FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 02 okt 2014, 12:29

sarajlija je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ocekujem jedno 4 milje vise bih iskreno volio ali tesko vidjet cemo u nedelju ulaz je slobodan iako je bajram svako moze odvojit 2h za svoj voljeni klub. ;) , tu cemo vidjet jeli do skupoce karata ili je nesto drugo u pitanju (ljenost)...
U pitanju je Bajram jarane.
Pa jesam li ja izostavio rijec bajram gdje ?, fino sam rekao da svako ko i ja moze izvojit 2 h otic pogledat tekmu i onda opet nastavit bajramsko druzenje sa najmilijim. ;)
Ne mora niko doci, nas 500 bolesnika i dovoljno.
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 12:31

@ frank upravo to :thumbup:

U-17: FK Slavija 0:2 FK Sarajevo
U-19: FK Slavija 3:5 FK Sarajevo

Svaka cast omladincima na pobjedi :D
04.10.2009 !!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 okt 2014, 13:29

Pozz raja :)
i ja da se reg.
jučer je bila jako dobra utakmica :thumbup:
Dugo nisam otišao na koševo a da se nisam sikirao i nervirao. Od prve do 90' nekako je sve izgledalo kao da ne mozemo kiksati. Mali Plakalo na golu je bio fenomenalan za svoje godine i broj nastupa. Koliko sam vidio imao je dva dobra istrcavanja, sjajnu odbranu.
Jako mi se sviđa što igramo dosta agresivno, počeli smo igrati fudbal!
Kodro je jedan veliki godspodin koji onako nama izgleda simpatično, blag,, inteligentan, ali kada uđe u svlačionicu, e tu dolazi neka druga ličnost :bow:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 02 okt 2014, 14:05

Benko je napisao/la:Pozz raja :)
i ja da se reg.
jučer je bila jako dobra utakmica :thumbup:
Dugo nisam otišao na koševo a da se nisam sikirao i nervirao. Od prve do 90' nekako je sve izgledalo kao da ne mozemo kiksati. Mali Plakalo na golu je bio fenomenalan za svoje godine i broj nastupa. Koliko sam vidio imao je dva dobra istrcavanja, sjajnu odbranu.
Jako mi se sviđa što igramo dosta agresivno, počeli smo igrati fudbal!
Kodro je jedan veliki godspodin koji onako nama izgleda simpatično, blag,, inteligentan, ali kada uđe u svlačionicu, e tu dolazi neka druga ličnost :bow:
Pusti ba analize, kad ces stec pravo nastupa?!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 okt 2014, 14:16

Hehehehheh :D
ma trebo bih igrati do 13., tada ističe ovaj rok za dostavu licence i uefa automatski daje dozvolu igracu za nastup dok se ne rijesi sudski spori i koji "cu" dobit i ovkao i onako :mrgreen:
a mozda i kinezi prije posalju , ko ce ga znati :)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 14:19

Dobro nam dosao Benko tebra :D

I hajde vise izludi me ovo cekanje tvoje daj malo aktiviraj se da zaigras, mi navijaci to cekamo :mrgreen:

Reci onim mongolcima da ne seru i neka posalju te papire :)
04.10.2009 !!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 okt 2014, 14:22

sarajlija je napisao/la:Dobro nam dosao Benko tebra :D

I hajde vise izludi me ovo cekanje tvoje daj malo aktiviraj se da zaigras, mi navijaci to cekamo :mrgreen:

Reci onim mongolcima da ne seru i neka posalju te papire :)
:D
neka, trazit ce i oni od nas Purića pa će 7 mjeseci čekati papire :mrgreen:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 okt 2014, 14:23

odevingi je napisao/la:Tufek je bio veliki igracina,ali kao trener je 0 nema autoriteta nikakvog i ama bas nikakvog trenerskog znanja pa cak ni za pomocnika,mi smo se u gradačcu uvjerili u to.lijep pozdrav i sretno u nastavku sezone
Emir nije možda za vođenje ekipe,ali zna Meho zašto ga je pozvao.Emir ima licencu,odličan je trener za pripremu utakmice snimanje protivnika a veoma dobro pozaje rad sa mlađim kategorijama,a i prijatelji su veliki Meho i Emir.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 okt 2014, 14:24

