RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

veteran71
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la veteran71 » 02 okt 2014, 17:40

drakensang je napisao/la:Bola sta je tebi. Siroki ima K A M P YEBENI K A M P i djeca imaju tri terena da na njima treniraju. Sta mi imamo? Sa izgradnjom terena za treniranje, biti ce vise zainteresovane djece i moci ce se normalno igrati na kartu omladinski pogon. ovako se poseri na sve te tvoje podatke. cao

Poserem se ja na Tebe glupava.....Ja sam jucer prije utakmice obisao pomocni teren....Nema brato tamo ni bagera ni radnika....razrovano pola terena na pocetku i sve stoji.....Umjesto 1.3 miliona lani budzeta Kluba i 1.5 ove godine, mogli smo malo smanjiti pridoslica i raditi na kampu..... I ne treba kamp da bi imao trenera golmana u omdainskoj skoli i kondicionog trenera....Kome vise spinujete ovdje i ispirete mozgove.... Siroki je napravio i stadion i kamp i uredio Klub i ozbiljno radi. Nije trosio pare na 15 igraca iz Srbije i bosanskih vukojebina..... probudite se Rodjeni... Ni Velez prije rata nije imao kamp....Bio je jedan kamp na Bunici ali su tamo bili Cesi i Poljaci ljeti, rostiljali i kupali se....djeci treba teren, lopta, oprema i treneri, pravi treneri i organizacija....YEBENA organizacija.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 02 okt 2014, 17:42

veteran71 je napisao/la:I još nešto....Otidjite na web stranicu NK Široki. Pogledajte sekciju Omladinska škola. Tamo su slike i imena članova svih selekcija od najmladje (pjetlici) do najstarije u sportskoj opremi, jednoobrazni i za izlozbu...tamo je i kadar omladinske skole koja osim više trenera ima i 2 fizioterapeuta, kondicionig trenera i trenera golmana?????

I onda se cudimo sto nasa djeca gube.....nemaju nikako trenera golmana u cijeloj omladinskoj skoli a o kondicionom i fizioterapeutima da ne pricam.....

Pustimo staru slavu i lovorike....Ucimo od onih koji su danas (nazalost) daleko ispred nas....Ne po tradiciji i imenu jer to ne mogu, ali po profesionalnosti, struci, organizaciji i rezultatima....
ma nema ni široki to, imaju ja mislim jednog trenera golmana koji radi jednom tjednom sa svim golmanima

+ mozda neki lik sto ide na svako gostovanje s djecom ako se kojim slucajem neko teze povrijedi da bude tu
to sto siroki ima u omladinskoj skoli to imaju i zrinjski i branitelj pa i vi sigurno , samo je problem vase skole u necemu drugom.. sarajevo i zeljo otimaju vam najbolje ko od sale, primjeri. sudo behram otiso u dinamo, brat mu seid u želju, đani salčin u sarajevo.. nesmiju to dopustit

njih trojica komotno su mogli sa 20 godina kad bi jos malo bolje se fizicki spremili nosit vasu igru, a pazi sta cu ti sad rec iduci takav slucaj ti je maid mrgan, u kadeta je vasih , momak je fizicki medju najjacim u svom godistu u regionu

imali ste generaciju 99 i 98 godista najjacu u drzavi i sve one koji su predvodili njihovu igru neko je uzeo

jos jedan problem i ja mislim da to ima samo u vas je da pioniri , predpioniri, kadeti , juniori treniraju na glavnom terenu gdje igra prvi tim .. eo ne znam dje to jos ima

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 02 okt 2014, 17:47

hifans je napisao/la:
veteran71 je napisao/la:I još nešto....Otidjite na web stranicu NK Široki. Pogledajte sekciju Omladinska škola. Tamo su slike i imena članova svih selekcija od najmladje (pjetlici) do najstarije u sportskoj opremi, jednoobrazni i za izlozbu...tamo je i kadar omladinske skole koja osim više trenera ima i 2 fizioterapeuta, kondicionig trenera i trenera golmana?????

