Sta vam je ljudi takav igrac je dobio na ruke 100.000 (znamo vec od koga)
Igraci kao sto je on nikad ne bi zaigrao u nasoj ligi, da nije dobio ogromne pare.
Benko je povezan sa Cardiffom i njihovom platnom listom.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma mojne tako, havaz je napis'o da on ima 12 milja eura mjesecno.aleksandar_veliki je napisao/la:Kodro kosta Sarajevo 3.000 eura, u ovu cifru je uračunato sve, ali baš sve...
Pa to ti se i sad radi npr u FKS al ja ako to kazem onda odma paljba po meni.. Preispitaj malo otkud Mitrevski , Kostic , Kouadio , Puric i tako al eto. Ne znam sta se cudite sto ne igraju kad je jasno sto su dovedeni i vazda ce biti takva 2 3 transfera ... A nisu svi ukljuceni vec jedan koji je odgoovran zato. Platis mu 4-5 milja pola meni pola tebi i to je tofcsforever je napisao/la:Ma to je onaj lopovluk koji se kod njih radio a i kod nas. Potpiši na 9 milja ali dobiješ pola jer ti Lutvo uzme drugu polovinu. Kod nas se dobro zna ko je to radio...ali radi dušmana, nije važno. Tako su se potpisivali ugovori kod nas neke 2006 i 2007 po kojima je igrač trebao zaraditi 90 000 KM za godinu a on je bukvalno dobijao čak i manje od toga a vrlo vrlo često ostajali bi mu dužni minimalno 2 plate.
Hvala Bogu, kod nas se potpisano u ugovoru isplačuje kada i plata upravi i svim ostalim radnicima u klubu....5 -tog u mjesecu.
Pa kako ce kontrolisati ja dignem lupam pare sa racuna i sta koga briga gdje ih trosim ili kome ih dajem?!?!hilmo je napisao/la:Znas @buba, moglo bi to proći da nema "OHR"-a da to kontroliše, ništa bez odobrenja Visokog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa sad se postavlja pitanje KOLIKO i KO može podići pare sa računa, naši ljudi u upravi su dobili povjerenje čovjeka i privukli određeni kapital u klub, misliš da su toliko ludi da to sad iznevjere. Ja mislim da nisu.Buba00 je napisao/la:Pa kako ce kontrolisati ja dignem lupam pare sa racuna i sta koga briga gdje ih trosim ili kome ih dajem?!?!hilmo je napisao/la:Znas @buba, moglo bi to proći da nema "OHR"-a da to kontroliše, ništa bez odobrenja Visokog
Ko to moze kontrolisati KO?!?! Jedino ako vam je Vlasnik BOG onda vec moguce...
Ma kume gdje ce imati toliko nije guardiola haha a i brat bratu malo je 3000 milje eura ipak je dosao iz spanije i nesto je na ruke morao uzeti... on moze imati nekih 6000 eura neto ...HzCZ je napisao/la:@ Buba, Aldin kako god... Ja ipak mislim da Kodro ima 24 000 EURA platu, eh sad to je neto, dakle na ruke što dobija, gdje je stan, prijevoz, to dakle izađe na 30 000 EURA, i plus tome se doda Ibrakoviću što ga je doveo (neće ga džaba valjda dovesti, jel) minimalno 5 milja eura, to je cirka 35 000 EURA , milja gore-dolje. Tako prenesi svojima, tako Him reKNI
Majsotreeee nisam ja rekao da ovaj skida vise sa racuna kontas li ti mene?!?!?!? On napise u ugovoru 5000 KM , i ovaj prebaci toliko samo se interno prije toga dogovori npr dat cu ti vecu platu al moras meni pola prebacit na crno. Kontas me dize mu vrijednost na ugovoru da sebi uzima klub dadne tu platu i sve ide legalno samo sto sebi neko uzima ko to dogovara.. Ti il se namjerno pravis glup ili se glup ko fosna.. Kad treba pisati gore za lutvu sve razumijes a sad ko nista ne kontashilmo je napisao/la:Pa sad se postavlja pitanje KOLIKO i KO može podići pare sa računa, naši ljudi u upravi su dobili povjerenje čovjeka i privukli određeni kapital u klub, misliš da su toliko ludi da to sad iznevjere. Ja mislim da nisu.Buba00 je napisao/la:Pa kako ce kontrolisati ja dignem lupam pare sa racuna i sta koga briga gdje ih trosim ili kome ih dajem?!?!hilmo je napisao/la:Znas @buba, moglo bi to proći da nema "OHR"-a da to kontroliše, ništa bez odobrenja Visokog
Hvala ti aco da prekinu sa lupetanjem više.Koliko li če Slinan Slinanović napisati u sportu slinavac smrdljivi.aleksandar_veliki je napisao/la:Kodro kosta Sarajevo 3.000 eura, u ovu cifru je uračunato sve, ali baš sve...
Neka nam nadje dobrog golmana i dosta od njega za polusezonuRezervniGolman je napisao/la:Nije Kodri do rapa tako da je sigurno pristao na neku normalnu cifru za nase prostore. Vasa sreca je sto je njegov brat Mela inace moj drug dobar menađer u Španiji tako da je velika mogucnost da na polusezoni dođe neki fin igrac. Zelim vam mnogo srece u nastavku
Ocekujem mostarce pod BB kad budemo gostovali Zrinjskom da podrzi Kodru, ja idem na neutralnu tribninu.RezervniGolman je napisao/la:Nije Kodri do rapa tako da je sigurno pristao na neku normalnu cifru za nase prostore. Vasa sreca je sto je njegov brat Mela inace moj drug dobar menađer u Španiji tako da je velika mogucnost da na polusezoni dođe neki fin igrac. Zelim vam mnogo srece u nastavku
kad mu čovjek mora odgovoritiBuba00 je napisao/la:Pa kako ce kontrolisati ja dignem lupam pare sa racuna i sta koga briga gdje ih trosim ili kome ih dajem?!?!hilmo je napisao/la:Znas @buba, moglo bi to proći da nema "OHR"-a da to kontroliše, ništa bez odobrenja Visokog
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, supervizor, tajsamja i 58 gostiju.