Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

10DelPiero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la 10DelPiero » 02 okt 2014, 12:28

To je to sto oni rade svaku tekmu, nevjerovatno ali kao osice po 2 ili 3 igraca pri primanju lopte na protivnicima. U Torinu ce takoder biti tesko ali nadam se da ce ipak presudit domaci teren u nasu korist :)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 02 okt 2014, 12:30

PeleFerguson je napisao/la:Realno zasluzen poraz.Juventus sinoc nije sutnuo ka golu Atletica kako treba i sa takvom igrom se moralo ocekivati da ce taj gol Atletica doci kad tad.Nazalost dosao je pred kraj utakmice.

Pravi test za ovu ekipu ce biti Pirej,jer realno Juve je dosta slabija ekipa od Atletica i tu su se samo rijetki mogli nadati necemu.
Onda su i Barcelona i Real DOSTA slabije ekipe? ;)

@IlCapitano
E tu ih je bas otresao obojicu :)

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 02 okt 2014, 12:32

Ma mi igramo sa 2 ofanzivna igrca to su Tevez i Llorente, i to je problem ove formacije,
i dok god igrali ovako ne ocekujte puno u LP, u ligi nam prolazi dokle ce ne znam al prolazi.
Pogledas postavu od sinoc i sve ti je jasno imas 3 stopera 2 beka teski defanzifci,veznjaci
nam svi vise defanzivni nego ofanzivni.Dovoljno je da pogledate bilo koji drugi klub u LP
svak igra sa 3 ili 4 ofanzivca.Pogledajte Chelsea protiv Sportinga Costa,Hazard,Oscar,Schurrle
4 igraca koja su strasna naprijed a veze nemaju nazad ali to prolazi u Lp.

Forza Juve :bih:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 02 okt 2014, 12:59

iako smo izgubili nisam razočaran,borili su se k'o lavovi,meni kao navijaču to je najbitnija stvar.
U naredne 3 tekme u LP očekujem svih 9bod.,mada i 7b.bi bilo dovoljno pa onda opušteno odigrati sa atl.mad.za 1 poziciju u grupi.

vidim llorentea se kritikuje,ja nemam srca za to kad vidim momka koliko se bori sa protivničkim stoperima,još kod Maxa,kako se meni čini,tevez djeluje slobodnije,samim tim češće se vraća po loptu ostavljajući fernanda samog pred protivničkim šesnaestercem

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 02 okt 2014, 13:17

Još jedna stvar, Evra je jučer djelovao kao kakav junior, ni jedan put nije ni probao probit bok, ubačaj za gol je pao s njegove strane, njega nigdje...
Peluso je bio limitiran u napadu, ali je barem bio borben i dobar u skoku, ispada da smo zamjenili gorim :roll:

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 02 okt 2014, 13:26

Racunica je jasna..iz dvomeca sa grcima i protiv malmea se MORA uzeti 7 bodova..a ni 9 nije nerealno ocekivati.
#ALLEGRIOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 02 okt 2014, 15:57

Marvin je napisao/la:
asr_pd je napisao/la:Nadam se da se nakon ovakve borbe Juve neće stići oporaviti do subote :D
Mislis nedjelje i Rome?
Iskreno vise me zanima zavrsna utakmica sa Malemeom nego ova sa Romom.
I kod mene ista stvar, izgubilo draz nakon tri sezone, nije kao ona prva sa Conteom, covjek hoce vise a to je LP, pa mi Malme i Grci ce predstavljat hit sezone.
Sa Romom.... kako god, tek je pocetak sezone a vala samo mi je bitno da se igraci ne povrijede.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 02 okt 2014, 16:11

korisnikforuma je napisao/la:Još jedna stvar, Evra je jučer djelovao kao kakav junior, ni jedan put nije ni probao probit bok, ubačaj za gol je pao s njegove strane, njega nigdje...
Peluso je bio limitiran u napadu, ali je barem bio borben i dobar u skoku, ispada da smo zamjenili gorim :roll:
Peluso barem osakati protivničkog igrača i time doprinese igri a Evra je igrač manje po lijevoj strani :kafa:
Sa 4 pozadi vjerujem da bi bio bolji, ovako jok, kriminalan je.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 okt 2014, 16:17

