Hajd nemoj ni ti pretjerivat. Kao da namjerno izazivas "rat" ovdje. TEMA JE SAFET SUSICSAUDIN23 je napisao/la:nismo otisli ali nismo ni gubili od nekih bezveze reprezentacija a u ostalom vi nemate stadiona na kome se mogu igrat kvalifikacije opet če te morat nas lizat da vas pustimo na bilno polje ma hajd kad smo vas mogli u ratu odbranit od četnika pustit čemo vas i da igrate na našem stadionua čelik je uvijek imao upravu za procijenit igrca tu se posebno istiću
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Jesili ti to Interni doktor ili sta.Opipavao sta i kako ga boli.szlaja je napisao/la:"Prijatovanje" nemoj shvatiti u bukvalnom smislu.delija je napisao/la:Ma Susic nije tu zlaja da ja "prijatuljem" sa njim.On je tu da me odvede na Evropsku a za "prijatovanje" cu se ja snaci..
Glavni problem nas Bosanaca je da ne mozemo shvatiti da nije posao selektora da on mase rukama,ide u rat,pa ni da voli drzavu.Njegovo je samo da ostvari uspjeh sa reprezentacijom koju vodi i to je to..
Boga mi isto smo kakve curice:Pa on mene ne voli,nije mi se javio,gleda drugu........
Ne moze me niko ovdje ubijedit da Susic nije vidio priliku da se preko reprezentacije probije u malo vece trenere/managere. Boli njega racku za nama. TO MENE BOLI.
PS. Sad ce neko Capela spomenut. Oni se ne mogu ni poredit. Capelo je: 1. stranac 2. institucija
Da ga boli racku i dan danas bi setao po Parizu i nebi gledao svakakve mimohode ili mimoze.
I zaebavao se sa polukrezavim ''intelektualcima''koji mozda ni osnovnu zavrsili nisu ali znaju opsovati sve zivo ili mrtvo ili pametovati kao drveni filozof.
Covjek je zaradio novca da s mirom nigdje ne mora raditi.Djeca mu vec zavrseni studenti i svoji ljudi.
On sa svojom hanumom jedno drugo moze udarati nogom u guzicu i odmarati se od takvih smorova.
Znaci da ipak bol i nije bas jednostavna tako da bi to trebalo uvaziti.Ako je ikako moguce
Najgori su oni koje ne boli nista to jest ne osjecaju nista a jos ih kakve hairlije spomenu.Eh da nam je taki Pusa ha.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 mar 2010, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa kad je tako sta se onda kofrcis,a covjek jos nije ni pogrijesio.Cinjenica je da je i nama dobro a i njemu..szlaja je napisao/la:
Samo tad cu mu i "oprostit" sve. U tome i jest fazon. Ja cu ovo sve svoje isprintat i pojest ako na kraju ispadne da sam pogrijesio, i da mi odemo na EURO. Kao da ja to ne bi volio. Ja samo navodim ČINJENICE. Pobijajte cinjenice, a ne ovamo nesto lijevo.
Haj saudine mogu skontati kako si do boba dosao,al ne mogu skontati otkud ti internet u celiji.De ba postedi nas tih retardiranih komentara.To kofol imas 23 il 2+3 godina
ma kakav je to čovjek kad je se odrekao svoje zemlje mogli smo tako i karadžića stavit za selektora isto misle majke mi 
A gdje se to on seta drugo??? I svih ovih godina...harishp je napisao/la:Jesili ti to Interni doktor ili sta.Opipavao sta i kako ga boli.szlaja je napisao/la:"Prijatovanje" nemoj shvatiti u bukvalnom smislu.delija je napisao/la:Ma Susic nije tu zlaja da ja "prijatuljem" sa njim.On je tu da me odvede na Evropsku a za "prijatovanje" cu se ja snaci..
Glavni problem nas Bosanaca je da ne mozemo shvatiti da nije posao selektora da on mase rukama,ide u rat,pa ni da voli drzavu.Njegovo je samo da ostvari uspjeh sa reprezentacijom koju vodi i to je to..
Boga mi isto smo kakve curice:Pa on mene ne voli,nije mi se javio,gleda drugu........
Ne moze me niko ovdje ubijedit da Susic nije vidio priliku da se preko reprezentacije probije u malo vece trenere/managere. Boli njega racku za nama. TO MENE BOLI.
