Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Club Atletico de Madrid
Ma kakvo crno nadmudrivanje Alegria u mecu koji se konstantno igrao na sredini terena uz 60 prekrsaja i jednim slucajnim golom?!
Shvatam da vam je Simeone ikona, ali trgao se on veceras debelo jer njegov tim nije uspijevao nista izuzev silnih prekrsaja. Cak i kod navodnog "davanja" lopte protivniku nije mogao meda jer logicno je da bi onda isao na kontre, a takvih je bilo nula.
Da ne spominjem da Mandzukic, izuzev poklona Vidala u prvom poluvremenu, nije dotakao loptu.
Mec generalno los sa obje strane u kojem je remi najrealniji, ali o taktickoj dominaciji pricati zbog krajnjeg ishoda je djecije.
Shvatam da vam je Simeone ikona, ali trgao se on veceras debelo jer njegov tim nije uspijevao nista izuzev silnih prekrsaja. Cak i kod navodnog "davanja" lopte protivniku nije mogao meda jer logicno je da bi onda isao na kontre, a takvih je bilo nula.
Da ne spominjem da Mandzukic, izuzev poklona Vidala u prvom poluvremenu, nije dotakao loptu.
Mec generalno los sa obje strane u kojem je remi najrealniji, ali o taktickoj dominaciji pricati zbog krajnjeg ishoda je djecije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Navijači Juventusa očigledno po prvi put gledaju Atletico.
Možda nekad i pogledaju Primeru pa vide način na koji Cholo uvijek nadigra ovakve protivnike.
Možda nekad i pogledaju Primeru pa vide način na koji Cholo uvijek nadigra ovakve protivnike.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Briljiras veceras ..Unknown Genius je napisao/la:Navijači Juventusa očigledno po prvi put gledaju Atletico.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fakat, sad sam krenuo ostaviti komentar da po prvi put u životu gledaju Atletico. Juventus se ne može mjeriti Atleticom. Pa ovi su viceprvaci Evrope.
Mislim na to da je sigurno Juventusu bilo u cilju igrati na kontre, a da Atletico napada jer im treba pobjeda, ali bilo je potpuno obrnuto i to je bio i cilj Simeonea.Pogba je napisao/la:Ma kakvo crno nadmudrivanje Alegria u mecu koji se konstantno igrao na sredini terena uz 60 prekrsaja i jednim slucajnim golom?!
Da se kojim slucajem Juventus branio cijelu utakmicu Atletico sigurno ne bi dao gol jer velikih problema Atletico ima kad treba napasti, nema ideje prema naprijed. Jaka odbrana, kontre i prekidi su standarda igra Atletica i takva igra najbolje funkcionira, pogotovo protiv velikih timova.
Zadnja izmjena: freddy25, dana/u 01 okt 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
A opet ima nekih koji prate 3-4 lige vise nego aktivno, kada stignu.Unknown Genius je napisao/la:Navijači Juventusa očigledno po prvi put gledaju Atletico.
No, s tobom o tome nema razloga diskutovati jer si ostrascen u negativnom smislu prema Juventusu.
Ovo vcrs je lagano moglo na drugu stranu tako da o nekim pobjedama na taktickom planu je smijesno diskutovati.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Contentissimo
- Kontakt:
ma de brate popusti, dzaba ti je objasnjavati pojedincimaPogba je napisao/la:A opet ima nekih koji prate 3-4 lige vise nego aktivno, kada stignu.Unknown Genius je napisao/la:Navijači Juventusa očigledno po prvi put gledaju Atletico.
No, s tobom o tome nema razloga diskutovati jer si ostrascen u negativnom smislu prema Juventusu.
Ovo vcrs je lagano moglo na drugu stranu tako da o nekim pobjedama na taktickom planu je smijesno diskutovati.