Vidim neki se kao hvale, a to sam cuo i nakon utakmice, da najveca zasluga za jucerasnju pobjedu pripada Kodri. Ja se ne bih potpuno slozio s tim. Ima zasluga samo zato sto je za veoma kratko vrijeme igrace uspio dici nakon poraza u Sirokom Brijegu. Ono sto smo juce mogli vidjeti na terenu smo gledali i na pocetku sezone. Znaci igraci su pokazali ono sto znaju. Kodre cu se dotaci na kraju a sad bih prokomentarisao igrace ponaosob.

Plakalo - Moglo se pretpostaviti da golama nece imati puno posla, jer travnicani nemaju nekih ambicija u Kupu, ali su opet igrali u najjacem sastavu valjda vjerujuci da mogu ponoviti igru kao u ligaskoj utakmici. Nasi im to ovaj put nisu dozvolili. Sto se tice Emira vidi se talenat, a ostalo ce doci vremenom. Imao je nekoliko pravovremenih istrcavanja tako da nismo morali strahovati. Dobro se postavlja na kornere, jedan je bio opasan, on je bio na lopti ali je jedan nas igrac prebacio na drugu stativu i tako malo zakomplikovao. Sve u svemu za svoj drugi nastup od pocetka moze dobiti visoku ocjenu. I ako ne dobija puno prilika ima samopouzdanja.

Tatomirovic - Za njega je svaka rijec suvisna. Bravo Ivane. :thumbup:

Dupovac - Hmm. Ja ne znam gdje je nestao onaj stari Amer. Haj sto ne pruza partije kako valja nego mu je i zalaganje na niskom nivou, a onda i ponasanje kao kapitena. Ni jednog razgovora sa sudijom. Baric skace da se tuce a on ko mlada stoji tamo i mirno posmatra. Bojim se da je kod kolega izgubio onaj kapitenski autoritet.

Baric - Odradio je solidno jucerasnju utakmicu. Mrlju na dosadasnji dio sezone baca ona utakmica u Bijeljini, ne samo zbog penala nego je kompletnu lose odradio. U defanzivi je bolji od Dzeme, ali Dzemo po meni ima bolji centarsut. Sve u svemu moze on odgovoriti zadacima u ovim "manjim" utakmicama.

Protic - Dobar je bio dok je imao snage.

Cimirot - Nije onaj stari Cimke, ali dobar je. Malo se ponekad zaleti u prodorima pa izgubi loptu, ali bori se sto je najbitnije. Trebao bi u nekim trenucima igrati malo grublje, djeluje nekad kao curica.

Radovac - Kao i Cimirot malo je preblag u igri. Vjerovatno zbog svojih godina i konstitucije je inferioran u duelima sa ovim starijim igracima. Juce je svaki duel sa onim celom izgubio, ali nekad svojim pasovima napravi dobru stvar. Asistencija kod gola u stilu Xavi-a. :D

Stojcev - On jemalo dosao sebi. Juce je odigrao dobru utakmicu. Koliko god mi njega kritikovali, prvi ja, juce se vidjelo kad je izasao koliko treba nasoj igri. Ako ga ne cuvaju moze svojim dodavanjem rijesiti utakmicu, a ako ga cuvaju obicno su to dvojica onda drugi imaju vise prostora. Jos to ne koristimo dobro ali ja vjerujem da hocemo.

Duljevic - Juce nije imao svoj dan, jer osim asistencije nista vise nije napravio a imao je nekoliko prilika u kojima je morao bolje reagovati.

Okic - Igrac utakmice. Osim tri gola vidjela se njegova zelja da se nametne novom sefu, a vjerovatno je i uspio.

Velkoski - jos uvijek luta i pored Dupovca juce je bio najslabiji na terenu.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Puric - Ni tamo ni ovamo, imao je jednu situaciju u kojoj je morao sutati pored igraca a ne u njeg.