PS. Sad ce neko Capela spomenut. Oni se ne mogu ni poredit. Capelo je: 1. stranac 2. institucija
Da ga boli racku i dan danas bi setao po Parizu i nebi gledao svakakve mimohode ili mimoze.
I zaebavao se sa polukrezavim ''intelektualcima''koji mozda ni osnovnu zavrsili nisu ali znaju opsovati sve zivo ili mrtvo ili pametovati kao drveni filozof.
Covjek je zaradio novca da s mirom nigdje ne mora raditi.Djeca mu vec zavrseni studenti i svoji ljudi.
On sa svojom hanumom jedno drugo moze udarati nogom u guzicu i odmarati se od takvih smorova.
Znaci da ipak bol i nije bas jednostavna tako da bi to trebalo uvaziti.Ako je ikako moguce
Najgori su oni koje ne boli nista to jest ne osjecaju nista a jos ih kakve hairlije spomenu.Eh da nam je taki Pusa ha.Iako su milion kilometara od repke a bol u gacama nenadhebiv.....ipak poslije svega.
Ma hajd, ovako mozemo do sutra.
Pobijedili Ganu, i sad kao sve extra. Koji smo od golova dali iz izradjene akcije???????? Prvi, Vedo ukrao loptu. Drugi, Pjanic show. Mogla je proci ovakva igra protiv Gane, vidjecemo kako ce biti protiv jacih repki. Niko nije vidio "izgubljenog" Ibricica, Salihovica i Misimovica. Time se trebamo baviti. Pitati se u cemu je problem bio. A ne dizati euforiju zbog pobjede. Ovo je prijateljska utakmica, ovdje trebamo gledati igru a ne rezultat. Ganci kao da su dosli na izlet, nece niko da kur.cem makne. Nije niko lud da zbog povrede propusti SP.
Hrvati dobise Belgijance u gostima, pa niko nije bas bio zadovoljan. Svi su komentarisali katastrofalnu igru. Nastranu majstorija Nike Kranjcara. Nece uvijek onak osjest lopta. Al sa takvim stavom zato i jesu medju 10 u svijetu. A mi cemo se i dalje radovat pobjedi protiv Gane i prijateljskoj utakmici, katastrofalnom igrom. Jadni smo
haris pa izjavio je sam da nije nikad prije gledao bosnu i da ne poznaje nase igrace i da mu je ovo samo odskoćna daska u nekoj njegovoj početnoj trenerskoj karijeri a trenera rezultati čuvaju pa eto mu neka napravi rezultat mada mi je ono totalno odvratan tip
kao dijete imao sam poster susica na zidu iako sam navijac zelje, ako uspije da otjera ove nase novinare
iz rep.opet cu ga staviti na zid jer tada cemo se plasirati na euro , novinari su najvece zlo naseg fudbala ne bitno jesu li upitanju elektronski ili pisani mediji znam to jer radim na jednom elektronskom mediju, fala bogu nisam novinar ,vjerujte mi da su to najveci jadovi samo im je licni interes bitan, otvoreno traze poklone od igraca da bi ih pogurali ,hoce da su im dostupni igraci 24h da ih zivkaju telefonom da popunjavaju svoju emisiju ili rubriku .da izlaze sa njima valjda imaju bolji prolaz kod zena po diskotekama i kafanama da se napiju đaba, hoce da im se plati putovanje npr ide u volfsburg trazi da im igrac to plati navodno on dosao da njega prati, pa ako se ne okoriste od igraca onda ih kritikuju a mediji su opasni valjda to znate igraci znaju zato i nasjedaju. pa oni su hasana otjerali jer nikad od njega nisu imali korist, oni su takvi i sa savezom sto ne objave da su dobili mobitele od saveza pred utakmicu sa portugalom kad je taj isti savez potpiso ugovor sa bh telekom a vec imali ugovor sa eronetom nego im zamazali oci( kupili) da nebi sta pisali negativno ima tu svega,oni su pravi klan dogovore se sta ce objavljivati onaj im je sinan glavni kolovođa. i sad pape stao protiv toga i ne valja, e valja i gulite jabuke svi vi koji ste protiv njega i nastavite nasjedati na jednog mimu koji je sa jabuke(foča).
