Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Saurman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2014, 18:03

Hendo je napisao/la:Saurman, nije 150 miliona nego 250 miliona i to funti je kupio igraca za ovo vremena sto je na klupi Liverpula.
Mislio sam na zadnji prelazni rok.

Zaista kad se pogleda koliko potrošio na igrače u svom mandatu, pa mogao se sastaviti dream team a ovamo kupuje Lovrena za 25 mil .:facepalm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 02 okt 2014, 18:14

Ja još sebi ne mogu da dođem od one sinošnje bruke :roll:
Čovječe, nije me ovako pogodio neki rezultat od onog bombardovanja od strane Hull Citya s početka novembra prošle godine.
Kako su uspjeli onako podbaciti i dozvoliti da Basel, koji u svakom prelaznom roku ostane bez najboljih nogometaša, totalno ih nadigra na terenu i ostvari potpuno zasluženu pobjedu. Pa koliko god bili oslabljeni i van forme onako nešto jednostavno ne smiješ sebi dozvoliti...neviđena bruka...
Mogu misliti kako su se tek osjećali oni navijači koji su doputovali u Švajcarsku da bi vidjeli utakmicu i dobru igru, a dobili su od igrača Liverpoola jedno veliko ništa...oni su sinoć bili sasvim sigurno i najbolji predstavnik ovog kluba...

slika
Joint_fc

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 okt 2014, 18:28

Suso se povrijedio bas kao i Sakho covjek bi rekao da nesto rade na treningu,dokle mislis ici Brendane,kad mislis stati,ovako vise ne ide :nene:

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... o.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 02 okt 2014, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 02 okt 2014, 18:33

BR bi se trebao prilagoditi trenutnom kadru igrača a ne forsirati isto ono što su igrali prošle sezone. Balotelli ima svoje prednosti i može biti koristan ali ovako kako je Rodgers koristi ne.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 02 okt 2014, 18:53

Marcus je napisao/la:BR bi se trebao prilagoditi trenutnom kadru igrača a ne forsirati isto ono što su igrali prošle sezone. Balotelli ima svoje prednosti i može biti koristan ali ovako kako je Rodgers koristi ne.
Balotelli je beskoristan kada je jedini u napadu...
Davno sam to napisao i to vidi svako, osim Rodgersa koji i dalje igra samo s njim u vrhu, nakon ozljede Daniela, i sa dosta ovih ofanzivnih veznih...to samo na papiru djeluje kao opasno, a zapravo malo toga je vidljivo na terenu...zboga toga ponajviše trpi vezni red koji je osuđen samo na Stivena i Jordana, a oni definitivno ne mogu sami igrati i držati cijelu sredinu terena...to se pogotovo osjeti u defanzivi...
Možda je i napravljena velika greška što se nije doveo klasični defanzivni vezni koji bi razbijao protivničku igru, ali Rodgers je nekada i previše tvrdoglav i ne odustaje o ove igre sa Skipperom na toj poziciji. Možda je to bilo dobro dok smo imali Suareza, pa nam nije ni smetalo što pobjeđujemo nekim ludim rezutatima kao npr. 3-2 ili 4-3, ali je to sada veliki problem...
Koliko je ozbiljna situacija u klubu dovoljno je pogledati današnje slike s treninga, gdje nema više smijeha i zafrkancije...samo se nadam da su se spustili na zemlju i vidjeli da i nisu toliko dobri kao što su izgleda mislili i da će ih ovo brukanje od Basela malo uozbiljiti u nastavku sezone...
Joint_fc

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 okt 2014, 19:18

zenicki scouseri; Kod Biroa imate radnju u kojoj mozete kupiti orginal dres Liverpoola za nekih 20-30 KM.
Celik!3,2,2.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 19:28

Zabi ga aSPAS :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 okt 2014, 19:34

gaston je napisao/la:Zabi ga aSPAS :mrgreen:
"Da je ovakvo nesto napravio na Anfieldu vjerovatno bi jos igrao tamo"- rece onaj na Areni

Vrati se Aspase, sve ti je oprosteno :pray:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 02 okt 2014, 19:53

Ja ne vidim neku preveliku razliku između Aspasa i Markovića osim što je ovaj drugi plaćen duplo više.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 20:03

Marcus je napisao/la:Ja ne vidim neku preveliku razliku između Aspasa i Markovića osim što je ovaj drugi plaćen duplo više.
Vidjet ces je.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 okt 2014, 20:04

Marcus je napisao/la:BR bi se trebao prilagoditi trenutnom kadru igrača a ne forsirati isto ono što su igrali prošle sezone. Balotelli ima svoje prednosti i može biti koristan ali ovako kako je Rodgers koristi ne.
Mislim da ovo nema neke prevelike veze sa kadrom i prilagodjavanjem. Mi ne trebamo igrati drugacije, vec igraci i Brendan moraju doci sebi, losa igra nije rezultat pogresne koncepcije, vec dobrog gubitka samopouzdanja, jedno pola tima. Ako ciljas na to, da se igra treba podrediti Balotelliju, tek smo ga onda najebali, I fear.

