FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 01 okt 2014, 22:34

realno, skoro, skoro isto bi bilo i sa 1-0.

a šta znaš šta može biti za 20 dana, nije baš tako davno bilo ni kad smo imali 5 bodova iz prve 4 tekme, a ovdje vas većina tražila adžemovu ostavku.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 okt 2014, 22:35

ево " " ":

- с " $ ' " $ је $ " $ врста терета за " " " %, ? " је $ $ ' $ ' је $ пао " " с & " " ? ' " & је ¥ у $
- пораз " не ? ? & " $ "
- вјероватно - " $ " " &, ' $ се " на првенство $ су ' ' - % $ " 3. ' него $ & & се ' " $ " $ $ " " у ?
-вагнер је " & &, " & ' ¥
- " " ? ? ? ? ? ", ? ето на ' " се ? $ ' $ ?, " " & ? ?
- ? горе ", " & $ на $!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 01 okt 2014, 22:49

Jovo objasnio.

Nisam imao priliku gledati. Sta kazete na igru Pandze, kakav je bio?

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 okt 2014, 22:51

@ Toronto sto ti to treba jer vidis evo ja npr sam juce pozelio srecu da pobjedite nadji moje postove, a sad lafo ti lud i prozivas da samo zakuhas. :facepalm: , kone izvinite na ovome morao sam ovom balavcu odgovorit sretno u revnasu i mozete nadoknadit ovaj poraz. , i proci dalje svim srcem uz vas realno ovo govorim! :salut:
04.10.2009 !!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 01 okt 2014, 23:24

@Željooooo :thumbup: Odlična analiza, ni ja ne bih bolje. ;)
[youtube][/youtube]
Rudar uvertira za Željezničar
U nedjelju nas očekuje derbi desetog kola Premijer lige BiH u kome ćemo ugostiti Željezničar. To je za nas veoma važan meč tako da ću najvjerovatnije u Omarskoj odmoriti nekoliko iskusnijih igrača ...
Borac se maksimalno ozbiljno priprema za utakmicu s´ nama.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 okt 2014, 00:04

Sad malo hladne glave. Za vikend u BL po bod, to bi bio lijep iskorak ka nasem cilju u ovoj sezoni, a to je izlazak u Evropu. Sto se Kupa tice, u revansu izvesti opet najjacu ekipu, dat sve od sebe, pa sta bude.. pobjeda bi nam znacila na psihickom planu, cak i ako ne prodjemo, samo da vide igraci da mogu dobit Siroki, ako budu mogli, s ovom igrom nece ici...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 02 okt 2014, 00:14

Ovaj prvi gol sjecam se na grbavici ove godine , znaci potpuno isit.. Jel moguce frajer nam dva puta u roku 2 mjeseca dadne potpuno isti gol , tj u petercu glavom... a frajer metar i sumska jagodica al et :eh:

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 02 okt 2014, 00:44

imaju li gdje golovi?

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 02 okt 2014, 03:20

Šteta, 10 minuta do kraja imali smo 0:0, a onda primimo dva gola. Za niz manje-više, niko to neće moći stići ionako, kao što već neki rekoše; i za kup manje-više, jeste da je tek osmina finala, ali ispasti od Širokog nije sramota. Žao mi je prije svega što je ovdje dobar rezultat mogao biti dodatni vjetar u leđa pred nastavak prvenstva, u kojem ćemo imati nekoliko težih utakmica, a ovo danas, tj. već jučer, bila je prilika da pokažemo da smo unaprijedili našu igru i da se možemo nositi i s najboljima. I nosili smo se ok 80 minuta. Nije to bilo ništa posebno dobro, bilo je dosta grešaka, ali ipak nismo ga primili, a nešta smo i pokušavali naprijed. Nismo zaslužili ovoliki poraz na kraju, ali je.bi ga, jesmo nešto napredovali u odnosu na početak prvenstva, ali ovo nam je pokazatelj da to još uvijek nije dovoljno i da moramo pokušati biti još bolji.
FK Željezničar 1921