iz rep.opet cu ga staviti na zid jer tada cemo se plasirati na euro , novinari su najvece zlo naseg fudbala ne bitno jesu li upitanju elektronski ili pisani mediji znam to jer radim na jednom elektronskom mediju, fala bogu nisam novinar ,vjerujte mi da su to najveci jadovi samo im je licni interes bitan, otvoreno traze poklone od igraca da bi ih pogurali ,hoce da su im dostupni igraci 24h da ih zivkaju telefonom da popunjavaju svoju emisiju ili rubriku .da izlaze sa njima valjda imaju bolji prolaz kod zena po diskotekama i kafanama da se napiju đaba, hoce da im se plati putovanje npr ide u volfsburg trazi da im igrac to plati navodno on dosao da njega prati, pa ako se ne okoriste od igraca onda ih kritikuju a mediji su opasni valjda to znate igraci znaju zato i nasjedaju. pa oni su hasana otjerali jer nikad od njega nisu imali korist, oni su takvi i sa savezom sto ne objave da su dobili mobitele od saveza pred utakmicu sa portugalom kad je taj isti savez potpiso ugovor sa bh telekom a vec imali ugovor sa eronetom nego im zamazali oci( kupili) da nebi sta pisali negativno ima tu svega,oni su pravi klan dogovore se sta ce objavljivati onaj im je sinan glavni kolovođa. i sad pape stao protiv toga i ne valja, e valja i gulite jabuke svi vi koji ste protiv njega i nastavite nasjedati na jednog mimu koji je sa jabuke(foča).
- NoName
- Kontakt:
Hajmo se prvo dogovoriti o čemu pričamo. Ja sam govorio o Mimi i diskusija je bila o Mimi ali je odjednom, kako to kod nas obično i biva, otišla još u 7 smjerova, pa sad govorimo o stadionima, grobljima, patriotizmu i sl.
Mimo je rinaka sve da je i pape go.vno kako rekoste. Sve se lijepo bilo smirilo, čovjek je napravio pozitivan rezulat na početku mandata i ko voli reprezentaciju treba ga podržati, ne mora ga voljeti. Čak ga intimno i ne treba podržavati, ali valjda je takav red, ne znam.
Pape će imati moju podršku sve dok bude imao sportske rezultate. Davao sam podršku i Ćiri do Portugala. Dat ću podršku i bilo kom drugom selektoru dok bude imao rezultate sa ovom reprezentacijom, koja sigurno ima potencijal za nešto veliko. Šta ću ja misliti o njemu kao čovjeku, za sport je irelevantno. Isto tako je irelevantno što Mimi smeta to što mu Pape na Koševu nije poslao pusu.
@Saudine, mnogo si hrabar. Ako ti je to 23 broj godina onda si sa svojih 8 godina mnogo toga ti u ratu odbranio. I da, ko si onda ti? "vi nemate stadiona na kome se mogu igrat kvalifikacije"
Da je Pape rekao: Ma ja sam došao ovdje da završim karijeru ni to ne bi valjalo. Još je bolje ako hoće da se dokaže, samim tim bi i rezultati bili bolji. I mene je ovo na početku zasmetalo, mislim da se čovjek nije izrazio najbolje ali i kad promisliš dvaput, sve i da je mislio tako, to neće donijeti ništa lošeg reprezentaciji.
Pa šta ti, dragi Saudine, hoćeš ako smo kanta? Da neko preko te kante ode u neki veliki klub? Mlatiš praznu slamu, kontradiktoran si skroz.
Mogao bi ja tebi objašnjavati do sabaha ali mrsko mi je a vidim da si i ti jedan od onih što "Ne slušaju starije bendove".
Mimo je rinaka sve da je i pape go.vno kako rekoste. Sve se lijepo bilo smirilo, čovjek je napravio pozitivan rezulat na početku mandata i ko voli reprezentaciju treba ga podržati, ne mora ga voljeti. Čak ga intimno i ne treba podržavati, ali valjda je takav red, ne znam.
Pape će imati moju podršku sve dok bude imao sportske rezultate. Davao sam podršku i Ćiri do Portugala. Dat ću podršku i bilo kom drugom selektoru dok bude imao rezultate sa ovom reprezentacijom, koja sigurno ima potencijal za nešto veliko. Šta ću ja misliti o njemu kao čovjeku, za sport je irelevantno. Isto tako je irelevantno što Mimi smeta to što mu Pape na Koševu nije poslao pusu.
