Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vi se upalili na post forumaša koji piše ŽALOSTNO 

DRUG NEBI TI PUNCA
Dobro je on rekao, nevezano samo za srpski entitet al´, kada bi se liga skratila (npr. na 10 klubova) ne bi više bilo prostora za štimanje. Više nebi mogli igrat´ tri za tri i slično (kao što neki još uvijek igraju), svi bi se morali boriti za bod(ove), samim tim´ liga bi dobila na kvalitetu.
Oni koji misle da je liga poštena su u ogromnoj zabludi! Neke timove treba izbaciti iz lige zbog toga ...
Oni koji misle da je liga poštena su u ogromnoj zabludi! Neke timove treba izbaciti iz lige zbog toga ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Hoces mi reci jednu ligu koja je postena?Moze i lige petice,svaka liga ima hrpu afera i dokazanih i nedokazanih.Adviser je napisao/la:Dobro je on rekao, nevezano samo za srpski entitet al´, kada bi se liga skratila (npr. na 10 klubova) ne bi više bilo prostora za štimanje. Više nebi mogli igrat´ tri za tri i slično (kao što neki još uvijek igraju), svi bi se morali boriti za bod(ove), samim tim´ liga bi dobila na kvalitetu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Ma njega ko iole duže čita zna da nije dobar u glavi, nego naleti neko ko ga ne poznaje i njegove nebuloze. Žao mi čovjeka što potroši onoliko vremena da mu replicira, mada je post odličan.bagrcavi je napisao/la:Vi se upalili na post forumaša koji piše ŽALOSTNO
- invincible1921
- Kontakt:
Sto se tice namjestanja ja se smijem zaklet , desnu ruku dat da se ono iskljucivo desava, u zadnjim kolima ako ga uopste i ima kada se pojedine ekipe dogovore mada i to se ne desava cesto ko prije. Prije je bilo:
ZADNJE KOLO SE NASTIMA 5 TEKMI, PREDZADNJE 4, a talovi izmejdu pojedinih ekipase vuku jos od 2. kola
Dokaz da se liga popravila je taj sto mozes uzet u gostima kao prvo i osnovno, a kao drugo kad su ispale ove hrvatske seoske ekipe kao i bosnjacke kao i rs, ali prvenstveno mislim na hrvatske jer su konstatnom igrom 3za3 ostajali svi u lig...necu se raspravljat sto ih smatram hrvatskim znamo svi na koga mislim i sta pod ovim nazvimom mislim
EDIT: Na stranu ide Zeljo koji je uspio da kupi 3 sezone i preko 50 utakmica,
ZADNJE KOLO SE NASTIMA 5 TEKMI, PREDZADNJE 4, a talovi izmejdu pojedinih ekipase vuku jos od 2. kola

Dokaz da se liga popravila je taj sto mozes uzet u gostima kao prvo i osnovno, a kao drugo kad su ispale ove hrvatske seoske ekipe kao i bosnjacke kao i rs, ali prvenstveno mislim na hrvatske jer su konstatnom igrom 3za3 ostajali svi u lig...necu se raspravljat sto ih smatram hrvatskim znamo svi na koga mislim i sta pod ovim nazvimom mislim

