drakensang je napisao/la:Bola sta je tebi. Siroki ima K A M P YEBENI K A M P i djeca imaju tri terena da na njima treniraju. Sta mi imamo? Sa izgradnjom terena za treniranje, biti ce vise zainteresovane djece i moci ce se normalno igrati na kartu omladinski pogon. ovako se poseri na sve te tvoje podatke. cao
Poserem se ja na Tebe glupava.....Ja sam jucer prije utakmice obisao pomocni teren....Nema brato tamo ni bagera ni radnika....razrovano pola terena na pocetku i sve stoji.....Umjesto 1.3 miliona lani budzeta Kluba i 1.5 ove godine, mogli smo malo smanjiti pridoslica i raditi na kampu..... I ne treba kamp da bi imao trenera golmana u omdainskoj skoli i kondicionog trenera....Kome vise spinujete ovdje i ispirete mozgove.... Siroki je napravio i stadion i kamp i uredio Klub i ozbiljno radi. Nije trosio pare na 15 igraca iz Srbije i bosanskih vukojebina..... probudite se Rodjeni... Ni Velez prije rata nije imao kamp....Bio je jedan kamp na Bunici ali su tamo bili Cesi i Poljaci ljeti, rostiljali i kupali se....djeci treba teren, lopta, oprema i treneri, pravi treneri i organizacija....YEBENA organizacija.