako je Marshale,dajte bola malo smijeha ovaj veteran isto koda s dženaze dođe pa piše :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB SVIH NAS.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 03 okt 2014, 13:51

@mikki potpisujem svaku tvoju rijec. Pritisak na igrace u ovom trenutku se treba izvrsiti NA TRIBINI, kad zagrmi masa i tada adrenalin proradi i pada Real a ne neki Vitezi. Bola, vidio si rijeku sinoc zamal da dobiju Sevilju, kad krv prokljuca sve je moguce. U vecine nasih igraca ti je ona standardna, sta ce onih 50 momaka iza gola, djeca, nisu nikako u utakmic. sad igraju pod nekim "vjestackim" pritiskom, koji po meni moze samo na negativno izac. prosle godine, na proljece, tribine bile punije, doduse zbog dobrih rezultata u gostima i odmah vidis vise trke zalaganja i svega. Zato svi na stadion u Nedjelju, praznik je i mislim da cemo uzeti tricu protiv Radnika koji se jos trazi !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 okt 2014, 14:56

Evo vidim da se dobro zakuhalo na forumu ovih dana.Super,odlicno,zbog toga i sluze ovakava mjesta,da se na njima iznose svoja misljenja.Samo bih zamolio sve forumase da to rade na korektan nacin,bez prozivanja i vrijedzanja neistomisljenjika.Koliko god svatam ljutnju i bjes zbog situacije u kojoj se trenutno nalazimo,isto tako ne svatam i neodobravam nikome da bilo kome sa ovog pdf-a uvrijedljvim tonom spocitava nekakve "veze" sa bilo kim iz vodsva kluba.To naprosto nije tako,od Juna mjeseca se diskutovalo o Mrkvinom angazmanu i mnogi su ga ovde kritikovali,o Tani smo slabo pricali valjda smo bili zadovoljni djelima poput finansijske stabilnosti,izborom mjesta za pripreme i nekim najavama oko bolje infrastrukture na stadionu.Ocigledno da se situacija malo promjenila i raja opravdano negoduje te trazi objasnjenja za ovu indolentnost i nezalaganje.Vec sam se izjasnio da sam i ja jedan od onih koji ocekuju odgovor odgovornih ljudi.Neko moje subjektivno misljenje je da su pojedini igraci svojim nezalaganjem i zayebancijom glavni krivci i na tom fonu sam i dalje,moje misljenje nemoze kreirati neko ko razmislja da nista nevalja u Velezu.Velez je napravio ogroman pomak ka boljem i na tom putu ce imati moju podrsku dok sam ziv.Da se nebi pogresno razumili uvjek ima prostora za vise i bolje i vjerujem da samo zajedno ,sta god da se dogovorimo mozemo naprijed.Kod nas podjela nesmije biti,mi smo armija koja je rasuta po cjelom svijetu,Velez je primarno Mostarski ali je u isto vrijeme klub koji ima svoje navijace sirom BIH i nedam nikome da ga vise voli od mene.
Pozdrav Crvena armijo gdje god da ste :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 okt 2014, 16:31

Ide baklava kroz grlo ko niz brankovac :urnebes: :opaopa: :opaopa: :njanjanja:
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 okt 2014, 18:07

RASKINUTA SARADNJA SA ĐOKIĆEM

Fudbalski klub Velež raskinuo je danas saradnju sa golmanom Dušanom Đokićem. Ovaj 30-godišnji golman u naše redove stigao je ljetos. U dosadašnjem dijelu sezone dva puta je stajao na golu „Rođenih“ i to na gostovanju na “Pecari“ i kup utakmicu u Foči sa Slavijom.

fkvelez.ba

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 03 okt 2014, 19:01

Vozdra ljudi.

Ima mjesec dva, razgovarali smo o raznim nacinima da vratimo publiku na stadion.

Pricajuci sa @VELEZDOGROBA, @shaman7 i @rodjak, spremio sam jedan sazeti marketinski plan koji sam poslao upravi u kojim se uglavnom nalaze ideje u vezi cijene, distribucije, komunikacije i samim Velezovim proizvodom.

Ako vas interesuje na sta lici, posaljite PP. Nije nista revolucionarno, ali ako upravu interesuje, pokusat cu napraviti nesto konkretnije i dublje.

Edit: Necu da postavim javni link ovdje, zato jer ne znam u cijim ce rukama zavrsiti ;)

Mostar u srcu, Velez do groba. ;)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 okt 2014, 19:05

Haj brate pošalji u pp ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 okt 2014, 19:08

Pirke posalji meni 100 kanadski dolara :urnebes: :urnebes: salim se care. :thumbup: za trud. Ljubav prema klubu iz porodice i iz obicne raje radnicke klase a ne iz neke stranke. Ponosan :clap: :clap:
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.