I onda se cudimo sto nasa djeca gube.....nemaju nikako trenera golmana u cijeloj omladinskoj skoli a o kondicionom i fizioterapeutima da ne pricam.....

Pustimo staru slavu i lovorike....Ucimo od onih koji su danas (nazalost) daleko ispred nas....Ne po tradiciji i imenu jer to ne mogu, ali po profesionalnosti, struci, organizaciji i rezultatima....
ma nema ni široki to, imaju ja mislim jednog trenera golmana koji radi jednom tjednom sa svim golmanima

+ mozda neki lik sto ide na svako gostovanje s djecom ako se kojim slucajem neko teze povrijedi da bude tu
to sto siroki ima u omladinskoj skoli to imaju i zrinjski i branitelj pa i vi sigurno , samo je problem vase skole u necemu drugom.. sarajevo i zeljo otimaju vam najbolje ko od sale, primjeri. sudo behram otiso u dinamo, brat mu seid u želju, đani salčin u sarajevo.. nesmiju to dopustit

njih trojica komotno su mogli sa 20 godina kad bi jos malo bolje se fizicki spremili nosit vasu igru, a pazi sta cu ti sad rec iduci takav slucaj ti je maid mrgan, u kadeta je vasih , momak je fizicki medju najjacim u svom godistu u regionu

imali ste generaciju 99 i 98 godista najjacu u drzavi i sve one koji su predvodili njihovu igru neko je uzeo

jos jedan problem i ja mislim da to ima samo u vas je da pioniri , predpioniri, kadeti , juniori treniraju na glavnom terenu gdje igra prvi tim .. eo ne znam dje to jos ima
Ovo za Siroki imas sve na web sajtu...Prvi tim ima posebno trenera golmana, omladinska skola posebno...isto je i sa kondicionim i sa fizioterapeutima...imas i slike i imena...

sve ostalo si u pravu druze....nemam obicaj biti aktivan na forumima, ali citajuci ovdje sve ovo sam se registrovao i od tada trubim evo, otprilike isto sto i ti kazes....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 okt 2014, 17:59

Brato svaka čast pa imaš živaca pisati o ovim stvarima. Omladinska škola nam je 99,9% problema koje imamo. A pod tim ne mislim na uslove nego na neprofesionalizam i diletantski odnos. NIkakav vještački proizven uspjeh prvog tima ovo ne može sakriti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 02 okt 2014, 18:06

kimbo je napisao/la:

Brato svaka čast pa imaš živaca pisati o ovim stvarima. Omladinska škola nam je 99,9% problema koje imamo. A pod tim ne mislim na uslove nego na neprofesionalizam i diletantski odnos. NIkakav vještački proizven uspjeh prvog tima ovo ne može sakriti.
hvala tebi druze sto i ti imas zivaca da ukazes na prave stvari.....nema nas puno ovdje ali moramo se truditi da govorimo ISTINU a ne samo da hvalimo Upravu, trenere, malo falimo pa onda kao kudimo igrace....Pa ih onda opet hvalimo, jer ih je neko nas doveo...i tako dalje....
Nemamo djece, losi su im uslovi, nemamo navijaca na utakmicama, pa sta onda imamo????????????
Sareni lilihip koji se zove Evropa i koji bi mi kao trebali cuclati i svi govoriti superiska, superiska.....to je nama nasa Uprava dala da imamo Feju za Marsala....ja sam davno odrastao i imam SVOJE misljenje. i volio bih da sto vise razgovaramo cinjenicama i statistikom jer to je jedino pravo mjerilo a ne "imam pouzdane informacije iz uprave idu strasno dobre stvari u narednom periodu samo ne smijem pricati".... onda se drugi javi "posalji mi u PP majke ti".....dodijase brate. Ako treba ja sam za to da se svi ovdje predstavimo imenom i prezimenom i da govorimo onako kako jeste... u interesu naseg Kluba koji ovako kako sada stoje stvari NEMA BUDUĆNOST. Uvijek će imati najljepšu prošlost, ali bez djece nema budućnosti...a dok imamo 18 igrača sa strane za djecu nema mjesta...otidjite na jednu utakmicu Blagaja pa vidite dojučerašnje Veležove juniore i Acu Obada pa ce Vam sve biti jasno....

