Ma on ti pokušava biti njemačka verzija Duke-a, ali nema kapacitet za to.DANTES je napisao/la:pa šta je to čudno? nisu sad one neka klasa da bi to bilo iznenađenje
WTA Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: WTA Tour
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
andrea kad je najvise pokazivala nije mogla dalje od 1/4 finala GS.. ima dosta propusta u njenoj igri.. Sabina je jedino za travu, na ostalim podlogama tanka jer nema kontinuitet.Neutral je napisao/la:Sve Nijemice, zato sam to i napisao.
A ima tu kvaliteta, Andrea je imala velikih problema sa povredama, potencijalom je možda prvi reket Njemačke.
po meni najveći potencijal je bila ljepojka Julija ali nažalost glava tanka...
@virtu4l to je nemoguće. tu je effe sa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Simone prije operacije, 

simona je izgubila potencijal ali je dobila igru, pare i titule...Neutral je napisao/la:Simone prije operacije,
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Venus jučer odustala, a danas Serena i Simone, Kvitova trenutno gazi sve pred sobom.
Finale u Kini, Kvitova - Sharapova.
Meč počinje u 10:00,
Meč počinje u 10:00,

Ana je odustala u Linz-u (mislim da je neka povreda u pitanju), tako da je Eugenie otvoren put do titule.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Postoji li neko pravilo da se prekine sa deranjem Sarapove?
Moze li je sudije opomenuti,ili nesto slicno tome?
Moze li je sudije opomenuti,ili nesto slicno tome?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ne može, iako bi teoretski mogao.
To stenjanje je zaštitni znak Ruskinje, kao i čupanje bokserica i brisanje ručnikom nakon svake lopte Nadal-a.
To stenjanje je zaštitni znak Ruskinje, kao i čupanje bokserica i brisanje ručnikom nakon svake lopte Nadal-a.
- samo_lijevo
- Kontakt:
od onog deranja ne mozes gledati mec,stvarno je iritantno.Tenis mi je uvijek bio "gospodski" sport,ali sa onim vristanjem definitivno nije.
Zato i spominjem teoriju,
Neko može to okarakterizirati kao ometanje protivnice, ali onda je problem sve stvari svrstati u to ometanje. Nekome smeta što neko preglasno diše, drugome što neko nešto dobaci, trećem što se briše svako malo ručnikom iako je 10 stepeni, itd.

Neko može to okarakterizirati kao ometanje protivnice, ali onda je problem sve stvari svrstati u to ometanje. Nekome smeta što neko preglasno diše, drugome što neko nešto dobaci, trećem što se briše svako malo ručnikom iako je 10 stepeni, itd.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ako cemo realno cupanje bokserica je nekultura.Ove ostale stvari su navika(stopanje lopte,diranje nosa i usiju,itd).Brisanje rucnikom i vristanje ne moze se nikako stavljati u isti kos.Ali sto ti kazes "teorija",nismo svi isti.
Hvala na odgovoru.
Hvala na odgovoru.
Simona Halep
Daleko najdraža teniserka. Samo da ima bolji servis slamovi bi se osvjali, ali i ovako se nadam da neki može uzeti.

Daleko najdraža teniserka. Samo da ima bolji servis slamovi bi se osvjali, ali i ovako se nadam da neki može uzeti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Baš je fino slušat' Mariu, a Bgm i gledat'.

ako si sam u kući imaš 15 godina i pantalone oko gležnjevamandraX je napisao/la:Baš je fino slušat' Mariu, a Bgm i gledat'.![]()

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.