@Saudine, mnogo si hrabar. Ako ti je to 23 broj godina onda si sa svojih 8 godina mnogo toga ti u ratu odbranio. I da, ko si onda ti? "vi nemate stadiona na kome se mogu igrat kvalifikacije"
Da je Pape rekao: Ma ja sam došao ovdje da završim karijeru ni to ne bi valjalo. Još je bolje ako hoće da se dokaže, samim tim bi i rezultati bili bolji. I mene je ovo na početku zasmetalo, mislim da se čovjek nije izrazio najbolje ali i kad promisliš dvaput, sve i da je mislio tako, to neće donijeti ništa lošeg reprezentaciji.
Pa šta ti, dragi Saudine, hoćeš ako smo kanta? Da neko preko te kante ode u neki veliki klub? Mlatiš praznu slamu, kontradiktoran si skroz.
Mogao bi ja tebi objašnjavati do sabaha ali mrsko mi je a vidim da si i ti jedan od onih što "Ne slušaju starije bendove".
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
@Zlaja Iskreno posto znam da si bio za Barbu.Ali ono ljudski.
Da je kojim slucajem potpuno isto se odigralo na Kosevu pod njegovom palicom.
Pola od ovoga nebi naveo.Ljudska psiha i intuicija.
Ciru pola raje koja je znala u cemu je fol nije volila.Ali niko ne moze reci da smo bili zadnji klocevi u zadnjim kvalifikacijama.Da je ne znam sta.Mada se i to moglo procitati.
Jednostavno psiha covjeka koji uziva da sebi stavi kamencic u cipelu i da ga zulja iako mu sve ide kako treba.
E to je to.A ti kako rece mozemo razglabati do mile volje ali tako je.
@Saudine izjavio je jer nije lazov i covjek koji jedno radi a drugo govori kao jedan bivsi.
Pa i Kodro je bio selektor pa ne moze cestito ni u omladinskom pogonu kluba da ostane.Kakva odskocna daska kakve trice.Da ne govorimo o Baki Albanske i zadnjeg na tabeli rumunskog kluba poslije repke vodio.
Pola ih od nasih trenera osim Dzeke nema pojma ko igra u BIH repci Pa sta ,ali sute ko zaliveni.
Da je kojim slucajem potpuno isto se odigralo na Kosevu pod njegovom palicom.
Pola od ovoga nebi naveo.Ljudska psiha i intuicija.
Ciru pola raje koja je znala u cemu je fol nije volila.Ali niko ne moze reci da smo bili zadnji klocevi u zadnjim kvalifikacijama.Da je ne znam sta.Mada se i to moglo procitati.
Jednostavno psiha covjeka koji uziva da sebi stavi kamencic u cipelu i da ga zulja iako mu sve ide kako treba.
E to je to.A ti kako rece mozemo razglabati do mile volje ali tako je.
@Saudine izjavio je jer nije lazov i covjek koji jedno radi a drugo govori kao jedan bivsi.
Pa i Kodro je bio selektor pa ne moze cestito ni u omladinskom pogonu kluba da ostane.Kakva odskocna daska kakve trice.Da ne govorimo o Baki Albanske i zadnjeg na tabeli rumunskog kluba poslije repke vodio.
Pola ih od nasih trenera osim Dzeke nema pojma ko igra u BIH repci Pa sta ,ali sute ko zaliveni.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 mar 2010, 02:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
druže, de metni koji zarez i nabodi koji put kako treba ovo č, ć, dž... piše se wellcome to...SAUDIN23 je napisao/la:sušić je igrać čelni ljudi iz nsbih radi po naredženju njihovom mislim da neće dugo izdržat na kormilu naše repke jer prva dva poraza novinari će ga poderat na svakom mjestu samo tako a u zenicu kad dodže jadna li mu majka sta su mu robijasi spremili koje pjesmice za mamu jer je u par intervijua koje je dao govorio protiv zenice i bilinog polja samo zato sto ga čelik nije htjeo uzet kao igraća(naša uprava mu rekla da nema kvalitetu da igra za čelik)e pa safete jedini stadion u zenici zadovoljava uvjete gdje se mogu igrat kvalifikacione utkmice pa ćes morat doč u zenicu welkom tu hell!!!!!!!!!!