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Unknown Genius
- Kontakt:
Da pratiš Atletico, ne bi širio neznanje ovdje.
I u sportsport.ba kupu sam postavio rezultat 1:0 i naravno pogodio, jer se u prošlu nedjelju znalo kako će izgledati utakmica i ko će pobijediti. Jedino se moglo desiti da bude 2:0, ali to bi za mene već bilo malo iznenađenje.
Vaš problem je što ste živjeli u zabludi da možete nešto ovdje ostvariti, međutim niko vam nije kriv što niste upućeni u sjajan proizvod male radionice gospodina Simeonea. Molite Boga da ne izgubite i u revanšu te da opet ne ispadnete u grupnoj fazi.
I u sportsport.ba kupu sam postavio rezultat 1:0 i naravno pogodio, jer se u prošlu nedjelju znalo kako će izgledati utakmica i ko će pobijediti. Jedino se moglo desiti da bude 2:0, ali to bi za mene već bilo malo iznenađenje.
Vaš problem je što ste živjeli u zabludi da možete nešto ovdje ostvariti, međutim niko vam nije kriv što niste upućeni u sjajan proizvod male radionice gospodina Simeonea. Molite Boga da ne izgubite i u revanšu te da opet ne ispadnete u grupnoj fazi.
Gospodski.Unknown Genius je napisao/la:Da pratiš Atletico, ne bi širio neznanje ovdje.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
U revansu sam tek siguran da ce ih Atletico laganije dobiti.
Napdacaki potencijal ove ekipe je ogroman , no treba vremena da se posloze ta silna nova imena.Mandzukic , Griezmann, Cerci, Jimenez.
4 nova imena.
Solidna predstava , igrali su koliko je i trebalo.Miranda izdominirao sve sto mu je stalo na put.
Napdacaki potencijal ove ekipe je ogroman , no treba vremena da se posloze ta silna nova imena.Mandzukic , Griezmann, Cerci, Jimenez.
4 nova imena.
Solidna predstava , igrali su koliko je i trebalo.Miranda izdominirao sve sto mu je stalo na put.

Club Atletico de Madrid
Djes' Nostradamuse?!Unknown Genius je napisao/la:Da pratiš Atletico, ne bi širio neznanje ovdje.

Govorimo o konkretnom mecu, a ne tvojim projekcijama istog. Teren nije pokazao ono sto ti tvrdis, ali imas rezultat pa se busaš time. No, nije mi to jedino mjerilo kvaliteta ekipa.
Opet, tvoja ostrascenost je ono, za medalju, no, sa takvim se susrecem redovno.
Ne brini ti za "nas".
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 okt 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
cestitke na pobjedi

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Samo zamjerka sto ne igra Francuz, strasan igrac, prodoran, puno veca opasnost od Saula. Al' dobro, vec ce on sljedecu zapocet nadam se.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Ali fkt ovo je ocekivana igra Chola.Pogba je napisao/la:Djes' Nostradamuse?!Unknown Genius je napisao/la:Da pratiš Atletico, ne bi širio neznanje ovdje.
Govorimo o konkretnom mecu, a ne tvojim projekcijama istog. Teren nije pokazao ono sto ti tvrdis, ali imas rezultat pa se busaš time. No, nije mi to jedino mjerilo kvaliteta ekipa.
Opet, tvoja ostrascenost je ono, za medalju, no, sa takvim se susrecem redovno.
Ne brini ti za "nas".
Ne mozda presing kakav se ocekivao ali sve ostalo je njegova igra i nista vise.
Juve nije prisao golu 90 minuta , savrseno takticki odradjena utakmica gdje je primarni cilj bio ne primiti pogodak jer bi u toj situaciji Atletico imao veoma komplikovanu situaciju u nastavku takmicenja.
Zaboravljas da je Caceres napravio penal , koliko god to bilo nenamjerno to pravilo u fudbalu vise ne postoji , cak sta vise ruka mu je bila u neprirodnom polozaju.