=\_1921_/=
Liga se popravila, kao i suđenje, no daleko od toga da nema jako sumnjivih rezultata, posebno u drugom dijelu sezone.
- invincible1921
- Kontakt:
e to je problem ovih sto bi ja reko PARAZITSKIH ekipa uz duzno postovanje istim al eo nabrojacu neke od njih: Zvijezda, Radnik, Slavija, Čelik... preslabi su za bilo sta da urade u vrhu , a prejaki da ispadnu jer vazda ima vecih levata koj ice ispast. Osvojio je 30 tak bodova do 20tog kola sto bi se on trudio poslije ? zbog cega? da nece mozda kake pare dobit ? zato kad se fino smanji liga na 10 12 klubova to bi se poispadalo u roku dvije sezone...daleko od toga da ja govorim da ovi klubovi se bave takvim radnjama, ali to ti je objasnjene za te sumnjive radnje ja se nijednog drugog ne mogu sjetiti, jer eo ja kao ja da sam predjednik kluba koji nema nikakve ambicije a mora igrat 10 kola jos , sto ne bi pusto i kupovo ? sto bi se trudio...Eo i Olimpic prvi dio sezone vrh tabele borba za evropu dobar roster hahu, i onda u drugom dijelu mlati ih ko stigne... Naravno kad bi klubovi imali poticaj da igraj uza nesto ko u engleskoj kada znas da ces za mjesto vise dobit par miliona vise onda bi hladno otreso nekoga sa 5 1 pa nek ispadne je.be se tebi tako da uopste ne krivim klubove koji rade na nacin gore navedenNeutral je napisao/la:Liga se popravila, kao i suđenje, no daleko od toga da nema jako sumnjivih rezultata, posebno u drugom dijelu sezone.
znam da ce me mnogi napast pogotovo navijaci nabrojanih i pocet price kako su veliki klobovi , ali neka docekacemo i manju ligu pa cemo vidjet ko je upravu
=\_1921_/=
Ma šta te ima bilo ko napadati. Objektivno ima dosta sumnjivih rezultata u tom drugom dijelu sezone kada su neke ekipe već sigurne, dok se neki otpisano vraćaju sa velikim nizom pobjeda.
Liga se treba smanjiti, no to ostaje samo obični san. Umjesto da je napredak u sportu primarni cilj, politika se umiješala, tako da će proći još mnogo godina dok se to famozno skraćivanje ne dogodi.
Sezona pred skraćivanja bila bi odličan scenarij za film.
Liga se treba smanjiti, no to ostaje samo obični san. Umjesto da je napredak u sportu primarni cilj, politika se umiješala, tako da će proći još mnogo godina dok se to famozno skraćivanje ne dogodi.
Sezona pred skraćivanja bila bi odličan scenarij za film.
Toga ce biti sve dok se klubovi nepocnu kaznjavati ispadanjem u najnizu ligu...Neutral je napisao/la:Liga se popravila, kao i suđenje, no daleko od toga da nema jako sumnjivih rezultata, posebno u drugom dijelu sezone.
- Moscardelli
- Kontakt:
Haha, tabela domacina 2007/08 kada je Modrica slavila nakon 30 kola (od 55 bodova ukupno 42 kuci)invincible1921 je napisao/la:Sto se tice namjestanja ja se smijem zaklet , desnu ruku dat da se ono iskljucivo desava, u zadnjim kolima ako ga uopste i ima kada se pojedine ekipe dogovore mada i to se ne desava cesto ko prije. Prije je bilo:
ZADNJE KOLO SE NASTIMA 5 TEKMI, PREDZADNJE 4, a talovi izmejdu pojedinih ekipase vuku jos od 2. kola![]()
http://s15.postimg.org/8brrtk2t7/Skjerm ... _26_35.png" onclick="window.open(this.href);return false;
I tabela domacina prosle godine:
http://s3.postimg.org/lc9ds0alv/Skjermb ... _32_31.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro se poboljsalo, prije nisi mogao izcupat boda vani da si Real iz Madrida

Zadnja izmjena: Moscardelli, dana/u 03 okt 2014, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.
Osvojiš bod u gostima kao da si osvojio Ligu prvaka, stara vremena,
Kakvih je tu samo sudijskih krađa bilo,