a ti si kao htio da ispadneš faca s tom izjavom da je "vaša" uprava rekla da nije dovoljno dobar. pa valjda je to tipični odraz idiotizma i nesposobnosti, pošto je Safet igrač za kojeg su se otimali poput Juventusa i Intera. No, ko su ba Juve i Inter naspram Čelika...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
pape je mimi gostovao u emisiji i prodao mu jednu priću a poslje je mimo skonto da ga ovaj levati pa ga je ispeglo u svojih pet minuta kaze pape je prosao pored njega i sabahudina topalbecirevica bahe kao da ih nikad nije vidio a navijaće sarajeva nije htjeo ni pozdravit stavio ruke u džepove i sve pomnozio sa nulom 
pa kad bi pocela utakmica ako bi se sa svakim pozdravio koga je jednom vidjeoSAUDIN23 je napisao/la:pape je mimi gostovao u emisiji i prodao mu jednu priću a poslje je mimo skonto da ga ovaj levati pa ga je ispeglo u svojih pet minuta kaze pape je prosao pored njega i sabahudina topalbecirevica bahe kao da ih nikad nije vidio a navijaće sarajeva nije htjeo ni pozdravit stavio ruke u džepove i sve pomnozio sa nulom
a sta su to dvojica da ih mora pozdraviti
Sta sad vi face kao eto vi cete jednog Papeta da provocirate???SAUDIN23 je napisao/la:sušić je igrać čelni ljudi iz nsbih radi po naredženju njihovom mislim da neće dugo izdržat na kormilu naše repke jer prva dva poraza novinari će ga poderat na svakom mjestu samo tako a u zenicu kad dodže jadna li mu majka sta su mu robijasi spremili koje pjesmice za mamu jer je u par intervijua koje je dao govorio protiv zenice i bilinog polja samo zato sto ga čelik nije htjeo uzet kao igraća(naša uprava mu rekla da nema kvalitetu da igra za čelik)e pa safete jedini stadion u zenici zadovoljava uvjete gdje se mogu igrat kvalifikacione utkmice pa ćes morat doč u zenicu welkom tu hell!!!!!!!!!!
Daj bolan poklopi se, posle nekoliko incidenata u Zenici, koje ste uradili protiv ostalih navijaca BIH, pali se skroz duboko kod vecine. Jos pocnite te pjesmice protiv Papeta, onda sami sebi skacete u stomak, pa vi samo tako nastavite.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Šta je trebao ići od jednog do drugog i pružat ruku?SAUDIN23 je napisao/la:pape je mimi gostovao u emisiji i prodao mu jednu priću a poslje je mimo skonto da ga ovaj levati pa ga je ispeglo u svojih pet minuta kaze pape je prosao pored njega i sabahudina topalbecirevica bahe kao da ih nikad nije vidio a navijaće sarajeva nije htjeo ni pozdravit stavio ruke u džepove i sve pomnozio sa nulom
Pa nije Pape idiot kao Ćiro, nije cirkusant, ne treba njemu to...
I daj preleti par puta pravopis i gramatiku, pa onda postaj...
Prvo: Mimo nije nesto specijalno ni postigao niti se potrudio oko ovog pljuvanja tako da je to cisti MINUS.
Drugo: Svi vi sto branite selektora ne budite OVCE, mi trenutno imamo jednu od boljih selekcija (po imenima) u Europi, i normalno je da ce svako ko zeli nesto da vrijedi u trenerskom svijetu (a anoniman je) ce rado prihvatiti da bude selektor BiH. Sve je u redu dok taj neko (Pape) ima rezultat ali od samog pocetka on je pokazao da je totalna neznalica. Zasto? Zato sto recimo u reprezentaciji imamo deficit na lijevoj strani, i on to zna, i novi pocetak, prvi spisak i opa.... Pape spisak prepisao od Cire. Pa nijedna reprezentacija svijeta nema ujednacen kvalitet na svim pozicijama, dovedi nekog lijevog beka (Merzic, Kuduzovic) stavi Salihovica ispred njega i uigravaj, normalno, na prijateljskim. Al jok. Pa lako je pozvati Dzeku,Misketa,Pjanica,Salihovica,Spahu, pa **** mu misa ima li iko vremena da dovede na jedno okupljanje reprez. pet lijevih bekova, pa probavaj mora jedan valjat, e to je za mene trener, a ne neki lik koji dodje pozove ono sto bi trogodisnje dijete i sta- strucnjak, ma jasta.