Handzic - Ponovit cu ono sto sam pisao i prosle godine, izuzetno bezobrazan igrac,a u prilog mu ide i cinjenica da je za nekih 20-tak minuta napravio vise prekrsaja nego Radovac za cijelu utakmicu. Treba jos dobijati prilika da se pokaze.

Puzigaca - Premalo proveo na terenu da bi napisao neki zakljucak o njemu, mada mi o njemu sve znamo.

Kodro - I ako sam misljenja da ako smo morali mjenjati trenera trebali dovesti neko iskusnije ime juce je Kodro uradio nesto sto mi se jako svidja. U dva navrata daje savjet Okicu i on nekoliko minuta kasnije postize gol, a kasnije daje upustrva Farisu i on asistira za cetvrti gol, znaci u toku utakmice je uvidio odakle mozemo priprijetiti i postigli smo dva gola. To radi dobri treneri valjda ce i Meho biti takav.
A sva cast i za trening posle utakmice.

Pohvale i za gostujuce navijace :clap: :clap: :clap:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 okt 2014, 14:36

kako nije do kodre kad je uščuplić sa jačim sastavom igrao 2-2 sa ovim travnikom mada je travnik tu utakmicu mogao i dobiti... apsolutno nista nisu jucer napravili izuzev jedne prilike kod 3-0 za nas :)
Ja bas suprotivno misli, ovo je jako puno do Kodre koji je priblizio krila i zadnje vezne odbrani i imamo sad brzu transformaciju

Cimirota, Velkoskog je unistio Uščuplić, jednog je forsirao ja mislim i ka dje spavao da je igrao, a drugog je zavalio pola godine na krilo... izgubio totalno osjecaj za prostor i gol...

Jos ce kodro da iskiše Dzenanovu taktiku jedno dvije tri tekme, dok igraci ne shvate da nisu u FK kafana i zajebacija nego u FK Sarajevo :) <

ps. Barić i Bijeljini nije kriv za penal je r penal nije postojao :)

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 02 okt 2014, 15:02

Benko je napisao/la:kako nije do kodre kad je uščuplić sa jačim sastavom igrao 2-2 sa ovim travnikom mada je travnik tu utakmicu mogao i dobiti... apsolutno nista nisu jucer napravili izuzev jedne prilike kod 3-0 za nas :)
Ja bas suprotivno misli, ovo je jako puno do Kodre koji je priblizio krila i zadnje vezne odbrani i imamo sad brzu transformaciju

Cimirota, Velkoskog je unistio Uščuplić, jednog je forsirao ja mislim i ka dje spavao da je igrao, a drugog je zavalio pola godine na krilo... izgubio totalno osjecaj za prostor i gol...

Jos ce kodro da iskiše Dzenanovu taktiku jedno dvije tri tekme, dok igraci ne shvate da nisu u FK kafana i zajebacija nego u FK Sarajevo :) <

Mogao se rijesiti lopte tri puta prije penala.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 15:19

Benko je napisao/la:kako nije do kodre kad je uščuplić sa jačim sastavom igrao 2-2 sa ovim travnikom mada je travnik tu utakmicu mogao i dobiti... apsolutno nista nisu jucer napravili izuzev jedne prilike kod 3-0 za nas :)

Kodro :salut: :salut:
To sam i ja govorio za Barica kada su ga svi pljuvali poslje te utakmice. Da je njihov igrac odglumio faul a sudija nasjeo. Protiv jacih protivnika koji vise napadaju po krilima je bolji Baric nego Dzemo.
@hilmo :salut: :salut:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 okt 2014, 15:35

hilmo, skontaj malo šta pišeš jer nisi sekunde u pravu
Dženo je shebo ovu ekipu mrcvareči prvih 12-13 igrača mjesecima. Drugo, shebo je ovu ekipu sa svojom idiotskom postavkom i na kraju, shebo nam je igru taktičkim.idiotizmom i lutanjem u traženju istog

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 02 okt 2014, 15:44

hilmo je napisao/la:Vidim neki se kao hvale, a to sam cuo i nakon utakmice, da najveca zasluga za jucerasnju pobjedu pripada Kodri. Ja se ne bih potpuno slozio s tim. Ima zasluga samo zato sto je za veoma kratko vrijeme igrace uspio dici nakon poraza u Sirokom Brijegu. Ono sto smo juce mogli vidjeti na terenu smo gledali i na pocetku sezone. Znaci igraci su pokazali ono sto znaju. Kodre cu se dotaci na kraju a sad bih prokomentarisao igrace ponaosob.