Kakvih je tu samo sudijskih krađa bilo,

- invincible1921
- Kontakt:
Da mi nije mrsko sad bi naso kad je Zrinja ili Borac bio najbolji gost lige sa vako 10 bodova ili kad je orasje ispadalo igra sazrinjom koji se bori za titulu na rezultatima kec na orasje 1.02 toliko o tadasnjoj i sadasnjoj ligi
ako se ne varam zeljo imo niz 3 godine bez pobjed u gostima,,,ebo te nigerija i ono 71:0 sta je nasa liga bila. Gledaj ovo tabela domacija 25 poraza u citavoj sezoni od toga zepce 12 koje je otpisano bilo i valjda namjerno ispalo
znaci svako kolo ima 8 tekmi puta 30 kola to je 240 utakmica u 240 utakmica 25 pobjeda gostiju koji procenat . Gledaj celika u 15 tekmi 4 gola primili, posusje 36 bodova kuci ja mislim da na kraju nisu 40 prebacili ukupno da imaju
boze sacuvaj stvarno kad covjek pogleda sta se sve desavalo zapita se jel moguce ovo, kad se jos sjetim izjava
POBJEDA KUCI: BORIMO SE ZA EVROPU
iduce kolo PORAZ U GOSTIMA: OPSTANAK CEMO OSIGURAT PRIJE KRAJA
kluovi iz kola u kolu se penju i spustaju za 10 mjesta ...nedaj Boze ni dusmanima
ako se ne varam zeljo imo niz 3 godine bez pobjed u gostima,,,ebo te nigerija i ono 71:0 sta je nasa liga bila. Gledaj ovo tabela domacija 25 poraza u citavoj sezoni od toga zepce 12 koje je otpisano bilo i valjda namjerno ispalo

POBJEDA KUCI: BORIMO SE ZA EVROPU
iduce kolo PORAZ U GOSTIMA: OPSTANAK CEMO OSIGURAT PRIJE KRAJA
kluovi iz kola u kolu se penju i spustaju za 10 mjesta ...nedaj Boze ni dusmanima
=\_1921_/=
Sjecam se one godine kad je Modrica bila prvak,ja upalio radio da slusam prenose utakmica i u Modrici tada gostovo Velez.I Ovaj iz studija(nakon muzicke numereMoscardelli je napisao/la:Haha, tabela domacina 2007/08 kada je Modrica slavila nakon 30 kola (od 55 bodova ukupno 42 kuci)invincible1921 je napisao/la:Sto se tice namjestanja ja se smijem zaklet , desnu ruku dat da se ono iskljucivo desava, u zadnjim kolima ako ga uopste i ima kada se pojedine ekipe dogovore mada i to se ne desava cesto ko prije. Prije je bilo:
ZADNJE KOLO SE NASTIMA 5 TEKMI, PREDZADNJE 4, a talovi izmejdu pojedinih ekipase vuku jos od 2. kola![]()
http://s15.postimg.org/8brrtk2t7/Skjerm ... _26_35.png" onclick="window.open(this.href);return false;
I tabela domacina prosle godine:
http://s3.postimg.org/lc9ds0alv/Skjermb ... _32_31.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro se poboljsalo, prije nisi mogao izcupat boda vani da si Real iz Madrida![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ево поређења $, / $ је " & 2001/02 " је " 15 $ & $ а & гост је " свега 4 $, 5 " " 6 пораза. ¥ у то " " са 3-4 $ на " ' ? " &...
$, 2012/13 / је " 9 $ на ", 2 " " 4 пораза, а " је " 11 $ " 4 ". " је & $ $ " него 2001/02, ? зато 5 $ " у "...
$, 2012/13 / је " 9 $ на ", 2 " " 4 пораза, а " је " 11 $ " 4 ". " је & $ $ " него 2001/02, ? зато 5 $ " у "...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hsk-zrin ... ike/141989" onclick="window.open(this.href);return false;
toliko o tome ko koga podržava.
Klub u službi politike od nastanka do dana današnjeg.
DRUG NEBI TI PUNCA
- RezervniGolman
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hsk-zrin ... ike/141989

Bravo ss.ba

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Ma nemoguće ljudi, oni su nastali iz ljubavi prema fudbalu 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
bagrcavi je napisao/la:Klub u službi politike od nastanka do dana današnjeg.
Pa necemo podrzavati Jerku Lijanovica i Budimira !

O Niksicu,Izetbegovicu,Generalu Seferu,Bakiru necemo niti razmisljati jer nam oni nikada nebi bili sponzori!

Pobjedu pobjedu neka Zrinjski slavim,Hrvatski Zrinjski crven bijeli plavi....tako himna nasa ide!Adio!
Hrvati iz

Autoru clanka,doci ces i na proslavu titule,sjest cemo te pored Dragana!

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.