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 02 okt 2014, 18:12

Ovo je 2014. a ne 1980-e.Velez je jedan prosjecan klub u jadnoj BiH ligi.Velez vise ni u Mostaru nije najjaci..Zalosno ali istinito.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 okt 2014, 18:37

Bolan veteran 71 ja shvatam šta ti govoriš,i ja sam jučer vidio da je samo raskopan "pomoćni",a to za Široki što govoriš oni su to počeli raditi 96' i imaju podršku grada i privatnika u Širokom.A gdje je to Velež bio 96' pa do prije 2 godine.Pa mi do prošlu sezonu nismo bili ni blizu vrha ove lige,da ne govorim nije se znalo ni hoće li igrači na pripreme,a o platama su sanjali.Bolan Adis Obad kad je otišao u Oberhauzen nije ima'o za germe jedva do Njemačke se prebacio a bio nam tad glavni igrač.I ja bih volio da nam igra 11 igrača što su prošli našu školu,ali neće bogami još dugo dugo,u ostalom i rezultati omladinaca sve govore.Da bi postigli to što želimo treba pripremiti uslove za tu djecu,za te uslove treba para,a para nema ako nemaš sponzora,a sponzora nema bez rezultata prvog tima,a mi te rezultate nemamo.Sad da neko uloži 10 miliona da se napravi kamp za trening opet nebi imali veliki broj domaćih igrača za bar 5-7 godina.Problema ima,grešaka još više ali odjednom nam ne valja što smo pri vrhu a ne borimo se za opstanak,što smo koliko toliko stali na noge,ima brate i pozitivnih stvari nije sve crno kao što pišeš.
Već haj'mo malo popunit tribine u nedjelju,praznik je pa da malo dignemo posjetu na stadionu!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 okt 2014, 18:39

@veteran71

to ispada da si samo ti upravu? :roll:

pa hajde ti ispravi krivu Drinu, i šta treba da se sada sav uloženi trud u Velež baci u smeće, i da se sve uruši?

ako samo ti želiš dobro Veležu, a mi nešto pametujemo, dabogda ga ti vodio, ja ti to prvi želim od srca i da imaš uspjeha sa njim.

Moja rasparava sa tobom je završena.

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 02 okt 2014, 18:43

emil02in je napisao/la:Bolan veteran 71 ja shvatam šta ti govoriš,i ja sam jučer vidio da je samo raskopan "pomoćni",a to za Široki što govoriš oni su to počeli raditi 96' i imaju podršku grada i privatnika u Širokom.A gdje je to Velež bio 96' pa do prije 2 godine.Pa mi do prošlu sezonu nismo bili ni blizu vrha ove lige,da ne govorim nije se znalo ni hoće li igrači na pripreme,a o platama su sanjali.Bolan Adis Obad kad je otišao u Oberhauzen nije ima'o za germe jedva do Njemačke se prebacio a bio nam tad glavni igrač.I ja bih volio da nam igra 11 igrača što su prošli našu školu,ali neće bogami još dugo dugo,u ostalom i rezultati omladinaca sve govore.Da bi postigli to što želimo treba pripremiti uslove za tu djecu,za te uslove treba para,a para nema ako nemaš sponzora,a sponzora nema bez rezultata prvog tima,a mi te rezultate nemamo.Sad da neko uloži 10 miliona da se napravi kamp za trening opet nebi imali veliki broj domaćih igrača za bar 5-7 godina.Problema ima,grešaka još više ali odjednom nam ne valja što smo pri vrhu a ne borimo se za opstanak,što smo koliko toliko stali na noge,ima brate i pozitivnih stvari nije sve crno kao što pišeš.
Već haj'mo malo popunit tribine u nedjelju,praznik je pa da malo dignemo posjetu na stadionu!

Dobri moj prijatelju.....Nema popunjenih tribina bez dobre igre....I rezultata.....Posto Velez u zadnje 3 godine nema rezultata a u te tri godine je skrsio blizu 4 miliona maraka...to govori da para ima....ali te pare nisu otisle u omladinsku skolu nego u "pojacanja" ne bi li se nazor odmah doslo do rezultata.....ne ide to tako i nemojmo se vaditi na milione koji trebaju omladinskoj skoli....Uz dva tri momka koji sada tamo rade, treba otjerati pijance i neradnike, dovesti jos strucnih trenera i bice djece koja mogu u tim....Oa nemaju ni Gradina ni Obarska nikakve uslove pa Velez od njih kupi "pojacanja" za ovu sezonu iz njihove omladinske skole....Problem je koncepta i treba da shvatimo da svaki dinar dat djeci se vraca trostruko...krenimo od pocetka pomalo ne moramo milione odmah....

Eto i ti si vidio pomoćni i stanje u kojem je sada. Pa kako niko ne upita ovdje: Šta je više koga farbate.....otvarate radove, prikazujete nam na televiziji početak radova...ide se u Tursku po pare, pare skupljaju naši u dijaspori....MIP objavljuje radove i nakon toga ništa????? Objasnite raji šta se radi gospodo i drugovi iz Veleža.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 02 okt 2014, 18:45

Nemojte samo šupljake o mostarskoj djeci.Mostarska djeca su izgubila od Leotara 0:10, kao bojkotovali tada upravu radi dugova.Da bi ti isti magarci kasnije tužili klub i dobili pare na sudu (ko je god tužio), a što je najžalosnije sada neki opet rade u Veležu i tu su se uhljebili a moral i znanje su im upitni!!!

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 02 okt 2014, 18:48

AlemC85 je napisao/la:@veteran71

pa hajde ti ispravi krivu Drinu, i šta treba da se sada sav uloženi trud u Velež baci u smeće, i da se sve uruši?

ako samo ti želiš dobro Veležu, a mi nešto pametujemo, dabogda ga ti vodio, ja ti to prvi želim od srca i da imaš uspjeha sa njim.

Aleme ja sa tobom nisam ništa raspravljao. ja pišem na Forumu RSD o Veležu i svemu što u njemu i valja i ne valja. Ti imaš pravo da pišeš da sve valja. Krivu Drinu ne treba ispravljati, ona je iz Zvornika i nalazi se odmah iza Veleža na prvenstvenoj tabeli. Iz Tvog posta proizilazi da si ti jedan od ljudi koji vodi Velež. Vidiš ja sam jedan od onih koji mu pomažem stalno u posljednjih 20 godina svojim novcem a ne tudjim i nastavicu do groba jer ga volim.
Velež će biti i poslije mene i poslije Tebe. Ali bih ja volio da to bude Velež koji ima publiku, kojeg ljudi dolaze gledati s radošću....a ne puste tribine....loše predstave i salve psovki i uvreda od ono malo posjetilaca....

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 02 okt 2014, 18:52

anel81m je napisao/la:Nemojte samo šupljake o mostarskoj djeci.Mostarska djeca su izgubila od Leotara 0:10, kao bojkotovali tada upravu radi dugova.Da bi ti isti magarci kasnije tužili klub i dobili pare na sudu (ko je god tužio), a što je najžalosnije sada neki opet rade u Veležu i tu su se uhljebili a moral i znanje su im upitni!!!

