Svaka cast AjsKjubu za analizu HxH, ja sam vec rekao, a i ponovio da mi je to najjaci anime koji sam gledao, sa izuzetnom original pricom koja se dosta razlikuje od ostalih. OST je meni odlican od pocetka, ima neku tematiku posebnu, pogotovo kasnije kada postaje ozbiljan.
Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
Meni se bas svidjao razvoj Naruta i epizode pre nego sto on....
Dosta zanimljivih borbi i najboljih, i kojima je on obicno sporedan lik.
Svaka cast AjsKjubu za analizu HxH, ja sam vec rekao, a i ponovio da mi je to najjaci anime koji sam gledao, sa izuzetnom original pricom koja se dosta razlikuje od ostalih. OST je meni odlican od pocetka, ima neku tematiku posebnu, pogotovo kasnije kada postaje ozbiljan.
Ja sam i mislio to da je nebitan faktor kad se god bore s nekim
Samo napada klonovima i bezveze ispucava rasengan u nista.
To dok je pri sebi.

To dok je pri sebi.

Manga Naruta flashbacks, ali je nova epizoda odlična (novi opening).
@AjsKjub
Pregledao sam prvu epizodu HxH, odlična,
Na stranici gdje ja gledam piše da ih ima 150, to je tačan broj epizoda ili anime još ide?

Na stranici gdje ja gledam piše da ih ima 150, to je tačan broj epizoda ili anime još ide?
Ima ih 148. Btw, pazi da nisi zapoceo onaj stari HxH. 

Ovaj je sa Gon kao glavnim likom, 
A ima i OVA epizoda kao last mission, dolazi iza 26 - te. Frend mi reče da još izlaze epizode, a mesečini da je ovdje neko napisao da je neki dan završila.

A ima i OVA epizoda kao last mission, dolazi iza 26 - te. Frend mi reče da još izlaze epizode, a mesečini da je ovdje neko napisao da je neki dan završila.
Taj i gledam, treću epizodu počinjem nešto kasnije.
Do sada mi se jako sviđa.
Do sada mi se jako sviđa.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
moze li se gdje pogledati HxH ali s nasim prijevodom?
Ne vjerujem, teško je naći i na njemačkom, ja trenutno gledam na engleskom i super je.
http://www.animeflavor.com/node/22741
Došao sam do pete epizode, anime je super i treba ga svaki put pohvaliti kada se spomene.
http://www.animeflavor.com/node/22741
Došao sam do pete epizode, anime je super i treba ga svaki put pohvaliti kada se spomene.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
valjda nece biti problem pratiti na engleskom, a i svidja mi se bas
Ja sam pregledao 16 epizoda,
Vjeruj mi da neko i sa osnovnim poznavanjem engleskom može razumiti skoro sve.

Vjeruj mi da neko i sa osnovnim poznavanjem engleskom može razumiti skoro sve.
Došao sam do 76 epizode.
Uglavnom nemojte spojlati šta će se dalje dešavati, 

Hisoka je najbolji. GOAT arc u anime-u ti se bliži, toliko ti mogu reći a da ne spojlam. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤

Hisoka je jedinstven lik, genijalan.
Videcemo kako ces preziveti sledeci arc, koji je najduzi, ujedno ume postati dosta tezak nekima, ali najbitnije je da kvaliteta nece faliti, cak naprotiv. Vrlo jedinstven arc.
Došao sam do 86 ili 87 epizode, odmaram malo od hardcore gledanja. Pogledam sam novu epizodu Naruta, dobra je bila, samo što se anime zaista odužio.
Hisoka je sick, zaista,
Hisoka je sick, zaista,

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, kraljttbvb i 5 gostiju.