Drugo: Svi vi sto branite selektora ne budite OVCE, mi trenutno imamo jednu od boljih selekcija (po imenima) u Europi, i normalno je da ce svako ko zeli nesto da vrijedi u trenerskom svijetu (a anoniman je) ce rado prihvatiti da bude selektor BiH. Sve je u redu dok taj neko (Pape) ima rezultat ali od samog pocetka on je pokazao da je totalna neznalica. Zasto? Zato sto recimo u reprezentaciji imamo deficit na lijevoj strani, i on to zna, i novi pocetak, prvi spisak i opa.... Pape spisak prepisao od Cire. Pa nijedna reprezentacija svijeta nema ujednacen kvalitet na svim pozicijama, dovedi nekog lijevog beka (Merzic, Kuduzovic) stavi Salihovica ispred njega i uigravaj, normalno, na prijateljskim. Al jok. Pa lako je pozvati Dzeku,Misketa,Pjanica,Salihovica,Spahu, pa **** mu misa ima li iko vremena da dovede na jedno okupljanje reprez. pet lijevih bekova, pa probavaj mora jedan valjat, e to je za mene trener, a ne neki lik koji dodje pozove ono sto bi trogodisnje dijete i sta- strucnjak, ma jasta.
Neko ovca , neko ovan a neko coban.knoa je napisao/la:Prvo: Mimo nije nesto specijalno ni postigao niti se potrudio oko ovog pljuvanja tako da je to cisti MINUS.
Wolfsburg je sa potpuno istom ekipom(po imenima) cak na nekim mjestima pojacana stigla od zvijezda do trnja.
Sta mislis koji je bio razlog.
Uigravaj Merzica,Kuduzovica itd koji realno protiv jacih repki nebi nista napravili.Merzic je vec igrao i srednja zalost.Cak Kuduzovic i nije klasicni lijevak.Osim Papca,Salihovica mi cestito lijevaka koji bi nesto napravio i nemamo a kamoli nekih pet ili vise.Ebes krpljenje ionako i sa Sajom moramo krpiti jer je on ofanzivac a ne defanzivni igrac.
Cuj lako je pozvati Dzeku,Misketa i ostale.Koga ce pozvati vaterpolo igrace ili mozda igrace iz U 17 i to na prvu utakmicu.
Zbog te prve utakmice je i Salihovic igrao,pobijeda protiv viceprvaka afrike,duplo bolje na rang listi od nas je itekako stimulans i dobra atmosfera u repci.To neko zna ali neko o tome pametuje.
Nebojim se strucnjaka na klupi,vec takvih za kompom,tv kamerama i novinarskim stubcima.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 mar 2010, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa jaro moj, sta je trebao, pozvati novih 10 igraca pa ih ugiravati... ako malo sjednes i logicno sagledas, onda ces shvatiti da je uradio ono sto bi uradio svaki normalan covjek. pozvao je igrace koji su iznijeli teret kvalifikacija DA SE SAM UVJERI U NJIHOVU KVALITETU. Sta on ima da zove NOVIH 10 igraca kad ne poznaje kako treba ni ove... tek sada kada je se koliko toliko upoznao s problemima i slatkim mukama, moze da razmislja dalje. a vec je spomenuo malog iz svedske i jos par nekih igraca koji bi u zadnjoj liniji mogli biti alternative tako da ne vidim u cemu je problem, osim u cinjenici da trazis nacin da popljujes covjeka koji ti licno nije nista skrivio i koji do sada sasvim solidno, u tisini, radi svoj posao. (+ sto je rekao otici do papca sa spahicem, pa ako ode onda nek se povuku svi za usi koji pljuju po papetu a puna im usta cire blazevica).knoa je napisao/la:Sve je u redu dok taj neko (Pape) ima rezultat ali od samog pocetka on je pokazao da je totalna neznalica. Zasto? Zato sto recimo u reprezentaciji imamo deficit na lijevoj strani, i on to zna, i novi pocetak, prvi spisak i opa.... Pape spisak prepisao od Cire. Pa nijedna reprezentacija svijeta nema ujednacen kvalitet na svim pozicijama, dovedi nekog lijevog beka (Merzic, Kuduzovic) stavi Salihovica ispred njega i uigravaj, normalno, na prijateljskim. Al jok.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