Plakalo - Moglo se pretpostaviti da golama nece imati puno posla, jer travnicani nemaju nekih ambicija u Kupu, ali su opet igrali u najjacem sastavu valjda vjerujuci da mogu ponoviti igru kao u ligaskoj utakmici. Nasi im to ovaj put nisu dozvolili. Sto se tice Emira vidi se talenat, a ostalo ce doci vremenom. Imao je nekoliko pravovremenih istrcavanja tako da nismo morali strahovati. Dobro se postavlja na kornere, jedan je bio opasan, on je bio na lopti ali je jedan nas igrac prebacio na drugu stativu i tako malo zakomplikovao. Sve u svemu za svoj drugi nastup od pocetka moze dobiti visoku ocjenu. I ako ne dobija puno prilika ima samopouzdanja.

Tatomirovic - Za njega je svaka rijec suvisna. Bravo Ivane. :thumbup:

Dupovac - Hmm. Ja ne znam gdje je nestao onaj stari Amer. Haj sto ne pruza partije kako valja nego mu je i zalaganje na niskom nivou, a onda i ponasanje kao kapitena. Ni jednog razgovora sa sudijom. Baric skace da se tuce a on ko mlada stoji tamo i mirno posmatra. Bojim se da je kod kolega izgubio onaj kapitenski autoritet.

Baric - Odradio je solidno jucerasnju utakmicu. Mrlju na dosadasnji dio sezone baca ona utakmica u Bijeljini, ne samo zbog penala nego je kompletnu lose odradio. U defanzivi je bolji od Dzeme, ali Dzemo po meni ima bolji centarsut. Sve u svemu moze on odgovoriti zadacima u ovim "manjim" utakmicama.

Protic - Dobar je bio dok je imao snage.

Cimirot - Nije onaj stari Cimke, ali dobar je. Malo se ponekad zaleti u prodorima pa izgubi loptu, ali bori se sto je najbitnije. Trebao bi u nekim trenucima igrati malo grublje, djeluje nekad kao curica.

Radovac - Kao i Cimirot malo je preblag u igri. Vjerovatno zbog svojih godina i konstitucije je inferioran u duelima sa ovim starijim igracima. Juce je svaki duel sa onim celom izgubio, ali nekad svojim pasovima napravi dobru stvar. Asistencija kod gola u stilu Xavi-a. :D

Stojcev - On jemalo dosao sebi. Juce je odigrao dobru utakmicu. Koliko god mi njega kritikovali, prvi ja, juce se vidjelo kad je izasao koliko treba nasoj igri. Ako ga ne cuvaju moze svojim dodavanjem rijesiti utakmicu, a ako ga cuvaju obicno su to dvojica onda drugi imaju vise prostora. Jos to ne koristimo dobro ali ja vjerujem da hocemo.

Duljevic - Juce nije imao svoj dan, jer osim asistencije nista vise nije napravio a imao je nekoliko prilika u kojima je morao bolje reagovati.

Okic - Igrac utakmice. Osim tri gola vidjela se njegova zelja da se nametne novom sefu, a vjerovatno je i uspio.

Velkoski - jos uvijek luta i pored Dupovca juce je bio najslabiji na terenu.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Puric - Ni tamo ni ovamo, imao je jednu situaciju u kojoj je morao sutati pored igraca a ne u njeg.

Handzic - Ponovit cu ono sto sam pisao i prosle godine, izuzetno bezobrazan igrac,a u prilog mu ide i cinjenica da je za nekih 20-tak minuta napravio vise prekrsaja nego Radovac za cijelu utakmicu. Treba jos dobijati prilika da se pokaze.

