Mogao si i meni uplatit fax za 4 godinetuzlak1987 je napisao/la:How much je taj Rustemovic, samo kazite platice baba

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mogao si i meni uplatit fax za 4 godinetuzlak1987 je napisao/la:How much je taj Rustemovic, samo kazite platice baba
Azmir je baba, ne jaSiggySinatra je napisao/la:Mogao si i meni uplatit fax za 4 godinetuzlak1987 je napisao/la:How much je taj Rustemovic, samo kazite platice baba
Znam al reko cita forum pa da se neofirno ubacimtuzlak1987 je napisao/la:Azmir je baba, ne jaSiggySinatra je napisao/la:Mogao si i meni uplatit fax za 4 godinetuzlak1987 je napisao/la:How much je taj Rustemovic, samo kazite platice baba
De mi reci hoćul' proć i ova 2 tiketa što sam večeras odigrao?PeleFerguson je napisao/la:Ne budite smijesni,ovaj trener nece docekat proljece na klupi a kamoli nesto vise..
Jel istina da princ Wiliam iscekuje blizance ?PeleFerguson je napisao/la:Ne budite smijesni,ovaj trener nece docekat proljece na klupi a kamoli nesto vise..
hoce li pape dobit vels,kako cemo proc u zvorniku,ima li papa dvojnika,postoje li vanzemaljci,hoce li pitari konacno do titule...nastavi nizPeleFerguson je napisao/la:Ne budite smijesni,ovaj trener nece docekat proljece na klupi a kamoli nesto vise..
PeleFerguson je napisao/la:Kako cu se slatko citirati za 2 mjeseca..Dotad mozda dovedete Djimi Flojda ??
Nego, šta tebe boli qurac koliko će ko ostati. Fakat vas ne kontam što se toliko brinete o nama. Navalili ste ovdje k'o muhe na g o v n a i samo se smjenjujete i pucate neke prognoze šta će se desiti . Sva sreća, vaše prognoze niko ne uzima za ozbiljno. Prognozirali ste šetanje ligom, o ono qurac od ovce . . .PeleFerguson je napisao/la:Ne budite smijesni,ovaj trener nece docekat proljece na klupi a kamoli nesto vise..
eo vako nasmijani....ko je i gdje rekao da portugalac nece ili ne moze dobit otkaz i to vec na polusezoniPeleFerguson je napisao/la:Kako cu se slatko citirati za 2 mjeseca..Dotad mozda dovedete Djimi Flojda ??
Kako je ovo lijepo vidjeti. Vec sada se moze primjetiti dimenzija vise u odnosu na Sadikovica. Prikljuciti juniore na prvom treningu. Covjek zna na kojim se temeljima gradi velika kuca.Zodiac je napisao/la:Juniori priključeni radu sa prvotimcima
Alfredo Casimiro poznat je kao stručnjak koji voli rad sa mladim igračima. Među prvotimcima - Alen Habibović, Mirza Husić i Tarik Derdemez
Stoga ne čudi što se na prvom treningu u ekipi pojavilo nekoliko juniora.
Tako su pored Darka Todorovića i Tarika Derdemeza, sa prvotimcima radili i Mirza Husić i Alen Habibović.
Husić igra na poziciji veznog igrača, a Habibović po krilu i u vrhu napada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.