@kumalesic Pa igrao je sa dva u spicu, Borini mu bio partner i to je bio poprilican fail. Sa Lambertom je jos gora solucija jer je Rickie sporiji igrac, a u kontinuitetu moze da odigra dobrih 20-30 minuta. On je striktno back up opcija.

Sta preostaje, Lazar kao poluspic (sto je igrao skoro uvek pri rotacijama na utakmici), ili Sterling (ista situacija). Dakle ne vidim neke strikne alternative u tom pogledu, jer je to nebitno, mi u toku samog meca promenimo 2-3 formacije.

Vezni red fali jednog dobrog svestranog igraca, dobre klase, kada ovaj sadasnji vezni ne funkcionise harmonicno, kad je takav slucaj, sve mane se ispolje, a to su individualni nedostaci Gerrarda, Hendersona, Coutinha, ma da ne nabrajam, gotovo svih u vezi.

Nasa igra se i gradila na kolektivu, presingu, tranziciji, brzoj transformaciji, sada toga nema, mada ce biti ljudi koji ce govoriti da je Suarez bio sve to, how yes no.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 02 okt 2014, 20:26

Paradajz je napisao/la: Nasa igra se i gradila na kolektivu, presingu, tranziciji, brzoj transformaciji, sada toga nema, mada ce biti ljudi koji ce govoriti da je Suarez bio sve to, how yes no.
I meni je to bezveze kad se počne govoriti, kao Suarez sve sam radio, ostali statirali na terenu. Takođe kad se počne govoriti da je samo Alexis mogao zamjeniti Suareza, ma da je došao Messi ne bi nas pojačao jer ono sinoć što smo vidjeli nije bio tim.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 20:38

Origi zabio :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 21:57

Napadač madridskog Reala Karim Benzema u januaru će pojačati redove Liverpula, prenose ostrvski mediji. Tabloid Dejli Star navodi da je trofejni engleski klub prihvatio da u zimskom prelaznom roku za transfer francuskog reprezentativca isplati sumu od 38,8 miliona funti.

:hmmmmm:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 okt 2014, 22:05

Kakvi bi tek tada debili ispali, pa i ob nije timski igrac, ne igra odbranu, ne vrsi pritusak, trom je, promasi nemoguce...
Kocka je bačena

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 02 okt 2014, 22:15

gaston je napisao/la:Napadač madridskog Reala Karim Benzema u januaru će pojačati redove Liverpula, prenose ostrvski mediji. Tabloid Dejli Star navodi da je trofejni engleski klub prihvatio da u zimskom prelaznom roku za transfer francuskog reprezentativca isplati sumu od 38,8 miliona funti.

:hmmmmm:
pljacka :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 22:28

Hendo je napisao/la:Kakvi bi tek tada debili ispali, pa i ob nije timski igrac, ne igra odbranu, ne vrsi pritusak, trom je, promasi nemoguce...
Slazem se..

Policajac, ne rece ti meni jel vam glupost zaseban predmet na akademiji ili je u sklopu debilnosti i retardacije ?

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 02 okt 2014, 22:30

gaston je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Kakvi bi tek tada debili ispali, pa i ob nije timski igrac, ne igra odbranu, ne vrsi pritusak, trom je, promasi nemoguce...
Slazem se..

Policajac, ne rece ti meni jel vam glupost zaseban predmet na akademiji ili je u sklopu debilnosti i retardacije ?
rekao bih ti kad bih znao da me neces vise zamarati glupim pitanjima
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 okt 2014, 22:37

Dovesti Kobopljanku za male pare, Kondogbiu iz Monaca i Kramarica u januaru.
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 22:42

Hendo je napisao/la:Dovesti Kobopljanku za male pare, Kondogbiu iz Monaca i Kramarica u januaru.
Sto se mene tiče moze i Gilavugi :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.