Puzigaca - Premalo proveo na terenu da bi napisao neki zakljucak o njemu, mada mi o njemu sve znamo.

Kodro - I ako sam misljenja da ako smo morali mjenjati trenera trebali dovesti neko iskusnije ime juce je Kodro uradio nesto sto mi se jako svidja. U dva navrata daje savjet Okicu i on nekoliko minuta kasnije postize gol, a kasnije daje upustrva Farisu i on asistira za cetvrti gol, znaci u toku utakmice je uvidio odakle mozemo priprijetiti i postigli smo dva gola. To radi dobri treneri valjda ce i Meho biti takav.
A sva cast i za trening posle utakmice.

Pohvale i za gostujuce navijace :clap: :clap: :clap:
Promjeni sport, jer se u fudbal očigledno ne razumiješ, imao si izvala i ranije ali ova zaslužuje da se spomene. Ne brukaj se. Berberović da je odigrao tekmu kao što je Barić juče, mislim da bi ga ti s Barcom povezivao. Dženo je uništio momke, bukvalno, trebat će im još dosta da se vrate potpuno na psihičkom, a bgm i na fizičkom planu. Pogledaj gdje stoje naša krila kad protivnik ima loptu, i koliko brzo otvaraju prostor kada poprilično agresivni juče Cimirot i Radovac uzmu loptu.
FKS 1946 !

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 02 okt 2014, 15:58

hilmo dobra roba :mrgreen: :lol:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 02 okt 2014, 16:20

Ma jok, nije do Kodre, ovo je jucer Dzenina pobjeda :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 okt 2014, 16:24

HzCZ je napisao/la: Promjeni sport, jer se u fudbal očigledno ne razumiješ, imao si izvala i ranije ali ova zaslužuje da se spomene. Ne brukaj se. Berberović da je odigrao tekmu kao što je Barić juče, mislim da bi ga ti s Barcom povezivao. Dženo je uništio momke, bukvalno, trebat će im još dosta da se vrate potpuno na psihičkom, a bgm i na fizičkom planu. Pogledaj gdje stoje naša krila kad protivnik ima loptu, i koliko brzo otvaraju prostor kada poprilično agresivni juče Cimirot i Radovac uzmu loptu.
Jesam li ja to negdje rekao da je Baric juce lose odigrao, ili da je Dzemo igrac svjetske klase?
Sto se tice Radovca i Cimirota je vise opci stav za dosadasnji dio sezone, ali se juce moglo vidjeti isto.
Za poziciju zadnjeg veznog moraju igrati malo agresivnije.

P.S. Bas me interesuje sta cete pisati nakon dva tri kiksa Kodre?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 16:31

@hilmo
Sto se tice kako je koji igrac igrao mislim da ima puno istine po meni. Samo pusti Kodru samo neka radi svoj poso :thumbup: :thumbup: Ja imam nekakav dobar osjecaj oko njega.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 okt 2014, 16:36

Sinoc igrali

Emir Plakalo 19
Samir Radovac 18
Faris Handzic 19
Gojko Cimirot 21
Haris Duljevic 20

Sve mladi momci.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 okt 2014, 16:37

Ajax je napisao/la:@hilmo
Sto se tice kako je koji igrac igrao mislim da ima puno istine po meni. Samo pusti Kodru samo neka radi svoj poso :thumbup: :thumbup: Ja imam nekakav dobar osjecaj oko njega.
Kodro ima moju podrsku, ali ako svo vec mjenjali trenera trebao nam je neko iskusniji (Jarni - tri mjeseca, Dzeno - sest mjeseci). Ne zelim vise da se treneri uce u FK Sarajevo. Malo mi je glupo bilo juce slusati i na tribinama frazu: "Vec se vidi Kodrin rukopis". Da, kako da ne. Imam osjecaj da cu na kraju biti ja opet onaj koji ce govoriti da Kodro treba ostati.
Niko sretniji od mene ako mi do kraja ne budemo imali poraz.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Noke995, propoklopac i 44 gosta.