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 okt 2014, 07:08

Kolko paja toliko muzike.Dakle i ova godina ce proc bez trofeja.Hajde nema veze imamo dovoljno samo da nam se ne oduzi ovo bez trofeja.Ja sam halalio i ovu sezonu ali iducu necu jer ako sad nismo ustedili necemo nikad.Pa prodali smo za 3 godine kompletan tim aki ne i vise.Dakle ove godine nemora ni evropa ako cemo sa ovim timom igrat.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 02 okt 2014, 08:11

vecina komentara na ovom forumu k'o EKG. Od nebesa do ponora. Od utakmice do utakmice.
Halo ba ljudi pa mi nismo dominirali ni sa Radnikom, ni sa Drinom, ni sa Zvijezdom. Ne znam sta sad toliko halabuke.
Valjda nam je jasno koliki nam je potencijal. U tome smo svi slagali na pocetku sezone.
Imamo sta imamo i to je to.
Ja se ponavljam toliko o fizickoj spremi da sam sam sebi dosadio. Kad vec nisi kvalitetan onda brate trci duplo vise pa ces nesto napraviti, to je nas problem. Jer kvalitetniju odbranu nemamo. Dakle idi na snagu,"al dzaba ja to tebi pricam". To je sad do struke. Ne kazem da je Adzem krivac ( ja za sada vrlo zadovoljan njegovim radom) ali mu to prebacujem, brate moze ih malo pocerat uzbrdo svaki trening.
I ono sto ne pokrivamo igrace i sto nam bjeze i sto su ih tako lako izbacivali i pravili dodavanja bez problema na ovoj tekmi ja sve prebacujem na kondiciju. Mozga imas kolko imas al snagu mozes nabaciti.
Koliko su nam visokih lopti uzeli u prvom poluvremenu, gotovo sve. A sto? Ne guras se, ne skaces visoko.Jasno.
Protiv Borca zaigrat muski i vratit se mentalno, mada je i bod super.
Sirokom svaka cast, za ovu nasu ligu su odlicni. **** tako je.

Ne trebamo se previse sje...at ja vjerujem da ce mo do kraja sezone ostvarit zacrtano. Imamo za to.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 okt 2014, 08:42

nikakva snaga i trka ne sprečavaju golove koje smo primili juče. a spriječilo bi ih 20% više znanja o elementarnom postavljanju u odbrani u fudbalskoj igri.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 okt 2014, 08:49

Odbrana je stvarno kritična, pa nama Wagner 2 puta zabija gol glavom, ulazi u 16m kao da nema nikog ispred njeg. Nevjerovatno
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Dino1921
Kontakt:

Post Postao/la Dino1921 » 02 okt 2014, 09:38

Pozdrav plavoj braci :D :D
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...

ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 okt 2014, 09:46

Jakupović sudi u Banja Luci :facepalm: :thumbdown:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 okt 2014, 09:48

Dino1921 je napisao/la:Pozdrav plavoj braci :D :D
Dobro nam došao. :D

Dino1921
Kontakt:

Post Postao/la Dino1921 » 02 okt 2014, 09:51

terabajt je napisao/la:
Dino1921 je napisao/la:Pozdrav plavoj braci :D :D
Dobro nam došao. :D
Bolje vas nasao :P
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...

ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 02 okt 2014, 10:01

Buba00 je napisao/la:Ovaj prvi gol sjecam se na grbavici ove godine , znaci potpuno isit.. Jel moguce frajer nam dva puta u roku 2 mjeseca dadne potpuno isti gol , tj u petercu glavom... a frajer metar i sumska jagodica al et :eh:
Nadavao se Wagner takvih golova u ligi i kupu, brojnim momcadima, nije to samo do vas, mada vam jest losa obrana i tu treba traziti rezove i korekcije. Vecina ga podcijeni bas zbog te visine, medjutim njegova procjena leta lopte, osjecaj za prostor, inteligencija i skok su nevjerojatni, bolji je glavom od vecine igraca u ligi, a evo ako izuzmes stopere i nas je najopasniji skakac u napadu, koliko god to nekome zvucalo neobicno, tko prati dobro to zna.

Zeljeznicar je odigrao dosta prosjecno, nismo ni mi odigrali puno bolje, ali opet i sa pola snage dobijemo utakmicu na rutinu cim je uslo par prvotimaca u nastavku. Valjda ce biti dovoljno za prolazak, ali, kao sto vec rekoh prije samog meca, ja bih bio zadovoljan da udjemo svjezi u nastavak lige, pa taman ispali od Zeljeznicara, jer puno bitnije mi je (a vjerujem i igracima), da idemo na osvajanje lige ponovno.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 02 okt 2014, 10:17

BurningLegion je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Ovaj prvi gol sjecam se na grbavici ove godine , znaci potpuno isit.. Jel moguce frajer nam dva puta u roku 2 mjeseca dadne potpuno isti gol , tj u petercu glavom... a frajer metar i sumska jagodica al et :eh:
Nadavao se Wagner takvih golova u ligi i kupu, brojnim momcadima, nije to samo do vas, mada vam jest losa obrana i tu treba traziti rezove i korekcije. Vecina ga podcijeni bas zbog te visine, medjutim njegova procjena leta lopte, osjecaj za prostor, inteligencija i skok su nevjerojatni, bolji je glavom od vecine igraca u ligi, a evo ako izuzmes stopere i nas je najopasniji skakac u napadu, koliko god to nekome zvucalo neobicno, tko prati dobro to zna.

Zeljeznicar je odigrao dosta prosjecno, nismo ni mi odigrali puno bolje, ali opet i sa pola snage dobijemo utakmicu na rutinu cim je uslo par prvotimaca u nastavku. Valjda ce biti dovoljno za prolazak, ali, kao sto vec rekoh prije samog meca, ja bih bio zadovoljan da udjemo svjezi u nastavak lige, pa taman ispali od Zeljeznicara, jer puno bitnije mi je (a vjerujem i igracima), da idemo na osvajanje lige ponovno.
Drugo je da čovjek ima odraz kao Nate Robinson pa ti nadskoči odbranu i da gol, već u oba slučaja i na Grbavici i na Pecari čovjek bez skoka daje gol glavom. Oba puta Kosorić ide ispred, prebacuju loptu preko njega i Wagner lagano završava. Onaj drugi gol neću da komentarišem, glupo je :) Bučanu, Kosoriću, Bogdanoviću se zahvalit :)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 02 okt 2014, 10:20

arelinho je napisao/la:Jakupović sudi u Banja Luci :facepalm: :thumbdown:
Taj ne dolazi džaba, sad šta mu je zadatak vidjet ćemo. Od prošle sezone to je jedan predivan sudija.

O jučerašnjoj utakmici je sve manje-više rečeno. Ja opet ponavljam nemam primjedbi toliko na individualni kvalitet igrača (šta je tu je - nema se za bolje), ali mi je krivo što slabo igramo u defanzivi i bez lopte jer to su segmenti koji se mogu popraviti. Istina, ovo je relativno pič.k.asta ekipa (Nedo i Memija što imaju damu - ovo ostalo ne do Bog belaja izginuli bi - onog Bogićevića su se bojali naši igrači, a ne protivnički) za razliku kakvih smo imali ranije ekipa pa se i ne može očekivati neka čvrstina, ali daj brate stisni malo. Jučer sam toliko vidio tih nekih sitnica kod izvođenja auta, kod puštanja da ljudi se namještaju dok centriraju, do nečuvanih igrača što nam hodaju po 16, ali sreća pa ne dođe lopta do njih, ali doće jedna za 90 minuta i gotovo je, a da ne pričam o ofanzivi i transformaciji jer je to druga tema itd. Nekako imam osječaj da se defanziva igra samo što mora da ih neko vidi da fol igraju, ali nema onog pravog duela i čvrstine da mu ne daš da diše i kad nema loptu. Kao da svaki igrač misli ma hajd' valjda će neko drugi spasiti situaciju. Opet kažem možda je i Ado procijenio da se radi o pi.čić.ima i da od toga nema ništa i pokušava nešto drugo, ali bojim se da to nešto drugo ne pali protiv jačih ekipa i da trebaju kvaliteniji igrači koji kad uzmu loptu ne gube je dok ne dođu pred protivnički go i koji akciju završavaju šutom, kornerom, šansom ne bitno kao što je igrao Švabin Željo u osamdesetim ko je gledao (svaki napad je bio kao u košarci i nečim je završavao). Nažalost, to više nikad nećemo gledati, ali nadao sam se da ću barem gledati fight.
Ne znam, nije problem što ćemo vjerovatno ispasti, gubili smo dole i jači, ali nekako mi krivo što se ljudi igraju s nama, izvode nam kombinovane sastave, imao sam osječaj da mogu dati go kad hoće, sa pola snage igraju, ovo im je bio kao trening u odnosu na onu utakmicu sa pitarima. Pa da su nas onako pritisli i ozbiljno shvatili petak bi nam lego. Eto to mi je krivo. Bio sam optimista za BL čak sam i pobjedu zamišljao, ali nakon ove tekme svaka ekipa koja ima barem dva-tri igrača da znaju (Sloboda je imala samo jednog) i koja nas stisne muški, u kost dobit će nas bez problema. Naša šansa je jedino da povedemo nekako nafakaški pa da onda malo to krene u drugom smjeru. Inače, fasovat čemo ga sa ovakvom defanzivom sigurno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 12 gostiju.