Super si to izvukao....Vidi se da si pravi Rodjeni....Mostarska djeca su svojevremeno kad se u Klubu radilo kako treba (a to svakako nije period u kojem su izgubili od leotara) dobijala Zvezdu sa 5:0 ili Dinama sa 9:2.
I ova kuilava mostarska djeca su dobijala Zrinjski pod Bijelim brijegom pa su i prekidane utakmice jer je to ultrasima teško palo....
A ovaj sad velež, ili Donji Srem koji Vi kao hvalite - niti jedan udarac na gol pod Bijelim brijegom.
Pioniri gube od Dinama 19:0, juniori jučer od čelika 4:0 a prošle hefte od Radnika iz Bijeljine.... I to se dešava sada, kad je po tebi sve super....Cestitam, ne treba onda uopšte FORUM idemo slaviti na Musalu, ja častim....Povedite svih 29 navijača koji kupe kartu....Ili 154 člana Kluba koliko ih danas ima a 1925. godine je imao 3.500 članova....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 okt 2014, 18:57

veteran71 je napisao/la:

Aleme ja sa tobom nisam ništa raspravljao. ja pišem na Forumu RSD o Veležu i svemu što u njemu i valja i ne valja. Ti imaš pravo da pišeš da sve valja. Krivu Drinu ne treba ispravljati, ona je iz Zvornika i nalazi se odmah iza Veleža na prvenstvenoj tabeli. Iz Tvog posta proizilazi da si ti jedan od ljudi koji vodi Velež. Vidiš ja sam jedan od onih koji mu pomažem stalno u posljednjih 20 godina svojim novcem a ne tudjim i nastavicu do groba jer ga volim.
Velež će biti i poslije mene i poslije Tebe. Ali bih ja volio da to bude Velež koji ima publiku, kojeg ljudi dolaze gledati s radošću....a ne puste tribine....loše predstave i salve psovki i uvreda od ono malo posjetilaca....
ja shvaćam da si ljut i nezadovoljan, ali šta raditi? kao prvo nisam u Veležu, i kao drugo sve akcije koje su bile sam pomagao koliko sam mogao, ali to nije ni bitno sada, koliko je bitno ukazati na činjenicu da se klub još nalazi u fazi oporavka, jest da je sporo, ali šta možemo raditi?

kao da ja ne bih volio da Velež pobjeđuje redovno Široki, ali vidiš i sam da se bukvalno useru u gaće kada dođu na Pecaru. Ko je onda tu kriv? I još nešto svi mi volimo Velež na svoj način, ali jedno se ne smije nikada dopustiti, a to je gašenje kluba, jer i dan danas ima onih kojima je to želja.

Jedini način da se unaprijedi stanje, kako neko reče je da RA zakaže sastanak sa Mrkvom i Tanovićem i da se konačno kaže prava istina u vezi loših igara. To je trenutno jedino moguće, jer je još u toku sezona, a tek onda nakon 15 kola tražiti izvještaj struke i zahvala pojedinim igračima koji nisu zadovoljili.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 okt 2014, 19:02

@veteran ima i tvoje ali mane se rapa. Svi bi mi voljeli da imamo rapa i npr stadion u sjevernom da ta dijeca mogu prvo osjetit ljubav kad dodju na utakmicu sa 3-4-5 godina a u vrapcicima napravit kamp za mladje uzraste. Nisi ti koji je prvi uvidio gdje je problem ali ne zemo se vomgla kroz davijazi i brato biraj rijeci ako zelis pokusat nekome odgovorit ili si nezadovoljan necijom replikom. Ovde su svi momci prva liga i nema potrebe za tim
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 02 okt 2014, 19:02

AlemC85 je napisao/la:
veteran71 je napisao/la:

ja shvaćam da si ljut i nezadovoljan, ali šta raditi? kao prvo nisam u Veležu, i kao drugo sve akcije koje su bile sam pomagao koliko sam mogao, ali to nije ni bitno sada, koliko je bitno ukazati na činjenicu da se klub još nalazi u fazi oporavka, jest da je sporo, ali šta možemo raditi?

kao da ja ne bih volio da Velež pobjeđuje redovno Široki, ali vidiš i sam da se bukvalno useru u gaće kada dođu na Pecaru. Ko je onda tu kriv? I još nešto svi mi volimo Velež na svoj način, ali jedno se ne smije nikada dopustiti, a to je gašenje kluba, jer i dan danas ima onih kojima je to želja.