ma Evra jos uvijek nije usvojio kretnje u formaciji 3-5-2, on se krece jos uvijek kao bek u formaciji sa 4 nazad..a malo su razlicite kretnje bekova u te 2 formacije sto se najbolje vidi po Listajteru...Evra uglavnom stoji ili siroko ili visoko, ali poenta je da stoji i ceka loptu sto uglavnom radi bek u 4-3-3, protrci i zauzme svoju poziciju ili ostane nazad cuva igraca...nema konstatnih kretnji gore-dole bez lopte i ulaska u prostor kao sto to radi Listajner, bek u ovoj formacija mora non stop to da radi a Evra to jos uvijek ne zna ili nece ili ne moze..pitanje je koliko on zeli u ovim godinama da se prilagodjava potpuno novom sistemu igre
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 02 okt 2014, 16:44

:evil:
Gio-Llorente-Tevez

Pepe-Tevez-Coman

Morata-Llorente-Tevez

Gio-Tevez-Coman

Gio-Tevez-Coman
....Llorente

Pereyra-Tevez-Coman
.........Morata

....Coman
Tevez-Llorente

.......Gio
Morata-Tevez
Toliko dobrih rješenja u napadu, ali oni moraju sa 5 defanzivaca igrati :roll:
Ok je to za ligu, ne mogu biti nezadovoljan..ali bio bi sretan, kao i većina, da se bar u nekim nebitnim utakmicama, isproba nešto ofanzivnija formacija.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 02 okt 2014, 18:00

Ma Evra jednostavno nije više na fizičkoj razini koju zahtjeva tempo vrhunskog nogometa, svojim iskustvom to nadoknadi u utakmicama protiv nekih levata tipa Cesena ili Atalanta, ali Atletico je druga galaksija za njih.
Kwadwo, koliko god nekad bude loš u ofenzivi, toliko nikad ne ispada nazad, i uvijek traži rješenje prema naprijed, za razliku od Evre koji je valjda 95% dodavanja dodao Bonucciju i Chielliniju, a stranu je probio točno nijednom...
Jučer nam je to bio jedan veliki minus, uz Vidala koji igra valjda na 50% svojih mogućnosti, a protiv ekipa kao Atletico to je pitanje pobjednika ili gubitnika. :kafa:

Po meni Evri nema pomoći, ni sa 4 po zadi on nebi bio puno bolji, pa ovdje stoji praktički na centru, pa istog ne prijeđe dva puta, za razliku od Lichta za kojeg ne znaš jeli krilo ili bek, svugdje ga ima...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 okt 2014, 18:15

Morata lakše ozlijeđen i najvjerovatnije propušta Romu :? , Caceres rovit, ali bi mogao stisnuti zube i najgore, Barza ide na specijalistički pregled, navodno i dalje osjeti bol. Šteta, toliko ga očekujem, ali povreda uzima danak.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 okt 2014, 18:21

Pogba je napisao/la:Morata lakše ozlijeđen i najvjerovatnije propušta Romu :? , Caceres rovit, ali bi mogao stisnuti zube i najgore, Barza ide na specijalistički pregled, navodno i dalje osjeti bol. Šteta, toliko ga očekujem, ali povreda uzima danak.
Morata sinoc se povredio odmah kad je usao
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 okt 2014, 18:29

Sve se bojim da od Barzaglija kakvog smo znali zadnje 3 godine više ništa nema. Još prošle godine su se vidjele manje posljedice učestalih ozljeda, bojim se da će sad grohnuti skroz. :(

[youtube][/youtube]

:(
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 02 okt 2014, 20:11

To bi bio ogroman hendikep :roll:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 02 okt 2014, 23:05

slika

:clap: :clap:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 02 okt 2014, 23:26

:lol: :clap:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 03 okt 2014, 11:57

:urnebes:
Allegri je gospodin!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 okt 2014, 12:02

Rugani ce biti pozvan u A tim repke za sljedece meceve. :clap:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 okt 2014, 14:20

Vucinic: "Juve-Roma? I'd like to play for Garcia but I support Juve."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.