Marcus je napisao/la:BR bi se trebao prilagoditi trenutnom kadru igrača a ne forsirati isto ono što su igrali prošle sezone. Balotelli ima svoje prednosti i može biti koristan ali ovako kako je Rodgers koristi ne.
Mislim da ovo nema neke prevelike veze sa kadrom i prilagodjavanjem. Mi ne trebamo igrati drugacije, vec igraci i Brendan moraju doci sebi, losa igra nije rezultat pogresne koncepcije, vec dobrog gubitka samopouzdanja, jedno pola tima. Ako ciljas na to, da se igra treba podrediti Balotelliju, tek smo ga onda najebali, I fear.
@kumalesic Pa igrao je sa dva u spicu, Borini mu bio partner i to je bio poprilican fail. Sa Lambertom je jos gora solucija jer je Rickie sporiji igrac, a u kontinuitetu moze da odigra dobrih 20-30 minuta. On je striktno back up opcija.
Sta preostaje, Lazar kao poluspic (sto je igrao skoro uvek pri rotacijama na utakmici), ili Sterling (ista situacija). Dakle ne vidim neke strikne alternative u tom pogledu, jer je to nebitno, mi u toku samog meca promenimo 2-3 formacije.
Vezni red fali jednog dobrog svestranog igraca, dobre klase, kada ovaj sadasnji vezni ne funkcionise harmonicno, kad je takav slucaj, sve mane se ispolje, a to su individualni nedostaci Gerrarda, Hendersona, Coutinha, ma da ne nabrajam, gotovo svih u vezi.
Nasa igra se i gradila na kolektivu, presingu, tranziciji, brzoj transformaciji, sada toga nema, mada ce biti ljudi koji ce govoriti da je Suarez bio sve to, how yes no.