Club Atletico de Madrid
Ma znam kako covjek igra.
Isto ti mogu replicirati, Atletico nije prisao golu (do gola), Mandzo ne postoji, posjed ne postoji, kontra ne postoji, 4-5-1 i svi iza lopte. I kakva je tu takticka genijalnost?
Pa ne igraju levati u Juventusu, ono, pola repke koja je doktor taktike, ostale da ne spominjem. Ali razumijem rezon, rezultat vam daje pravo.
Govorim samo o ovom mecu jer ovo o cemu vi pricate jeste vidjeno koliko hoces puta, protiv Reala 2x ove sezone itd.
A pravila ko pravila, meni ono nije penal ni da mi brat igra, sinoc je Manolas isto igrao i nije bilo nista.
Isto ti mogu replicirati, Atletico nije prisao golu (do gola), Mandzo ne postoji, posjed ne postoji, kontra ne postoji, 4-5-1 i svi iza lopte. I kakva je tu takticka genijalnost?
Pa ne igraju levati u Juventusu, ono, pola repke koja je doktor taktike, ostale da ne spominjem. Ali razumijem rezon, rezultat vam daje pravo.
Govorim samo o ovom mecu jer ovo o cemu vi pricate jeste vidjeno koliko hoces puta, protiv Reala 2x ove sezone itd.
A pravila ko pravila, meni ono nije penal ni da mi brat igra, sinoc je Manolas isto igrao i nije bilo nista.
#MaxOUT
#MaxOUT
Mogli su im još dati,ali Cholo nije htio riskirat koju kontru.Žao mi što Grci izgubiše.Volio bih gledat Juve u ELKawhi je napisao/la:Ne vidim kako će oni digići izdržat ovakav tempo još 45 minuta.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unknown Genius
- Kontakt:
Čuj pitanja kakva je tu taktička genijalnost... Očigledno za tvoj um nedokućiva, pomiri se s tim, nisi dovoljno inteligentan da to razumiješ i mirna Bosna.
Ovako si se samo bespotrebno našao u neobranom grožđu, privržen svom pogrešnom shvatanju i neznanju te konstantno primaš šamare od svih sa pdf-a Primere. Nije ti to potrebno, vjeruj mi, kanda postaje već pomalo patetično.
Ovako si se samo bespotrebno našao u neobranom grožđu, privržen svom pogrešnom shvatanju i neznanju te konstantno primaš šamare od svih sa pdf-a Primere. Nije ti to potrebno, vjeruj mi, kanda postaje već pomalo patetično.
Club Atletico de Madrid
Ma kakvo crno samaranje od djece poput tebe i nesto starijih manje obrazovanih forumasa, fudbalski i u opcem smislu?!
A pogotovo na najgorem pdfu, uz EPL na ovom forumu, cast endemima. Te jeftine fore spustanja na licni nivo mozes u svojoj mahali.
A pogotovo na najgorem pdfu, uz EPL na ovom forumu, cast endemima. Te jeftine fore spustanja na licni nivo mozes u svojoj mahali.
#MaxOUT
#MaxOUT
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Pa po formaciji i sastavu si mogao zakljuciti kako ce igrati Altetico.
Ekipa je istrcala bez pravog krila , sve sami radnici i umjetnik poput Arde.Da je Cholo zelio fudbalsu ljepoticu izasao bi u sastavu :
------Koke---Gabi----
Cerci-----Arda-----Griezmann
---------Mandzukic-
Medjutim , on je svjestan da to nosi dosta rizika jer je ovo ekipa koja duplo slabije igra defanzivu.Samo ako izostavis RG-a gubis mnogo , da ne govorim o Thiagu.Kvalitet Cercija i Griezmanna je odlican prema naprijed ali prema nazad jos uvijek nisu po Cholovom ukusu kada su u pitanju velike utakmice.
Nista oni nisu igrali , ali takvu utakmicu je i htio Cholo , mrtva utakmica gdje na obe strane nece biti 2 prilike.Ko se bolje snadje dobija , u ovom slucaju odbrana Atletica je bila za klasu iznad Juventusove
U nastavku takmiceja vidjet cemo drugi Atletico , ekipu koja ce pokazati sav potencijal jer vise ne strepe o mogucnosti da ispadnu iz grupe radi jednog kiksa u Grckoj.
Ekipa je istrcala bez pravog krila , sve sami radnici i umjetnik poput Arde.Da je Cholo zelio fudbalsu ljepoticu izasao bi u sastavu :
------Koke---Gabi----
Cerci-----Arda-----Griezmann
---------Mandzukic-
Medjutim , on je svjestan da to nosi dosta rizika jer je ovo ekipa koja duplo slabije igra defanzivu.Samo ako izostavis RG-a gubis mnogo , da ne govorim o Thiagu.Kvalitet Cercija i Griezmanna je odlican prema naprijed ali prema nazad jos uvijek nisu po Cholovom ukusu kada su u pitanju velike utakmice.
Nista oni nisu igrali , ali takvu utakmicu je i htio Cholo , mrtva utakmica gdje na obe strane nece biti 2 prilike.Ko se bolje snadje dobija , u ovom slucaju odbrana Atletica je bila za klasu iznad Juventusove

U nastavku takmiceja vidjet cemo drugi Atletico , ekipu koja ce pokazati sav potencijal jer vise ne strepe o mogucnosti da ispadnu iz grupe radi jednog kiksa u Grckoj.
ocekivana pobjeda atletica
opet ce atletico sa ovakvom igrom daleko dogurati. cholo jos jednom pokazuje kakav je trener
atletico ce ih dobiti i u torinu ukoliko im bude potrebna pobjeda, ali mislim da ce im i bod u zadnjem kolu biti dovoljan.

atletico ce ih dobiti i u torinu ukoliko im bude potrebna pobjeda, ali mislim da ce im i bod u zadnjem kolu biti dovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.