Jedini način da se unaprijedi stanje, kako neko reče je da RA zakaže sastanak sa Mrkvom i Tanovićem i da se konačno kaže prava istina u vezi loših igara. To je trenutno jedino moguće, jer je još u toku sezona, a tek onda nakon 15 kola tražiti izvještaj struke i zahvala pojedinim igračima koji nisu zadovoljili.

Vidiš sad već tvoja diskusija ima drugačiji ton, primjereniji raspravio medju ljudima koji vole svetinju koja se zove Velež. Odgovoriću ti detaljno jer sad nemam vremena odoh kupiti djetetu cipele ciciban da ne krivi tabane jer se nadam da ce i on jednog dana u velezovu omladinsku skolu. samo cu ti reci za gasenje....Ne boj se....nismo dali da se ugasi kad su bili najjaci....nisu mogli ni tenkovima.....ni pendrecima.... ni parama.... ni politikom poslije....ne damo mi to.... i cujemo se poslije NE DAMO DA SE UGASI ALI TO NIJE IZGOVOR DA TINJA

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 02 okt 2014, 19:05

RezervniGolman je napisao/la:@veteran ima i tvoje ali mane se rapa. Svi bi mi voljeli da imamo rapa i npr stadion u sjevernom da ta dijeca mogu prvo osjetit ljubav kad dodju na utakmicu sa 3-4-5 godina a u vrapcicima napravit kamp za mladje uzraste. Nisi ti koji je prvi uvidio gdje je problem ali ne zemo se vomgla kroz davijazi i brato biraj rijeci ako zelis pokusat nekome odgovorit ili si nezadovoljan necijom replikom. Ovde su svi momci prva liga i nema potrebe za tim

odgovoricu kasnije cim cipele kupuim. samo na brzinu, ja uvijek biram rijeci...pogledaj postove pa ces vidjeti......ako me neko od finih momaka posalje u k.....c ili kaze da se pos..ere na mene i ja mu istom mjerom vratim

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 02 okt 2014, 19:26

Bola Raja sta vam je majke mi moje. U redu je da se iznosi misljenje, ali majke it nemojte jedni druge vrijedjati, pa svi smo braca ovdje. Kad ste nervozni, idite karnite nesto.

Volim vas sve majke mi moje.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 okt 2014, 19:32

Veteran,sve to stoji ali nema mjesta vrijedjanju i totalno negativnoj atmosferi.Ako sam dobro upratio,registrovao si se neki dan i poprilično pljuješ po nama.Iznesi svoje impresije ali bez vrijedjanja.I ne hrani naše neprijatelje.Oni uzivaju u svemu ovome i vjeruj,pp je nekad ipak bolji nego iznošenje informacija koje hrane trolove,one koji mrze Velez.
Lp.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 okt 2014, 19:34

Tosre je napisao/la:Bola Raja sta vam je majke mi moje. U redu je da se iznosi misljenje, ali majke it nemojte jedni druge vrijedjati, pa svi smo braca ovdje. Kad ste nervozni, idite karnite nesto.

Volim vas sve majke mi moje.
Mlađi nek bace drkicu :urnebes: :urnebes: :rol:

Da izvine naša đavolica
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 02 okt 2014, 19:37

Nesto gledam onu nasu oficijalnu stranicu i onda gledam od nekih drugih klubova iz BiH pa stvarno kako nemogu naci osobu koja ce da uradi onu stranicu kako bog zapovjeda. Sve je nesto s brda s dola.
Pa ljudi nisu u stanju postaviti slike igraca i osnovne podatke!!!
Gledam Dusanu Hodzicu su stavili ovo:

Ime: Dušan Hodžić
Datum rođenja (dob): 31. Oktobar 1933 (80)
Broj dresa: 2
Pozicija: Odbrana

Pa to je prosto nevjerovatno!! Igrac ima 80 godina!! :facepalm: :facepalm:

Vidi se da nam treba pomoc u svim segmentima a ne samo u igri i ostalih hejbet stvari... :crazy:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.