Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
I sta ta slika dokazuje? Jel bitnija brojka ili je bitnije koliko je tih penala zaista postojalo?Dzoni je napisao/la:Saberi semessilla je napisao/la:Mani mi se tog drkanja statistike.
Znam da je pomalo offtopic, ali fakat čudna večer. Provjeri i promašaj Aubameyanga, komedija.Mozambik je napisao/la:
Sad sam vidio promasaj Calhanoglua, izvinjavam se Chicharitu![]()
Iako je Chicha broj 2 sigurno.
Bolje da nisam vidio, sad nikako da se odlucim koji je veci levatUnknown Genius je napisao/la:Znam da je pomalo offtopic, ali fakat čudna večer. Provjeri i promašaj Aubameyanga, komedija.Mozambik je napisao/la: Sad sam vidio promasaj Calhanoglua, izvinjavam se Chicharitu![]()
Iako je Chicha broj 2 sigurno.
Kučko mazohisticna.messilla je napisao/la:I sta ta slika dokazuje? Jel bitnija brojka ili je bitnije koliko je tih penala zaista postojalo?Dzoni je napisao/la:Saberi semessilla je napisao/la:Mani mi se tog drkanja statistike.
Usput zayebancija je bila, ali mi je i dalje zanimljivo kako se lozite na takve stvari iako je sve poprilicno ocigledno.
Jao samaranja majko draga. Hvala ti Dzoni za ove pljuske.
AlfredBorden je napisao/la:valja nabit ove maksume veceras, tacno mi ih skoro pa zao
kakva je to pljuska bila kad se sjetimClutch je napisao/la:Dzoni ih redovno šamara..kad se sjetim Bartre oj
![]()
Dzoni je napisao/la:I od mene Bajram Serif Mubarek Olsun.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.