To i jest smijesno. Covjek koji se zove SAFET, koji je rodjen u BiH. Kojeg tretiramo kao NAŠU legendu. Covjek sa takvim opisom ne zna nista o BiH, ne moze se nikako drugacije okarakterisat nego SMIJESNO. Imam rodjaka od 8 godina koji zna napamet sve nase igrace, to je za mene porazavajuca cinjenica za Susica._dreamer_ je napisao/la:Pa jaro moj, sta je trebao, pozvati novih 10 igraca pa ih ugiravati... ako malo sjednes i logicno sagledas, onda ces shvatiti da je uradio ono sto bi uradio svaki normalan covjek. pozvao je igrace koji su iznijeli teret kvalifikacija DA SE SAM UVJERI U NJIHOVU KVALITETU. Sta on ima da zove NOVIH 10 igraca kad ne poznaje kako treba ni ove... tek sada kada je se koliko toliko upoznao s problemima i slatkim mukama, moze da razmislja dalje. a vec je spomenuo malog iz svedske i jos par nekih igraca koji bi u zadnjoj liniji mogli biti alternative tako da ne vidim u cemu je problem, osim u cinjenici da trazis nacin da popljujes covjeka koji ti licno nije nista skrivio i koji do sada sasvim solidno, u tisini, radi svoj posao. (+ sto je rekao otici do papca sa spahicem, pa ako ode onda nek se povuku svi za usi koji pljuju po papetu a puna im usta cire blazevica).knoa je napisao/la:Sve je u redu dok taj neko (Pape) ima rezultat ali od samog pocetka on je pokazao da je totalna neznalica. Zasto? Zato sto recimo u reprezentaciji imamo deficit na lijevoj strani, i on to zna, i novi pocetak, prvi spisak i opa.... Pape spisak prepisao od Cire. Pa nijedna reprezentacija svijeta nema ujednacen kvalitet na svim pozicijama, dovedi nekog lijevog beka (Merzic, Kuduzovic) stavi Salihovica ispred njega i uigravaj, normalno, na prijateljskim. Al jok.
Ne treba dalje ici od toga DA TAJ COVJEK NIJE GLEDAO NPR. BARAZ UTAKMICU PROTIV PORTUGALA, PA NI NA TV. Prosto mi to ne ide u glavu.
PS. Bolji je bilo koji prosjecan lijevi bocni, koji igra na svojoj poziciji, nego Salihovic cija to nije pozicija. Ni u proslim kvalifikacijama nam Salihovic nije bio od koristi, uvijek se zrtvuje i ama bas nista ne napravi na tekmi (osim onog slobodnjaka)
- moustapha
- Kontakt:
Ne ide ti u glavu zato sto izmisljas stvari. Ne mozes nikako dokazati da on nije gledao te utakmice. Ustvari, prije bih rekao da ima milion dokaza da je gledo, ali to je tvoj problem.szlaja je napisao/la: Ne treba dalje ici od toga DA TAJ COVJEK NIJE GLEDAO NPR. BARAZ UTAKMICU PROTIV PORTUGALA, PA NI NA TV. Prosto mi to ne ide u glavu.
Posao selektora, trenutno, jeste da prati igre reprezentativaca, pa onda onih potencijalnih, neke od njih posjeti, razgovara. To sve Susic radi, pa cak ide i na utakmice domace lige.
Ono sto je prije radio selektor, to ne mozes da mu zamjeras. Isto sto ne mozes da zamjeras meni sto ne gledam sve utakmice reprezentacije.
#divovi
@Szlaja tebi je lakse metar u guzicu nego cm u glavu.
Po tvom objasnjenju svaki navijac koji je pratio repku bi trebao da sijedne na mjesto selektora.
Nigdje ali bas nigdje veze i to nikakve.
Uostalom tek kad sijedne na klupu njegovo je da prati igrace,sto je u mjesec dana uradio vise od pola bivsih selektora u cjelom vodjenju.
Ostalo necu ni navoditi posto se vazda drzis ove djecije naivne teorije.
Po tvom objasnjenju svaki navijac koji je pratio repku bi trebao da sijedne na mjesto selektora.
Nigdje ali bas nigdje veze i to nikakve.
Uostalom tek kad sijedne na klupu njegovo je da prati igrace,sto je u mjesec dana uradio vise od pola bivsih selektora u cjelom vodjenju.
Ostalo necu ni navoditi posto se vazda drzis ove djecije naivne teorije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu