Inter123 je napisao/la:Misljenja sam da je juve odigrao veoma dobru utakmicu protiv ekipe koja igra na snagu,agresivnost,presing.Vjerujte i da ste igrali i sa Giovinkom i Comanom nebi tu nista promjenilo..kad jedan real ili barcu uguse i umrtve presingom i prljavom igrom.Po meni je isto nepotrebno pljuvanje po Lorente-u.Samo koliko se decko borio i primio batina,po mom misljenju bio jedan od najboljih vcrs.Bit ce zanimljivo za vikend protiv Rome,ja kao neutralni posmatrac cu uzivati kao i vcrs Pozdrav komsije

Svaka cast.
Paradoksalno je da se ne sjecam kada je neki interista napisao objektivan post ovdje, izuzev Maga koji je ljudina. Ali to je tako ovdje. Ni mi nismo bolji.
Svaka na mjestu.
Glede Llorentea, momak gine, sinoc se tukao sa cijelom odbranom Atletica sam.
Nevjerovatan igrac na usluzi timu.
Ali dzaba kada imas ovdje par strucnjaka kojima je Quagliarella prototip napadaca.
Inace, standardno drvlje i kamenje po ekipi, po tome se prednjaci na forumu i od Juventina, a i drugih. Isti Atletico je nasamaran on Olympiacosa pa se niko nije osvrnuo posebno.
Ali zato su vidjeli neku imaginarnu takticku nadmoc protivnika koji nije kao ni mi nista odigrao.
No, dobro, ipak smo mi mnogo mnogo veci klub pa je lupa ogromna, uvijek je ili crno ili bijelo.
Imamo izuzetno kvalitetnu ekipu, jednu od najboljih u Evropi, ne moram to reci ja, rece to Godin sinoc, rece to Simeone.
Ali da imamo boljke u Evropi, da. I to vecim dijelom psihicke prirode. To govori i historija.
Gubili smo puno finala, a bili bolji tim.